Header

Hej på er, hoppas allt är bra med er. Dagen har spenderats i skolan och sedan gymmet. Idag blev det två pass, CXworks och Sh'bam med mamma, det känns superbra att komma igång igen.

Så nu blir det lite käk och sedan dags att sova! Natti.

Likes

Comments

Godmorgon på er (kl är dock 2 men fortfarande morgon för min del). Igår blev det lite vilt ute så dagen spenderas i sängen med Tuckex & taco-ost med ett stort glas fanta exotic.

Hoppas ni haft en mysig helg!

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas ni haft en mysig lördag än så länge!! Har iaf planer inför dagen men är redan sminkad så om det händer nåt skoj är jag redo!
Puss

Likes

Comments

Hello everybody! Hur är det med er? Med mig ÖR det jättebra, lite småtrött men chill ändå.Tänkte dela med mig av denna bild på mina makeup favorites!
Liquid Lipstick: maybelline New York, 35, rebel red.
Läppstift: MDMflow, bossy
BareMinerals original, foundation boad spectrum, medium beige.
Anastasia glowkit.
Urban Decay, naked2.
ThisWorks, Mask, moistueiser, primer in one.
Ögonbrynspensel, hickap.

Likes

Comments

Hej på er! Sitter just nu på bussen på väg till ungdomsmottagningen då jag ska sätta in min p-stav idag och jag är sö otroligt nervös. Känns som jag kommer svimma vilken sekund som helst haha. Jag är även rädd för nålar, hatar att ta sprutor, blodprov och liknande och nu ska jag alltså få in en fet kanyl i armen, varför utsätter jag mig själv för detta hahah?

Update om hur ont de gjorde mm kommer upp om en stund, wish me luck!!!

Likes

Comments

God morgon på er! Igår eftermiddag blev det ett gympass med min älskling. Jag tog alltså en "testa-på-vecka" på NordicWellness då jag i vanliga fall gymmar på stc men Nordic ligger bara 20 meter från min skola men jag tyckte inte gymmet var någon höjdare direkt.., tyvärr.

Idag blir det först lite koreografi med Linnea & Frida följt av 90 minuter balett vilket kommer kännas i benen idag eftersom jag tränade ben igår och stretchen i baletten kan vara ganska grov. I eftermiddag blir det ett gympass, fast på underbara STC.
En effektiv dag idag och jag är SÅ taggad!!

Likes

Comments

Hej på er! Som ni vet att jag craveat efter Anastasia Glow Kit & som ni säkert mörkt har jag svårt att hålla i mina pengar vilket jag ska öva upp men jag lyckade till det idag och köpte Anastasia Glow Kit så jag håller tummarna på att det är lika bra som alla säger!!

Puss

Likes

Comments

Hej på er! Sitter i tänker på alla dessa jävla normer som finns i samhället. Du ska vara si&så, se ut såhär och tycka om detta. Att hbtq+ blir behandlade olika pga deras sexuella läggning eller att de inte känner sig bekväma med att kalla sig för man eller kvinna. Att dem blir mordhotade, slagna och skadade för resten av livet. Hur jävla mycket man delar upp tjejer och killar sedan barnsben. Vi lär oss tidigt att flickor gillar dockor & rosa medan pojkarna gillar bilar & blått, hur sinnessjukt är det inte?

Jag är som sagt danslärare för barn i åldrarna 10-12 men har tidigare haft en grupp för 7-9 åringar. En lektion märkte jag att en flicka var nedstämd så jag frågade vad som hade hänt och svaret jag fick var "det var en pojke som sa att jag var ful idag" och då frågar jag om hon hade sagt till fröknarna och vad dem hade sagt när hon berättade för dem, och nu till det sinnessjuka. Fröknarna hade svarat "det säger han bara för att han är kär i dig". Redan när flickor är 7 år gamla proppar man i dem att pojkar får vara elaka, kalla en saker för att HAN tycker om henne, vart ligger logiken?

Jag blir så oerhört upprörd när jag tänker på hur pojkar med smink blir uttittade på stan pga att det är "omanligt", hur tjejer med snaggat hår blir uttittade, hur människor blir dömda pga vem dem attraheras till, att människor som har blivit födda till fel kön blir mordhotade???? Det är en helt FUCKED UP värld vi lever i och det måste ske en förändring så snälla, när ni hör människor prata illa om andra, döma andra och vara så jäkla trångsynta, säg till! Berätta hur saker bör vara och lär dem. Det är enda sättet det någonsin kommer kunna ske en förändring.

Likes

Comments

Hej på er! Ligger i sängen och scrollar igenom Facebook och ser ett flertal artiklar om denna lilla flicka Marwa. Marwa blir utvisad från Sverige, hon är alltså 9 år gammal och helt ensam, ingen familj. Hon står alltså helt ensam, utan kärlek och trygghet och blir nu utskickad ifrån ett tryggt land till en farlig och främmande jord.

Det är inte såhär det ska vara. Alla förtjänar kärlek och trygghet, framför allt barn. Barn ska få vara barn, minnas sin barndom som en trygghet fylld med kärlek, skratt och roliga minnen. Ingen människa ska behöva stå ensam i jordens hörn och känna sig osäker och oälskad så därför ber jag er att gå in och skriva under denna namninsamling, det tar er högst 2 minuter. Det gör ont i mitt hjärta att människor är så känslolösa att dem inte bryr sig om ifall denna flicka står ensam eller ej.
Två minuter av ditt liv för att en liten flicka på 9 år ska få chansen till en trygg och säker uppväxt, snälla skriv under.

https://www.skrivunder.com/lat_marwa_stanna_i_sverige

Likes

Comments

Hej på er! Kom hem för en liten stund sedan efter att äntligen ha fixar mina fransar! Det blev flat lashes och jag är superduperbra nöjd! Resultatet ser ni nedanför!

(Vet att jag måste fixa mina ögonbryn men ska tråda dem så måste låta den växa ut mer innan haha + att jag är oljig i hyn bc I don't wear any makeup).
Godnatt!!

Likes

Comments