Vardag

Dehär är lite bilder från resan vi gjorde i somras, jag och ett gäng kompisar åkte till Magaluf. Vi satt och snackade lite on att vi vill resa nästa sommar igen. När man ser bilder från resan vill man inte vänta utan resa nu.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vardag

Idag jag den godaste hälsotallriken nånsin, jag träffade upp Nathalie som skulle shoppa lite inför att hon ska iväg. Då var jag lite smakråd när hon skulle köpa skor. Vi bestämde oss även för att käka, då vi blev väldigt hungriga. Sen kom även Mabella och umgicks med oss. Supermysig dag med the girls helt enkelt!
Insåg även idag att det är bara tre veckor kvar tills jag ska tillbaka till skolan. Lite stress får man ju.

Likes

Comments

Tips

Detta är min favvo podd of all time!! Har lyssnat sen de började spela in vilket var år sedan. Dom tar upp viktigs ämnen, har gäster och är två sköna tjejer. Tummen upp för denna podd. Perfekt att lyssna på om man tar en promenad, åker buss eller när man bara ligger hemma.
Jag rekommenderar denna starkt, så lyssna!!!

Likes

Comments

Vardag

Idag var vi på dop för lilla Greta, det är mitt kusinbarn.Vi var inte många på ceremonin om man jämför med igår då vi var 70 pers i kyrkan. Efteråt åkte till en församlingskyrka där vi fikade, dom öppnade presenterna och lite så.
Tog lite fler bilder i kyrkan men de ville inte att jag skulle lägga upp något här, så då gör jag inte de.
Ni får bara ta mitt ord för att hon är den sötaste bebisen.

Likes

Comments

Efter en lång dag sitter vi hos min farbror nu, och middagen slår väl allt!!! Skaldjur är det bästa jag vet och ikväll blev det massvis.
Dagen bestod av att umgås med släkten, det var kul att se alla trots omständigheterna. Imorgon ska vi på dop så det blir att gå upp tidigt. Nu ska jag fortsätta va social. Så hare bra

Likes

Comments

Godmorgon, själv har jag varit uppe sedan halv sex imorse! Vi är nu påväg till Småland, vi ska vara dår under helgen. Har en del AB släkten här som vi kommer träffa, så det blir kul! Inte så ofta man åker ner. Vad ska ni göra denna fredag?

Likes

Comments

Vardag

Så är alltså på jobbet nu, har inte så mycket att göra. Men hoppas de förändras då jag jobbar till åtta ikväll. Har inte ens nämnt vart jag jobbar, jag jobbar iallafall på sjukhus som assistent. Så får inte jobba med patienter eller så utan fixar mer i rummen när de lämnat avdelningen. Så mina uppgifter är inte så många, haha.
Men håller tummarna på många rum idag!! Vad har ni för er???

Likes

Comments

Mode

Hur coolt är inte detta?? Jag totalt älskar denna look. Så himla snyggt och häftigt, måste införskaffa snarast. Vad tycker ni??

Likes

Comments

Sitter här och tänker på hur himla kul det vore att flytta hemifrån, tänk vad kul att få dekorera din egna lägenhet och göra precis som du vill. Jag skulle vilja ha vita väggar och sen typ roséguld detaljer. Inredning är så roligt, har älskat det ända sen jag var liten.
Tänk att få köpa tavlor, fina lampor, inreda sovrum och badrum. Asså längtar.
Aja det kommer dröja ett tag innan jag gör det, men drömma kan man ju alltid.

Likes

Comments