Header
View tracker

Hej vänner! Imorse åt jag en sjukt god frukost som även funkar som mellanmål när man behöver en extra kick med energi eller liknande! Så ni måste bara testa, hår nedan följer receptet!:

Vad du behöver:
1 banan
jordnötssmör
Jordnötter
Barebell cookies and cream protein bar

Hur du gör det:

1. Börja med att skära bananen i två halvor, skär i mitten av banen och följ sedan bananens form för att få jämna skivor.

2. Sprid sen på jordnötssmör(ja det kommer bli kladdigt) över bananerna!

3. Topping! Jag använde jordnötter och spred bara över och sedan hackade jag min bar i mindre delar och la på! Super enkelt va?! Självklart kan man använda vilken topping man vill! Någon jag tipsar om är barebells hasselnötskräm som jag tror hade varit supergod på! Jag tål tyvär inte den så därför har jag inte tagit det hehe. Testar ni och tar några bilder så tagga mig gärna så hade jag blivit super glad av att se hur ni gjorde det!


Ha det grymt, kram!!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

videor

Hej vänner!!

La precis upp min första voice over video på youtube! Hopps ni kan ta er en titt och säga vad ni tycker! Hade betytt så mycket eftersom detta är första gången jag gör detta haha!

Ha det bäst!

Likes

Comments

Livet

Under 2017 kommer det hända stora grejer i mitt liv och jag kan inte vara mer än taggad för det! Det första som komma skall är Wild Purpose nya klädkollektion(alltså mitt företag släpper nya kläder) och detta kommer ske redan nu i januari så håll utskick!! :D

STUDENTEN!

Detta året tar faktiskt jag studenten och det känns verkligen som att hela mitt livs äventyr börjar efter det. Det känns liksom som att livet äntligen kan börja på riktigt och jag längtar ihjäl mig till den dagen då jag slipper med allt som har med gymnasiet att göra!

Detta året blir det en resa med familjen + Kalle till Kroatien och det är nog en av de största höjdpunkterna alltså! Förra året var helt magiskt och att få spendera den med alla dessa fina människor igen kommer bli grymt tror jag!

2017 kommer bli året jag flyttar hemifrån och blir sambo med Kalle min! Kommer verkligen kännas som att man nu blir vuxen och verkligen blir något i livet typ!

Den sista saken att minnas är nummer fem, som är tillsammans med alla andra saker jag inte vet än men som jag vet kommer vara värda att minnas. Nummer fem står för framtiden. Framtiden som vi inte vet men som oavsett kommer klippa och klistra med våra liv tills vi står här igen och tackar för detta året. Nummer fem är den bästa, för det är för alla spontana och galna saker vi kommer göra men vi inte vet det än, nummer 5 är allt.

Vad är ni taggade på inför 2017?

Likes

Comments

View tracker

Livet

Hejsan vänner! Såhär dags på året älskar jag att göra om på mitt rum, ändra små detaljer för att verkligen se på något sätt att tiden förändras med inredningen haha! Så idag har jag bäddat om hemma med nya överkast i nude och vita färger som jag förövrig älskar. Satt in en rosé färgad ananas och en lampa i design som en stor glödlampa och även bytt ut mitt skal mot ett nytt och fräscht #idealofsweden skal, som jag även älskar!! Nu är jag redo för ett nytt år, är ni?

Likes

Comments

Livet, Kompisar

Hejsan vänner!

Just nu sitter jag i bilen mot shopping och god mat med några fina vänner! Blev en liten spontanare som jag hoppas på blir riktigt kul! Suktar dock just nu efter en iskall Red Bull och det lär även bli mitt första köp på väla.

Senare blir det gym! Var gör ni idag?

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Instagram@fitnessbybexell