​hej nanis. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

hejsan alla! Idag är jag så fruktansvärt glad. Förut när jag pratade med min mamma i mobilen så berättade hon att hon hade pratat med ponnyns nuvarande ägare. Och såklart undrade ju jag vad de hade sagt, om vi ska köpa honom eller inte. Och hon berättade att vi ska köpa honom. Asså det är helt galet! Så den 30:e April kommer min egna ponny hem till mig! Bara 13 outhärdliga dagar fyllda med väntan.. suck. Men det går nog ganska fort hoppas jag. Men nu när jag är säker på att vi ska honom kan jag ju berätta lite om honom.

Han är då en D-ponny på 147 cm. Han är född 2000 och är alltså 16 år. Han är en engelsk import och kom till Sverige när han var 4 år. Han är tävlad hoppning upp till l:B. och l:C dressyr. han är jätte pigg och fräsch.

Först när vi hittade annonsen så var jag helt ointresserad utav honom och tyckte att han var lite för gammal och för gammal för att tävlas. Men tillslut så tänkte jag att jag iallafall kunde åka och provrida honom. Och tänkt va dumt det skulle bli om jag inte åkte och provred honom! Då hade någon annan köpt honom. Men vi åkte iallafall och provred och jag föll för honom direkt. Asså en så fin ponny är nog svårt att få tag i! Han passade mig perfekt, Egen motor och allt det som jag önskar att min ponny skulle ha. Han har verkligen gjort så att jag har förändrat min syn på " äldre " hästar/ponnys.

Asså jag har kollat runt lite på sidor där de säljer HV Polo produkter och asså jag verkligen älskar deras schabrak! De är så snygga. Dock är de ganska dyra men det är ju värt pengar enligt mig. Jag har inget HV Polo schabrak än men ska köpa ett så småningom.

Okej men nu ska jag äta kvällsmat och kolla på Hööks hemsida och sedan ska jag sova och ladda upp inför skolan imorgon! Men jag skriver imorgon igen.

Hejdå <3

Likes

Comments

​Hej! Asså jag är så himla glad! igår var den bästa dagen i mitt liv! jag provred världens bästa ponny! och Antagligen ska vi  nog köpa honom! Jag tror seriöst inte att man kan bli gladare. Jag som alltid trott att jag inte ens har en chans att få häst, men nu efter nästan 8 år av väntan kommer det att bli verklighet! Det är så svårt att ta in. Det känns liksom som att jag närsomhelst kommer att vakna upp ur en dröm och att mamma bara säger att " nä vi ska inte alls skaffa häst ". När man verkligen hittat den perfekta ponnyn är iallafall jag rädd att något går fel så att vi inte kan köpa honom. Men  jag försöker att inte se allt negativt som kan hända :).  Jag kommer inte visa någon bild på honom än utan jag vill vänta tills jag vet helt säkert att vi ska ha honom, vilket antagligen blir imorgon. Då kan jag släppa lite information om honom  och en och annan bild :). Om vi köper honom kommer vi få hem honom i slutet av månaden på ett ungefär. Jag får försöka att genomlida skolan fram tills dess. Sedan måste jag köpa en sadel. Jag hoppas att jag får tag i en gärna första veckan, så att han inte behöver stå så länge.

Men idag har jag iallafall inte gjort mycket alls egentligen. Jag har mest legat i sängen och kollat på saker jag ska köpa till ponnyn ;). Men jag har dock varit och kollat på en boxplats där jag ska ha ponnyn. Det är ett jätte fint ställe som bara ligger några kilometer ifrån där jag bor så då kan jag cykla dit och så. men nu ska jag kolla lite mer på datorn och sedan ska jag sova.Så jag hoppas att ni har det bra så hörs vi imorgon.

Hejdå! <3


Likes

Comments