Header

Verkar som att våren är här på riktigt nu och jag är verkligen så lycklig. Gick till skolan med klarblå himmel igår och nu lyser solen för fullt utanför fönstret. Tänkte ge mig ut på en promenix efter det här, ville bara kika in och säga hej till er.

Dagen flöt på bra igår, Tacos till lunch och en engelska skrivning som sista lektion. Gick därefter till Fabrique ett gäng och firade Adrian som fyllde år. Jag var fruktansvärt trött när jag kom hem, men hann svara på ett gäng mail samt göra ett test för ett jobb jag sökt (håller tummarna att det gick bra). Hoppas ni får en underbar lördag vänner <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag har verkligen varit glad hela dagen idag. Sol, barmark och världens mysigaste stämning gjorde inte känslan sämre. Hade bara en lektion idag faktiskt och där såg vi filmen "The name of the Rose" så gick i skolan mellan 9.50-11.10.

Gick efter det till Morelli för en glass i skolen. Skar därför lite i hjärtat när vi behövde gå tillbaka till skolan för plugg. Men jag fick otroligt effektiva timmar, och åkte därefter med Maria till VRG Odenplan för att vänta på hennes kompis. Pluggade mer, skrev CV:n och gick på upptäcktsfärd. Blev ett ryggpass på gymmet också innan jag åkte hem till pannkisar.

// Världens snyggaste vänner <33 //

// Morelli är enligt mig Stockholms bästa glass ställe, STORT TIPS! //

Likes

Comments

Fick veta en otroligt konstig sak idag och har inte kunnat släppa det. Blir helt matt i kroppen bara av att tänka på det. Vi är i vecka tolv nu, och vecka tjugofyra slutar vi för sommarlov. Detta betyder att jag har gått 3/4 av ettan klart och att endast en fjärdedel återstår.

Skulle kunna diskutera det här med tiden i all oändlighet, detta mycket då jag tror att jag lider av kraftig åldersnoja. Men vill inte trötta ut er med det och istället byter vi ämne till en snabb summering av dagen. Den innehöll bl.a en otroligt intressant debatt från några i retorik kursen. Lärdom av detta: ska absolut välja retorik i 3:an när vi får lägga till kurser.

Likes

Comments

Var alldeles för längesen jag gjorde detta inlägg, which I'm sorry for. Men nu kommer i alla fall en blandning av all musik jag lyssnar på just nu.

.

Jag har verkligen masslyssnat på Drakes album sen det släpptes. Har flera favoriter so far, men denna är min number one :)
Hittade "The Genius Buddha Band" av en slump för någon vecka sen och nu ÄLSKAR jag dem! Lyssnat på denna konstant de senaste dagarna och blir så taggad av den. Otroligt härlig!

Den här låten får mig bara att vilja springa eller dansa en sommarkväll. Otroligt härlig och peppande!!

Jag älskar fortfarande denna låt så mycket trots att det gått någon vecka sen den kom ut. Så fin och så bra <3

Jag växte upp med Per Gessles musik så när jag insåg att han släppt en ny låt hoppade hjärtat över ett slag i ren lycka. Denna låt är otroligt och den får mig att längta så mycket till sommaren. Vill dit nu nu nu!

Likes

Comments

Var en kort men intensiv skoldag idag. Inledde med basket på idrotten, och hade sedan två långa och stressiga geografi lektioner om klimat. Vi slutar innan lunch på tisdagar så då åkte jag och Maria hem till mig och stekte pannkisar.

Satt och pratade ett par timmar innan vi gick på en snabb promenix upp till min gamla skola. Jag gjorde en snabb rundtur innan vi gick hem och pluggade svenska. Nu på kvällen fick jag ett matryck igen och lagade en variant av Pad Thai (vegetarisk). Har dock en mindre matkoma nu så får göra ett gäng jumping jacks innan jag går och lägger mig :)

Likes

Comments

Känns som jag gått i sömnen hela dagen idag. Jag har inte haft varken tråkigt eller gjort tråkiga saker, jag har bara varit generellt energilös. Vill lägga skulden på för få timmars sömn inatt men vet inte, får se till att sova ut ikväll.

Tog mig ändå till gymmet med Maria efter skolan. Ingen av oss hade energin för att träna egentligen. Vi inledde starkt, men övergick sen till att bara prata. Pratade om begravningar, vårt liv om 10år och allt där emellan. De runt oss fick ta del av våra livsfilosofier, så vi var kanske inte jättepoppis. Men vi hade himla mysigt.

Likes

Comments

Belle, en småstadstjej som drömmer om att få resa, bor med sin pappa i utkanten av byn. När han blir fängslad i ett tornrum hos odjuret tar hon snabbt hans plats och blir där med fängslad själv. Där efter börjar slottets kamp om att få Belle att bli kär i odjuret. Hon måste älska honom innan det sista kronbladet faller, annars är de fast för alltid.

Vi vet alla om 1991 versionen, den tecknade magiska sagan. Denna film är precis lika vacker, men på nya sätt. I denna film är det Belle som är uppfinnaren, Disneys har sin första uttalade homosexuella karaktär-Lefou, en feministisk anda strålar igenom från början till slut och animeringarna är så snygga. Jag skulle kunna skriva en uppsats om hur viktig denna film är, SÅ GÅ OCH SE DEN NU!!

Likes

Comments

Instagram@tildabarkselius