Header

Livet, Träning

Hejsan kära vän!

Som du kanske vet så äger jag ett eget företag och idag behöver vi DIN HJÄLP!

Det är nämligen så att vi har en plan på att utöka vårt sortiment, men vi behöver din hjälp med frågan om vad. Vi har bestämt oss för att dra in kundernas åsikter önnu mer och låter just dig påverka vad nästa köp kommer bli samt hur vi ska utveckla företaget till nästa steg! Genom detta får alla som vill, en chans att påverka och göra skillnad. Inte bara för sig själv utan även för oss! Därmed är vi super intresserade av att höra vad det är ni efterfrågar..

Är det någon ny produkt? EN roligare design? Mer unik design? Vad tycker DU saknas på marknaden? Skriv en kommentar och berätta allt du tänker och tro mig när jag säger att varje kommentar är så speciell för oss och vi kommer verkligen ta allt super seriöst. Och om ni har andra synpunkter som vårt företag i sig kan förbättra så får ni super gärna skriva det med!! Som sagt så tar vi åt oss av varje kommentar och kommer försöka förbättra så mycket som möjligt ifrån det!

Direkt länk till företaget hittar du HÄR

MASSA kramar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

TIPS, Träning

Hej kära vänner!

Idag tänkte jag på frågan hur ofta man egentligen ska träna rumpa för att få just det resultat man vill få. Jag har testat alla möjliga kombinationer känns det som, har gått från en gång i veckan till varje dag och idag kör jag rumpa/ben tre gånger i veckan. Allt handlar ju egentligen om att hitta vad som fungerar bäst för ens egen kropp, men att ha riktlinjer förlorar man inget på i min åsikt! När jag tränade ben en gång i veckan hade jag precis börjat gymma och hade köpt ett billigt träningsschema online där de sa att man skulle träna ben en gång i veckan men dock armar två gånger i veckan, vilket var lite absurt i min åsikt för mig som ville fokusera på att få en vältränad kropp och kanske inte mega armar haha! Men jag körde iallafall detta schemat under 12-16 veckor och kände efter denna tid att nu har min kropp slutat utvecklas. 16 veckor med samma övningar, på ungefär samma sätt dock med förändring av sets och reps, gav ingen utveckling efter en så lång tid och jag suktade efter mer.

Jag tog ett PT - pass med Caroline Aspenskog som några av er inne i fitnessvärlden/bikini fitness världen kanske känner till, om inte så har hon iallafall en grym fysik som jag hade mycket att lära ifrån. Efter ett pass med henne började jag testa alla möjliga teorier. Jag körde till exempel i några veckor rumpa efter varje pass, men insåg snabbt att min kropp aldrig hann återhämta sig i rumpmusklerna och min kropp stod still igen.

Idag efter mycket om och men kör jag rumpa 3 gånger i veckan och det är det aboslut bästa för mig. Det ger mig en grym utveckling, ger min kropp tid att återhämta sig samt gör träningen roligare, eftersom det bästa jag vet att träna är just rumpa haha! Men som sagt så handlar allt om att testa sig fram och tro mig under denna väg har jag säkert rådgivit med ett 10-tal om hur jag "borde" träna. Vilket har varit fantastiskt eftersom jag aldrig hade kunnat bara komma på hur jag skulle träna utan att någon egentligen hade satt idén i mitt huvud. Så därför skriver jag även detta till er, för om ni sitter fast, så är rumpa 3 gånger i veckan något nytt att testa som jag anser vara GRYMT!

Hur tränar ni? :D

Likes

Comments

Livet

Hejsan kära vänner!
Äntligen har jag tagit mig ur sängen haha. Som ni märkte var jag ju uppe med tuppen idag, redan klockan 7 trots att jag har lov haha! Och ni ska inte tro att jag bara låg och slappade fram tills nu, nejnej, här var det företagsjobb så det ryker om det! Men trots att jah varit vaken hela morgonen så har jag ändå inte ätit frukost än haha. Snacka om vad man prioriterar ibland!

Nu blir det dags för stan och en god lunch! Hörs senare!

Likes

Comments

Livet, TIPS

Hej mina kära vänner!

