Header

Köpte nytt ifrån rituals igår! Så in Love!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Livet

Hej finaste läsare!

Idag började morgonen hos Kalle som precis kom med frukost till mig! idag blir det omelett med massa godsaker på, vi tittar även Modern Family idag igen och dricker lite Nocco samtidigt jobbar jag även lite på datorn innan skolan börjar idag. Älskar morgnar när solen lyser in nu när det är sommartid, känns som att varje morgon är evig haha! Känner ni samma?

Ha en superdag nu! Kram!


Likes

Comments

Livet, Underbara stunder

Hejsan världen!

Idag har varit en härlig dag känner jag. Förra veckan hade jag en riktig svacka där jag tappade meningen med allt och inte tyckte något var givande överhuvudtaget. Allting kändes liksom meningslöst. Men denna veckan känner jag att jag hämtat kraft och är full med ny energi att ge (ännu bättre är ju att det även är lov nästa vecka!!).

Idag hade jag som sagt en dag utöver det vanliga och jag började den med att gå upp lite extra tidigt, göra mig gröt, latte och se några avsnitt Modern Family. Underbart mysigt! Sådana morgnar får mig verkligen att samla kraft och känna att jag orkar med resten av dagen, annars kan stressiga morgnar lätt göra att all min energi går åt till att hinna och inte till att ladda batterierna, så lugna morgnar är verkligen något som jag måste börja prioritera och det gjorde jag idag!

Efter min morgon var det dags för skola och en ganska bra en trots allt. Vi hade även håla under lunchen och då passade vi på att käka pizza till lunch. Super gott verkligen! Tog en kebab och pepsi max njöt till max och snackade lite skit!

Hela dagen hade jag gått och varit nervös inför eftermiddagen.. Då skulle nämligen en ekonom komma och kolla på min och Kalles företags deklaration samt bokföring och se så allt stod rätt till. Jag stressade som en galning för att hinna och kom, riktigt lökig men trots allt ändå i tid haha! Och vet ni vad? Vi hade gjort allting rätt!! Vilken känsla och bekräftelse alltså. Från att sväva i ovetande till att få en stämpel på att yes, ni gör fan ett bra jobb. Känns riktigt grymt! (Kolla in företaget HÄR!) Efter det lyckade mötet firade vi med en härlig promenad i solen.

Fantastiskt dag och jag är riktigt taggad inför morgondagen samt denna veckan. Kommer bli grymt! Eller vad tror ni? ;)

Likes

Comments

Livet, Träning

Hejsan kära vän!

Som du kanske vet så äger jag ett eget företag och idag behöver vi DIN HJÄLP!

Det är nämligen så att vi har en plan på att utöka vårt sortiment, men vi behöver din hjälp med frågan om vad. Vi har bestämt oss för att dra in kundernas åsikter önnu mer och låter just dig påverka vad nästa köp kommer bli samt hur vi ska utveckla företaget till nästa steg! Genom detta får alla som vill, en chans att påverka och göra skillnad. Inte bara för sig själv utan även för oss! Därmed är vi super intresserade av att höra vad det är ni efterfrågar..

Är det någon ny produkt? EN roligare design? Mer unik design? Vad tycker DU saknas på marknaden? Skriv en kommentar och berätta allt du tänker och tro mig när jag säger att varje kommentar är så speciell för oss och vi kommer verkligen ta allt super seriöst. Och om ni har andra synpunkter som vårt företag i sig kan förbättra så får ni super gärna skriva det med!! Som sagt så tar vi åt oss av varje kommentar och kommer försöka förbättra så mycket som möjligt ifrån det!

Direkt länk till företaget hittar du HÄR

MASSA kramar!

Likes

Comments

TIPS, Träning

Hej kära vänner!

Idag tänkte jag på frågan hur ofta man egentligen ska träna rumpa för att få just det resultat man vill få. Jag har testat alla möjliga kombinationer känns det som, har gått från en gång i veckan till varje dag och idag kör jag rumpa/ben tre gånger i veckan. Allt handlar ju egentligen om att hitta vad som fungerar bäst för ens egen kropp, men att ha riktlinjer förlorar man inget på i min åsikt! När jag tränade ben en gång i veckan hade jag precis börjat gymma och hade köpt ett billigt träningsschema online där de sa att man skulle träna ben en gång i veckan men dock armar två gånger i veckan, vilket var lite absurt i min åsikt för mig som ville fokusera på att få en vältränad kropp och kanske inte mega armar haha! Men jag körde iallafall detta schemat under 12-16 veckor och kände efter denna tid att nu har min kropp slutat utvecklas. 16 veckor med samma övningar, på ungefär samma sätt dock med förändring av sets och reps, gav ingen utveckling efter en så lång tid och jag suktade efter mer.

Jag tog ett PT - pass med Caroline Aspenskog som några av er inne i fitnessvärlden/bikini fitness världen kanske känner till, om inte så har hon iallafall en grym fysik som jag hade mycket att lära ifrån. Efter ett pass med henne började jag testa alla möjliga teorier. Jag körde till exempel i några veckor rumpa efter varje pass, men insåg snabbt att min kropp aldrig hann återhämta sig i rumpmusklerna och min kropp stod still igen.

Idag efter mycket om och men kör jag rumpa 3 gånger i veckan och det är det aboslut bästa för mig. Det ger mig en grym utveckling, ger min kropp tid att återhämta sig samt gör träningen roligare, eftersom det bästa jag vet att träna är just rumpa haha! Men som sagt så handlar allt om att testa sig fram och tro mig under denna väg har jag säkert rådgivit med ett 10-tal om hur jag "borde" träna. Vilket har varit fantastiskt eftersom jag aldrig hade kunnat bara komma på hur jag skulle träna utan att någon egentligen hade satt idén i mitt huvud. Så därför skriver jag även detta till er, för om ni sitter fast, så är rumpa 3 gånger i veckan något nytt att testa som jag anser vara GRYMT!

Hur tränar ni? :D

Likes

Comments

Livet

Hejsan kära vänner!
Äntligen har jag tagit mig ur sängen haha. Som ni märkte var jag ju uppe med tuppen idag, redan klockan 7 trots att jag har lov haha! Och ni ska inte tro att jag bara låg och slappade fram tills nu, nejnej, här var det företagsjobb så det ryker om det! Men trots att jah varit vaken hela morgonen så har jag ändå inte ätit frukost än haha. Snacka om vad man prioriterar ibland!

Nu blir det dags för stan och en god lunch! Hörs senare!

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Instagram@tildabexell