Header

Livet

Hejsan!

Just nu är vi påväg till Liseberg hela familjen! Låter ju AMAZING vilket det är men inte på tom mage haha, är så sjukt hungrig och alla i familjen vägrar lyssna på vad jag säger... Men det blir nog roligt ändå haha..! Är riktigt nervös också eftersom jag inte är någon som "åker allt" tycker oftast att det mesta är läskigt men försöker åka så mycket som det går ändå haha, och då brukar det bli riktigt roligt ändå!

Vad gör du idag?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • Filed under: Livet

Likes

Comments

Livet, INSPO

Hejsan!

Idag är det dags för jobb igen och jag är ganska neutral till det! Försöker alltid gå in med en positiv inställning till jobbet för att det ska vara enklare att sa sig igenom timmarna och det brukar faktiskt funka. Ibland är man ju dock mer osugen än andra dagar ;). Men det ska nog bli bra ändå!! Jobbar ni idag?

Likes

Comments

Livet

Hejsan vänner!

Idag var det tillbaka till jobbet för mig som gällde och det kändes faktiskt bra. Ibland har man ju verkligen den där känslan av att jag gör allt i hela världen förutom att gå till jobbet, men det hade jag inte idag. Denna veckan är min sista vecka som gör jobbar full-tid. Sen är det tillbaka till varannan helg då skolan snart drar igång igen. På tala om det så känns bara det helt sinnessjukt!! Skola??? Nu redan??? Detta sommarlovet har ju inte ens börjat känns det som!!! Eller hur känner ni?

Efter jobbet blev det iallafall ett grymt ryggpass med K. Och sedan var det bara tillbaka hem igen för mer jobb men då med företaget istället. Och det är även det vi sitter med nu. Det är först nu faktiskt när vi har gjort vårt företag officiellt som jag förstår hur mycket vi har jobbat för detta. Det är en sjukt stolthets känsla ska ni veta!

  • Filed under: Livet

Likes

Comments

Livet

HEJJ BABES!!!

Nu precis öppnade jag och Kalle upp vår instagram till VÅRT NYA FÖRETAG(!!!!!) som heter wildpurpose. In dit för att läsa mer om oss, följs oss gärna och var med på resan till ett ledande företag!! Har ni några frågor så är det bara att skriva det i kommentarsfältet ;) Wildpurpose heter vi som sagt på instagram!

  • Filed under: Livet

Likes

Comments

Idag är det dags hörrni. Idag är dagen då jag för första gången i mina 18 år kommer förändra min hårfärg. Hur sjukt?? Kan ni gissa vilken färg..? Ni kan ju skriva en kommentar och gissa vilken färg det blir! Den som gissar rätt från en gratis shoutout här på bloggen.. ;)

Men visst är det roligt med förändring? Jag hoppas verkligen på toppen resultat! Sitter med färgen nu och en kopp kaffe med mjölk. Super mysigt faktiskt. Älskar min frisör jag går till här i Halmstad. Stället heter A Pompadour och det är helt AMAZING. Varit här sedan BB känns det som haha! Mamma tog mig hit direkt och det gjorde hon rätt i. Rekommenderar det verkligen. Hoppas ni har en toppen dag! Kram!

Likes

Comments

  • Instagram
  • Snapchat
  • Facebook
  • Blogkeen
  • Follow me on Nouw

Instagram @tildabexell