Header

Tjo! Hur är läget med er? Lovet spenderas i Kläppen (som de flesta helger också hehe) och idag gav jag mig på bräda, första gången i hela mitt liv och jag lovar er att mina knän och min rumpa är helt blågrön utav la blåmärken, skulle tro att jag låg i snön mer än vad jag stod på brädan så om ett tag ska jag ta lite lektioner och sedan swishar jag säkerligen ner för de svarta backarna.

Har ni hittat på nåt skoj på lovet än så länge, eller har ni några planer? Själv hade jag planerat att spendera varje minut med älsklingen men nu är vi istället några mil ifrån varandra vilket inte är så najs så på fredag kväll blir det först bil i sex timmar hem, packa ut all packning och sedan buss i tre timmar hem till William!

Puss

Likes

Comments

Hej på er! Hur är det med er?

Idag blev det ett gympass med fokus på armar och axlar följt av en timmas Bodypump på Stc, svingött pass verkligen, hoppas på rejäl träningsvärk imorgon!

Efter passet blev det käk och detta var vad jag stoppade i mig: keso blandad med kvarg och müsli, en macka och frukt.

Likes

Comments

Hej på er! Hur mår ni?


Planen för idag var att gå upp riktigt tidigt och köra ett gympass innan skolan men min väckarklocka ringer inte så den bussen missar jag så det blev tyvärr inget pass för mig imorse, ska försöka få in ett pass efter skolan idag istället.


Just nu, idag, är det mörkt. Det är mörkt ute, duggar lite och himmelen är fylld av moln, jag hatar dagar som dessa. Det känns som hela jag tappar lust till allt, jag har ingen energi alls och hela jag känns tung. Jag tror att det är dagar som dessa man måste försöka se saker från den ljusa sidan. Jag försöker se de bra saker jag gör, jag har ju faktiskt tagit mig upp ur sängen och gått till skolan, jag har tryckt i mig en risifrutti och jag sitter här, i skolan, och andas. Ibland räcker det. Ibland är dessa vardagliga småsaker jobbigt och då är du, och jag, grymma ifall vi klarar av det. Och det gör vi, det vet jag.

Nu ska jag sätta på min pepplista på spotify och försöka ta mig igenom denna dag, wish me luck.

Likes

Comments

Godmorgon på er mina fina! Hoppas ni sovit bra!

Just nu är jag i Kläppen och ligger i sängen, senare i eftermiddag bär det av hemåt. De senaste dagarna har varit väldigt jobbiga för mig och därav har det inte kommit ut några blogginlägg.

Som ni vet var jag hos sjukgymnasten i onsdags, där fick jag reda på att jag har en inflammation i ledskidan har jag för mig att han sa. Jag käkar just nu tabletter för det och har även behövt tejpa foten.

Jag har sedan i onsdags knappt sovit på nätterna, ångesten har krupit sig fram och ligger och skaver i bakhuvudet hela tiden. Stress i skolan då jag slöat lite med uppgifter för att när jag väl är i skolan vill jag helst bara dansa hela tiden vilket gör att jag prioriterar det före annat..

Allt jag vill just nu är att vara lycklig, få dansa varje dag, träna på gym igen och bara göra det jag vill så jag ska fokusera på det positiva och hoppas på det bästa.

(Otroligt osammanhängande inlägg, förlåt)

Likes

Comments

Hej på er, hur är det med er? Ligger i sängen efter ett gött gympass och funderar på att ta en tur till Coop och köpa nåt smarrigt.

Vill så otroligt gärna ta cheek piercings, tycker ni inte det är fint? Och tänk sedan när man tar ut dem och vips, så har man smilgropar!

Likes

Comments

Hej på er goingar! Nu ska jag ta och sova efter två riktigt goa pass och hoppas på lagom Go träningsvärk imorgon, hållt även tummarna på att min vad har blivit bättre (tveksamt dock)..

Måste bara dela med mig av denna låt från Little Mix, texten är så oerhört fin!

https://open.spotify.com/track/4YjUv248GV94oMUjg1j5kJ

Godnatt på er!

Likes

Comments

Hallå på er! I helgen fixade jag Linns naglar, ser ni hur fräscha dem är???

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas ni haft en bra start på veckan, själv har jag varit helt slut idag. Nu bär det snart av till träningen med mammis och Olivia, det som står på schemat idag är CXwork och Sh'bam så jag hoppas att mitt ben klarar av Sh'bamen 😩 På onsdag bär det av till sjukgymnasten i hopp om att jag efter det kommer kunna vara med på alla danslektioner igen!!!

Likes

Comments

Hej på er! Ligger just nu och slöar i sängen, blir nog till att hämta lite godis och bara mysa idag. Planen var att träna ikväll men eftersom jag fortfarande har så otroligt ont i mitt smalben så går inte det så om ett par dagar ska jag till doktorn och kika upp vad det är som har hänt.

(Bilder från igår kommer upp så fort jag fått över dem på datorn).

Likes

Comments

Godmorgon på er! Hoppas ni har sovit gott, själv har jag sovit i älsklingens armar hela natten, helt underbart!!!

Planerna inför idag är att träffa tjejerna senare i kväll och nu på förmiddagen blir det möjligtvis en tripp ner till havet med William!

  • 368 readers

Likes

Comments