Header

Livet

Hej kära vänner!

Minns ni Carl Edmond-boken?

Som många av er har listat ut så finns det bara två meningar i boken! De två viktigaste meningarna. BE BOLD. och BE YOU. Och det är det enda som behövs! Vi kan själva skriva historien om våra liv och det är hög tid att leva det, fullt ut. To the FULLEST DELUXE! Vill du blir påmind om det och ha koll på tiden finns klockorna på www.carledmond.comeller i deras butik i Åhlens City, Stockholm den 22 september.

Hoppas vi ses där! KRAM!


Dessa två är mina favoriter från kollektionen!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Livet

Hej kära vänner.

Nu sitter jag här på jobbet och jobbar min sista dag som sommarvikarie imorgon. På något sätt så känner jag mig så sjukt besviken på hur lite tid jag haft denna sommaren. Då jag aldrig tidigare har arbetat heltid en hel sommar, så har jag aldrig heller upplevt att inte njuta av sommarens möjligheter. På ett sätt så känns detta så otroligt deprimerande, och jag blir nästan ledsen när jag tänker på vad jag gjort 3 månader i streck. Samtidigt så vet jag, att jag jobbar hårt nu för att göra det jag faktiskt vill göra sen.

Någon gång i höst kommer jag bli sambo med min kära. Jag kommer flytta till en ny stad där jag inte har något jobb ännu och där jag inte känner någon. Det jag har gjort i sommar är att bygga upp en budget, så jag kan leva även om jag inte får arbeta direkt. Och jag kommer även kunna leva om det blir så att jag inte får heltidsjobb. Så på ett sätt så känns det inte så farligt att 3 månader har gått till jobb, när jag ska göra annat i resterande 9.

Ha en grym dag babes, vi ses snart!

Likes

Comments

I Samarbete med Carl Edmond

Har ni hört talas om historien med Carl Edmond?
Vi alla strävar dagligen efter att leva ett härligt, inspirerande och spännande liv. Den stora frågan är om vi verkligen prioriterar oss själva tillräckligt mycket? Boken om Carl Edmond handlar om personen som inte lät något komma i hans väg. Han tog tillvara på livet och inte en sekund fick gå till spillo.
Han är killen vi alla vill ha i vår närhet. Han är cool, inspirerande och lever i stunden. Det kanske är dags för oss alla nu, att börja prioritera våra egna liv.

Carl Edmond

Likes

Comments

Hej kära vänner!


idag är jag tillbaka, bara så haha och jag har tänkt att stanna. Sen senast så har jag tagit studenten. Och med det har det kommit väääldigt många funderingar, ångest och tankar. Vad ska man göra? När? Vad är rätt? Ja allt ni kan tänka er som kan snurra i huvudet har snurrat i mitt huvud haha. Jag har varit otroligt tankspridd och någon sa till mig att detta är normalt och det är så man vet att man växer upp. Men det gör det inte mycket lättare alls, faktiskt.

Jag är ju som sagt egenföretagare. Och mitt absoluta mål och dröm är att driva företaget på heltid. Just nu är det tyvärr hobby och det är dt ju för jag startade detta med min pojkvän som student, som en gymnaiselev. SÅ egentligen hur långt ska man ha kommit om man ska vara realistiskt? I september har vi drivit detta i ett år. Samtidigt så drömmer man ju och man vill en sak så sjukt mycket, sedan så är verkligheten int så. Och i mitt huvud blir det liksom en jävla bergsprängning för jag vet liksom inte hur jag ska välja.


Nu tror jag iallafall att jag har en plan men vi får se.. Den kanske ändras igen haha.

Nu är det iallafall dags att åka med min syrra och övningsköra och det får ni hänga med på på youtube!!

ses där!

PUSS

Likes

Comments

Köpte nytt ifrån rituals igår! Så in Love!

Likes

Comments

Livet

Hej finaste läsare!

Idag började morgonen hos Kalle som precis kom med frukost till mig! idag blir det omelett med massa godsaker på, vi tittar även Modern Family idag igen och dricker lite Nocco samtidigt jobbar jag även lite på datorn innan skolan börjar idag. Älskar morgnar när solen lyser in nu när det är sommartid, känns som att varje morgon är evig haha! Känner ni samma?

Ha en superdag nu! Kram!


Likes

Comments

Facebook
Snapchat
Instagram
Blogkeen
Nouw

Instagram@tildabexell