Header
View tracker

Livet

Hej vänner! Ta en titt på videon ovan för att se en full swatch på mini-kitet ifrån Kylie Cosmetics!! Prenumerera gärna hade betytt så mycket!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

TIPS

1. Citronens saft kan stimulera hjärnaktiviteten, vilket i sin tur kan motverka trötthet. Byt ut kaffe koppen mot citron vatten för att bli pigg och samtidigt undvika koffein boven!

2. Citronsaften ger även bättre andedräkt. Hög tid att slopa tuggummina? JA.

3. Citron innehåller ett ämne som kallas Pektin, vilket är ett fiber. Fibrer är allmänt känt för att sätta igång tarmarna och ge en längre mättnadskänsla, därav drar citronsaften igång metabolismen i kroppen som i sin tur kan underlätta en vikt minskning.

4. Någon som hört talas om PH-värde? Förmodligen någon gång i skolan, men faktiskt så är det postivit för din inre balans att ditt ph- värde även är neutralt. Sjuka människor har ofta ett lägre ph-värde och därför kan du motverka sjukdomar genom att hålla det neutralt.

5. Brukar du göra detox? Testa med citron! Citronsaften ska vara känd för att lösa upp urinsyra samt andra gifter som kan finnas i levern, därav bekämpas symptomer som förstoppning, huvudvärk och aptitlöshet.

6. Du får även friskare hår av citronen som innehåller pantotensyra!

7. Citronen motverkar även celluliter, acne, solsveda och munsår.

8. Sura citronen rensar din hud och motverkar rynkor vilket vi alla gillar1

9. Motverkar risken att bli magsjuk! Nu under vintertider är det ju känt fr magsjukan att komma, ta din dagliga citron så är du säker!

10. Sist men inte minst - citronen minskar sötsuget. Hur bra är det inte att starta dagen med att faktiskt redan då välja att säga nej till sötsaker, så att sedan när någon frågar om du vill ha en godis eller något liknande, så kanske du inte ens är sugen, just på grund av citronvattnet du drack imorse, hur grymt?!

Vad tyckte du om dessa tipsen? Skulle du vilja ha fler? Gilla inlägget isåfall!

Likes

Comments

View tracker

Nya inköp!

Hejsan vänner!

För någon dag sedan hämtade jag mitt paket ifrån Kylie Cosmetics! Snabb leverans som vanligt ifrån Kylie och bra produkter också. Kommer upp en liten suprise om dessa produkter så ska inte berätta för mycket. ;) Detta handlade jag iallafall, ett mini kit med 6 stycken olika matta läpp produkter som jag aldrig testat! Super kul! :D Detta kostade mig can 50 dollar och 200 kr i tull, mycket pengar men jävligt bra produkter så jag skulle säga att det är värt det!

Har ni testat Kylies produkter?

Likes

Comments

Livet

Hejsan vänner!

Ett litet snabbt inlägg blir det nu om min lite annorlundare dag än i vanliga fall. Idag hade vi nämligen kulturutställning, vilket för vårt arbetslag innebar folk fest haha! VI hade massa dans, mat och roliga saker att bjuda på, super kul men väldigt uttröttande! Så är jätte trött just nu men ska med lite mat försöka plugga så mycket matte det går! Sen är det gym och vila som gäller, ha det toppen!

Likes

Comments

Livet

Hejsan vänner!

Idag blev det inte denna fina och fancy lunchen som man kan se på Instagram dagligen direkt. Sanningen är ju att det har jag inte tid med på morgonen. Fancy frukostar tar tid och för att inte gå upp fem på morgonen behöver sminkningstiden offras för att hinna med allt, eller vad säger ni? Brukar ni hinna med frukost i vilket fall? Idag blev det iallafall en riskaka med jordnötssmör till frukost! Funkar för mig ibland med. Nu blir det skola och semenarie, PUSS

Likes

Comments

TIPS, HÄLSA

Hejsan!

Igår fick jag ett otroligt bra tips från min vän om en bra, billig och super effektiv ansiktsmask. Om ni inte redan sett så har jag fått problem med min hy vilket jag inte förstår varför men jag antar det är sena hormoner eller något liknande, vem vet. Jag ser ut som jag gör och det vet ingen varför man gör egentligen haha! Men, vad jag tänkte säga var att flera av mina kompisar har använt sig av denna masken och helt fått bort sina firrar samt ärr osv. Så nu är det dags för oss att testa tänkte jag haha! Min kompis rekommenderade egentligen mig att ha masken på kvällen, då det finns en risk att den gula färgen från grukmejan sitter kvar annars. Men jag jag tänkte att jag kör på ändå så får vi se hur det går!

Vad jag använt mig av:

Gurkmeja - Ska fungera effektivt emot inflammationer och även öka immunförsvaret om man skulle vilja äta det med! Jag har tagit denna gurkmeja ifrån en vanlig krydda i burk, så den går att använda i matlagning med ;).

Naturell yoghurt - Fungerar som utspädning i detta sammanhang men ska även vara väldigt bra för kroppen då yoghurt innehåller mycket bra vitaminer och andra mineralämnen som är bra för ett långt liv!

Citron - Sista använde jag mig av en skvätt citron ungefär lika stor som en halv matsked. Citronen använder jag då den motverkar ärr på huden och sägs även vara effektiv på att ta bort överflödig olja i ansiktet!

Hur gör jag:

Jag gjorde såhär, råkade först hälla i alleles för mycket yoghurt så har denna masken att kunna använda ett flertal gånger nu haha. Så börja med väldigt lite kanske inte ens en halv deciliter och häll i passade behållare. Strö sedan i lite gurkmeja åt gången och blanda samtidigt för att se om blandningen blir gul, när den blivit det är det klart. Pressa sedan ner lite citron(1/2 matsked ) och ha på masken i 15-20 minuter! Använd masken cirka varannan dag, beroende på hur din hud reagerar kan man använda den olika ofta. Jag som har ganska torr hy kommer använda denna masken varannan dag men inte varje.

Hoppas ni testar masken så vi kan se hur det går! Kram!

Likes

Comments

Träning

​Hejsan! 

Idag körde jag axlar och tänkte bjuda på min favorit övning för baksida axel! Tycker det är så roligt med denna övning eftersom den visar så mycket muskler vilket gör övningen roligare i min åsikt. Kör gärna sådana övningar när man gärna ser muskeln som man använder! Mer än denna övningen körde jag:

- Lateral raises - til failure

- Front raises - til failure

- Dumbbell shoulder press - til failure 

-  Front raises in cable - til failure

- Barbell shoulder press - til failure 

- Rear-delt lateral raises - til failure

Som ni ser kör jag alla övningar til failure och det brukar jag inte göra men idag kände jag för mindre vikt och mer kontakt i fokus. vilket blev resultatet av hur många reps jag gjorde. Jag gillade faktiskt detta sättet av träning och tror jag ska köra det även imorgon när jag har mer rumpövningar, då jag ibland kan uppleva att mina muskler svarar bättre vid denna typen av träning, än när jag ska kötta vikt och göra två reps liksom. Någon som känner igen sig kanske? 

Dela gärna med er om tips och tricks så vi alla kan utvecklas och alltid bli bättre på det vi gör! Ha det bäst!

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Instagram@tildabexell