Mat

Detta är min nya favoriträtt, soyanuggets med sötpotatis och sallad. Detta är så himla gott och att det är nyttigt är ju en bonus. Dessutom går det hur snabbt som helst, det enda som tar tid är sötpotatisen, de ska vara i ugnen i ca 20 minuter. Såsen på bilden är karg med sötsur sås, blir så himla gott att dippa pommesen i. Så detta är ett stort tips!!!!!!

Likes

Comments

Vardag

Ikväll är det mello som gäller, har faktiskt sett alla deltävlingar hittills. Tre tjejkompisar kommer över så ska vi käka tacos och mysa framför teven. Vi har även tänkt göra lite drinkar, så det blir asnajs. Nancy sover även över här så det blir mysigt. Annars har jag inga planer alls imorgon vilket är hur skönt som helst, det enda jag måste göra är att tvätta. Sen blir det bara att ta det lugnt resten av dagen tror jag, vi får se vad som händer helt enkelt.

Likes

Comments

new in

Denna kommer från makeup revolution och har 32 matta skuggor, kolla hur fina dom är. Älskar skuggor i lila, nude och bruna toner. Blir väldigt naturliga färger. Beställde hem denna från cocopanda där den kostar 99 kronor.

Denna skönhet är från NYX, har ögonskuggor,highlighters och contour. Min kompis har denna och var bara tvungen att köpa den själv hehe.

Likes

Comments

Mat, Vardag

Käkade på Sthlm tapas ikväll, supergod mat och bra sällskap. Men alltså vi väntade över en timma på vår mat, så det var lite dåligt. Men personalen var supertrevlig och maten super så det väger upp. Jag åt pilgrimsmusslor, scampi, quesadilla och så delade vi på nachos. Mums.

Likes

Comments

Mode, new in

Något som är inne i vår är låga klackar, passar ju perfekt till vardags då man kanske inte vill skutta runt i 10 cm klackar. Dessa är väldigt låga men samtidigt supersnygga, jag längtar tills snön försvinner och jag kan använda dessa. Har en känsla av att de kommer användas flitigt.

Likes

Comments

Vardag

Här kommer lite bilder från i fredags då vi firade våran 20 års dag, vi fyller januari, februari, mars. Så då tänkte vi att vi kunde ha en gemensam fest någonstans i mitten och det blev helt perfekt. Vi hyrde då en klubb som ligger i stan som inte var alltför dyr. Vi fick vara där till tre och vi slapp städa, så det var sjukt bra. Dessutom är en kompis till oss DJ så han spelade hela kvällen, så fett.

Alla kom dit efter elva nån gång och festen kickade verkligen igång, folk hängde i baren, stod och dansade och det var så sjukt kul. Det var sån bra stämning hela kvällen och jag åkte hem med ett stort leende på läpparna. Kommer leva på denna glädje länge känner jag, vill så göra om detta nu.

Likes

Comments