Header

Hade vårt skriftliga nationella prov idag, och det i svenska. Var läsförståelse som gällde, vilket är något jag verkligen inte gillar. Jag börjar ifrågasätta ALLT när jag ska svara på alla bifogade frågor, även när svaren står tryckta framför mig.

Fick dock en lång lunch efter det så hann sitta ner och prata ett tag. Jag hann även komma igång med en uppsats om Turkiet och om de bör eller inte bör få gå med i EU innan nästa lektion startade. Resten av dagen gick fort och all min tid efter vi slutade tills nu har gått åt just den uppsatsen. Lovar mer peppande inlägg när allt skolrelaterat lugnat sig lite!

//Mitt absoluta favorit te //

// Dricker minst två koppar om dagen //

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag har frusit konstant hela dagen idag. Inledde med orientering i snöstorm, vilket inte är något som rekommenderas, och även om det bara var i lite mindre än en timme hann jag aldrig bli varm igen.

Efter 2 lektioner begav vi oss ut igen, men då för att tåga till läroverksfejden. Det är en stor tävling mellan Stockholms 3 största skolor (info HÄR) Idag var det idrottsdeltävlingen där vår skola tog hem båda fotbollsmatcherna och stafetten. Var grym stämning på plats, men återigen fruktansvärt kallt. Så slängde på mig varma kläder så fort jag kom hem och ska nu ta tag i en hög plugg.

Likes

Comments

Om det är eran första gång här, klicka i det ni i vanliga fall gillar. Brukar ni kika in? Klicka på det ni gillar mest hos mig :)

Likes

Comments

Strosade återigen till skolan i solsken, bara för att vandra hem i spöregn och snö. Höll mig dock relativt mycket inomhus. Hade dels lektioner och ett seminarium men var även guide på skolans "Öppna skoldag". Den går ut på att personer som är intresserade av att börja får kika hur det ser ut en vanlig dag i skolan.

När vi slutat gick jag och Adrian till gymmet. Körde främst rygg och biceps, och känner redan av det i armarna. Mötte upp Maria när vi var klara och så träffade vi gäng från skolan. Så satt på Fix ett tag och pratade innan vi drog oss hem i April vädret.

//Enda bilderna från idag //

Likes

Comments

Denna låt är magisk!! Ord kan typ inte beskriva hur mycket jag älskar denna, ett måste att lyssna på för alla :)

Nu släpptes denna låt för ett tag sedan men den är verkligen så fin! Stort tips till alla Linnros fantaster där ute
Ni vet redan att jag älskar Frank Ocean, och denna låt stärker min kärlek ännu mer. Otroligt skön, tre grymma artister i samma låt och bara en riktig killer låt :)

Denna låt ger mig massor av sommar cravings. Spansk musik är sommar för mig, och jag önskar att jag var spansk talande varje sommar. Men jag får nöja mig med att bara lyssna på det så länge :)

Lyssnade på Yemi för 2år sedan ungefär och såg i fredags att de släppt nytt. Denna låt är en blandning av Madi Banja och Lorentz ungefär, dvs otroligt bra :)

Likes

Comments

Hej vänner, hoppas ni haft världens mysigaste helg! Jag har inte gjort jättemycket faktiskt, tog en fästing spruta igår så har ont i armen, pluggat en del så känner mig redo för imorgon och druckit en hel del iskaffe.

Idag kikade solen fram så jag kunde sitta ute, tog även en promenad längst Årsta viken och bara njöt. Under tiden ringde Maria mig så vi möttes upp och gick till Greasy Spoon. Satt och pratade där ett tag och strosade sedan runt på Söder. Var väldigt mysigt sätt att avsluta veckan på , och jag fick dessutom veta att jag kommit med i service utskottet så det gjorde ju inte saken sämre.

Likes

Comments

Första veckan av total stress fick äntligen ett slut igår. Nästa vecka kommer vara lika tuff men får försöka koppla bort det så gott det går under helgen och ligga i fas med plugget bara. Men trots en vecka av stress hade jg en himla bra fredag.

Dagen innefattade ett möte, massor av klasshäng och en lektion fylld av debatter på engelskan. Efter vi slutat passade vi på att njuta av ledigheten och gick till Kaffeverket. Hängde där ett tag och fredagsfikade. Var hem en sväng och laddade batterierna innan vi åkte in till stan igen. Kikade på en fotbollsmatch och vandrade genom ett Stockholm solnedgång.

Likes

Comments

Plugg tog upp hela kvällen igår så jag hann verkligen inte blogga. Men de två muntliga anförandena jag hade igår i franska och engelska, samt det jag hade idag i svenska gick bättre än förväntat. Provet i geografi vi hade idag fick dock ett rätt tveksamt resultat.

Efter att vi slutat idag åkte jag och Maria till stan. Hamnade oplanerat på Dunkin Donuts, gjorde en catch up på lovet, skrattade åt tinder snubbar och bara pratade om livet. Tog oss sedan till Söder och strosade där innan vi gick till ilcaffe för plugg. Hann få en del gjort inför ett stort seminarium vi har på måndag, innan jag rullade hem till pannkisar.

Likes

Comments

Instagram@tildabarkselius