Som några av er kanske vet så har jag genomgått något av vad jag kallar en lång känsloresa, som jag tror även de flesta av oss har genomgått någon gång. På bilderna ovan ser ni en tjej som från början hatade sin kropp. När jag tittar tillbaka på de bilderna kommer jag ihåg hur jag gick runt och sa hur tjock jag var. Hur många kilon jag gått upp under resan där vi hade all inclusive i hela två veckor och hur jag tittade mig i spegeln och mådde illa. Jag vägde 48 kilon. Förstår ni vad jag menar? Jag var inte tjock, jag åt egentligen normalt i perspektiv emot vad jag brukar äta och rent naturligt gick jag upp i vikt. Problemet satt i mitt huvud. Min hjärna sa till mig att jag var inte fin nog, inte smal nog, det var aldrig någon som hade sagt det till mig egentligen utan det var något jag hittade på i mitt egna huvud. Varför? För jag visste hur jag sett ut innan, för flera år sedan när jag tränade konståkning, fotboll och dans, alltså när jag hade alldeles för många bollar i luften. Jag hade funnit mig själv förvirrad i min egna kropp som jag brukade se som vältränad, men som nu inte matchade min egna ideal bild längre. Jag hade nu ett val, att välja att vara nöjd med hur jag ser ut nu eller ändra min livvstil och bli nöjd.

Vad som är viktigt att komma ihåg här är att jag förespråkar inte en vältränad kropp, det är bara så jag kände att jag kunde bli nöjd med hur jag ser ut. Som jag sa hade jag ett val och jag valde att ändra min livsstil, men det betyder inte att det föregående valet är fel. Allt handlar om hur du själv vill välja att se ut. Ser du dig själv i spegeln och inte är nöjd? Kraften sitter i dina händer för du har makten att förändra allt, framförallt gällande din kropp. Dock ska vi inte glömma att när vi gör detta val så måste vi vara stolta över oss själva genom varje steg på resan för att vi ska kunna bi nöjda med hur vi ser ut. För innerst inne är vi alla vackrast i världen, vi måste bara inse det med.

Likes

Comments

Mys

Hejsan vänner!

Sitter just nu i underbara Göteborg och planerar tillsammans med Kalle att flytta in i lägenheten vi bor i under helgen haha. Det är så himla mysigt att bo tillsammans alltså, bara att vi är här i några timmar så känner jag redan att detta är liksom det man lever för just nu. Att flytta hemifrån, ta hand om sig själv, äta vad man vill, handla när man vill. Ja, helt underbart. Snart är det dags att laga lite middag och sedan blir det Fifthy Shades Darker. Älskar när det är pojkvännen som ville se filmen mer än man själv.. Haha!

Hoppas ni har det super! Det har verkligen jag! 😍

Likes

Comments

Contains affiliate links TIPS

Hej vänner!

Igår var jag en sväng förbi Väla i Helsingborg när jag stötte på dessa två godingar! Har hört talas om märket innan och tänkte att nu är det dags att satsa, de är trots allt väldigt dyra! Men jag förstod varför när jag tittade närmare..

- De är helt veganska och inte testade på djur!

- De är även sulfat och paraben fria!

- Samt producerade i Sverige vilket även gör de miljövänligare!

Alla tre är toppen aspekter så vi får se om de gör något gott för håret! Inte testat de än så jag återkommer på den fronten ;) Har ni testat dem? Vad tycker ni? :D

Likes

Comments

Livet

Hej vänner!

Längesen nu? Jag vet, I'm sorry, livet kom emellan som alltid. Vad har ni haft för er då? Massvis förmodligen. Själv har jag äntligen lämnat in gymnasiearbetet, fått ett nytt jobb och kommit ut med en ny klädkollektion med Wild Purpose! Super kul va?! Om ni inte har kollat in den så kan ni göra det HÄR . Idag har det varit en riktig Business day, förutom morgonen som började med en resa till Helsingborg för att hitta en balklänning! Känner stressen över mig nu när butiksägarna säger att det är sista veckan att beställa och det blir lite panik i mitt huvud. Efter det tog vi en lunch på Väla där jag åt fläskfilé och kycking spett, mumsigt! Åkte sedan hem och ötete av massor med arbeten som jag suttit med nu! Svarat på mejl, skikat ut eklmanmejl och massor med annat! Skoj är det verkligen dock så det ska man inte ta ifrån. NU är det dock dags att hjälpa syrran min lite med ekonomin innan det blir resurang på kvällen! HA det gött!

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Instagram@tildabexell