Header

Hej på er! Det var ett tag sedan, sorry för det.
Har haft otroligt mycket i skolan och även utanför med förkylningar & dansen men just nu ligger livet på topp!

Dagen har spenderats hos William med lite mys & jobb inför ett skolprojekt vi håller på med så keep yourself updated så får du snart reda på vad som pågår.

Ikväll har jag & tjejerna käkat middag på Strandgatan, som är ett litet café i Trollhättan & just nu ligger vi helt utslagna i sängen hemma hos mig och ska snart dra igång en skräckis.

Hopppas ni haft det bra så hörs vi snart igen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Godnattis på er! Nu ska jag hoppa i säng efter en lång sista dag i backen följt av en Go dusch och sedan bastu! Hoppas ni haft en mysig fredag, imorgon bär det av hem till pojkvännen, äntligen (!!), som jag längtat.

Sov gott

Likes

Comments

  • 315 readers

Likes

Comments

Tja på er, hur mår ni? Själv är jag så jäkla mör i kroppen och huvudet är helt slut så snart blir det veggo-tacos och sedan hoppa i säng.

Idag blev det en hel del svarta backar och lite mer övning på teknik i hopp om att utvecklas ännu mer!!

Likes

Comments

Vad diggar du mest? Mina personliga favorites är bh-toppar (grl pwr, vägra låta den kvinnliga kroppen bli sexualiserad), khaki färgade trench coats är ju rena drömmen och sedan älskar jag bad girl looken, så kaxigt & så snyggt!

Likes

Comments

Tjo! Hur är läget med er? Lovet spenderas i Kläppen (som de flesta helger också hehe) och idag gav jag mig på bräda, första gången i hela mitt liv och jag lovar er att mina knän och min rumpa är helt blågrön utav la blåmärken, skulle tro att jag låg i snön mer än vad jag stod på brädan så om ett tag ska jag ta lite lektioner och sedan swishar jag säkerligen ner för de svarta backarna.

Har ni hittat på nåt skoj på lovet än så länge, eller har ni några planer? Själv hade jag planerat att spendera varje minut med älsklingen men nu är vi istället några mil ifrån varandra vilket inte är så najs så på fredag kväll blir det först bil i sex timmar hem, packa ut all packning och sedan buss i tre timmar hem till William!

Puss

Likes

Comments

Hej på er! Hur är det med er?

Idag blev det ett gympass med fokus på armar och axlar följt av en timmas Bodypump på Stc, svingött pass verkligen, hoppas på rejäl träningsvärk imorgon!

Efter passet blev det käk och detta var vad jag stoppade i mig: keso blandad med kvarg och müsli, en macka och frukt.

Likes

Comments

Hej på er! Hur mår ni?


Planen för idag var att gå upp riktigt tidigt och köra ett gympass innan skolan men min väckarklocka ringer inte så den bussen missar jag så det blev tyvärr inget pass för mig imorse, ska försöka få in ett pass efter skolan idag istället.


Just nu, idag, är det mörkt. Det är mörkt ute, duggar lite och himmelen är fylld av moln, jag hatar dagar som dessa. Det känns som hela jag tappar lust till allt, jag har ingen energi alls och hela jag känns tung. Jag tror att det är dagar som dessa man måste försöka se saker från den ljusa sidan. Jag försöker se de bra saker jag gör, jag har ju faktiskt tagit mig upp ur sängen och gått till skolan, jag har tryckt i mig en risifrutti och jag sitter här, i skolan, och andas. Ibland räcker det. Ibland är dessa vardagliga småsaker jobbigt och då är du, och jag, grymma ifall vi klarar av det. Och det gör vi, det vet jag.

Nu ska jag sätta på min pepplista på spotify och försöka ta mig igenom denna dag, wish me luck.

Likes

Comments

Godmorgon på er mina fina! Hoppas ni sovit bra!

Just nu är jag i Kläppen och ligger i sängen, senare i eftermiddag bär det av hemåt. De senaste dagarna har varit väldigt jobbiga för mig och därav har det inte kommit ut några blogginlägg.

Som ni vet var jag hos sjukgymnasten i onsdags, där fick jag reda på att jag har en inflammation i ledskidan har jag för mig att han sa. Jag käkar just nu tabletter för det och har även behövt tejpa foten.

Jag har sedan i onsdags knappt sovit på nätterna, ångesten har krupit sig fram och ligger och skaver i bakhuvudet hela tiden. Stress i skolan då jag slöat lite med uppgifter för att när jag väl är i skolan vill jag helst bara dansa hela tiden vilket gör att jag prioriterar det före annat..

Allt jag vill just nu är att vara lycklig, få dansa varje dag, träna på gym igen och bara göra det jag vill så jag ska fokusera på det positiva och hoppas på det bästa.

(Otroligt osammanhängande inlägg, förlåt)

Likes

Comments

Hej på er, hur är det med er? Ligger i sängen efter ett gött gympass och funderar på att ta en tur till Coop och köpa nåt smarrigt.

Vill så otroligt gärna ta cheek piercings, tycker ni inte det är fint? Och tänk sedan när man tar ut dem och vips, så har man smilgropar!

Likes

Comments