Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!! Fick en fråga om jag kunde lägga upp bild på alla mina tre tatueringar och självklart kan jag göra det!

Min första tatuering, denna gjorde jag 25 Maj 2015 dvs snart två år sedan. Har ingen tanke bakom denna, jag ville ha en tatuering och jag ville ha den på revbenen så jag letade och letade tills jag hittade en text som passade in på mig och sen satt den där. Jag älskar den fortfarande och tycker den är jättefin, den är dock lite skakig då det gjorde väldigt ont så jag hade svårt med att ligga stilla när jag gjorde den. Annars är den felfri och dessutom syns det inte så mycket!!

"She is clothed in strenght and dignity and she laughs without fear of the future"

Min andra tatuering, tanken bakom denna känns rätt uppenbar. Jag står min familj väldigt nära och dom betyder väääldigt mycket för mig. Mina föräldrar gör allt för mig och det är jag oerhört tacksam för.

"Family comes first"

Sist men inte minst! Min tredje tatuering, den har setat på mitt lår sedan 30 november 2016. Det här är min favorit, och jag tror på att ur motgångar kommer fördelar. Det är bara att kämpa vidare, även fast det ibland kan vara väldigt jobbigt. Hoppet är det sista som lämnar människan.

"Sometimes it takes the worst pain to bring about the best change"

Likes

Comments

Pizza tidigare idag med Maria <3 / Björnön igår, hur fint? / Choys Garden i Onsdags

Atm / Jag i Snapfilter <3 / Sushiiiii

Likes

Comments

Nu har jag inte bloggat på X antal dagar så känner att jag gör ett inlägg där jag skriver om min helg dag för dag hehe.


Fredag
Som jag skrev lite om i förra inlägget så åkte jag och några vänner ut med min pappas båt till östra för att grilla, sola och bara må. Det blev väldigt lyckat må jag säga, jätte mysigt var det. Tror vi stannade i 5 timmar innan det blev kallt, då kände vi att det var dags att bege oss. Efter det åkte jag hem och försökte sova, gick sådär. Tillslut somnade jag iallafall.

Lördag
Uppstigning vid 05.20, efter drygt 4 timmar sömn begav vi oss mot Stockholm. Hade en mycket bra dag på Gröna Lund med mina vänner, men efter 9 timmar av karuseller bestämde vi oss för att gå in till City och äta. Först tänkte vi äta på London, ett supermysigt ställe som ligger vid Drottninggatan men det fanns knappt några veganska alternativ vilket var tråkigt då en av mina kompisar är vegan så alla var rätt oänse om vart vi skulle äta men då gick vi till Vapiano istället, där hittade hälften utav oss inte heller något att äta och då började det bli ont om tid tills tåget kom så det hela slutade med att vi köpte med Sushi och åt på tåget, haha!
Var hemma i Västerås vid 23.00 och då satte jag mig på bussen hem direkt, tror ni jag var trött haha? Somnade nästan så fort jag kom hem.

Söndag
Slappade hemma större delen utav dagen, åt god mat och fika med min familj. På kvällen fixade jag mig och träffade André och spelade kubb bland annat. Mycket mer än så gjorde jag inte!

Kram på er!

Likes

Comments

Helg och supersoligt, kan det bli bättre? Tror inte det. Ikväll ska jag ta båten ut till östra och grilla, snacka skit och bara mysa med mina vänner. Imorgon inväntas en heldag på Gröna Lund även det med mina bästisar. En riktig myshelg skulle jag säga, och jäklar vad det behövs ibland. Känns som att det bara blivit fest och fest varje helg för länge nu så det ska bli väldigt skönt att vara nykter och inte festa faktiskt. Ska snart åka till Hälla och köpa nya fransar, sen hem och fixa mig för att möta upp tjejerna vid 14.00!

Likes

Comments

Hej hörni!! Hoppas ni haft en bra Valborg, det har jag. Spenderade min Valborg i Uppsala med väldigt bra vänner! Dagen började med att jag vaknade hos maria, för att sedan gå hem och äta frukost en snabbis. Sedan åkte jag ner till stan för att köpa nytt löshår men hade inte kollat öpettiderna så det var stängt och löshår fick jag köpa 10 min innan tåget till Uppsala gick haha, typiskt mig att inte planera! Efter det åkte jag iallafall hem och fixade mig för att ta tåget vid 14.30, när vi kom fram till Uppsala hittade vi någon liten bar/pizzeria så vi stannade där och åt för att sedan gå till Ekonomikum, väldigt mysigt ställe! Där träffade vi lite nya människor som vi satt och drack med, senare på kvällen så träffade vi några vänner ifrån Västerås som också var där och det slutade med att vi följde med dom på en fest Centralt i Uppsala, väldigt bra fest!! Har dock inte så mycket bilder från kvällen då min mobil dog rätt tidigt och jag orkade inte bry mig om att ladda, händer aldrig annars haha!! Men kvällen slutade upp på Andrés hotelrum där vi även sov. Dagen efter mådde man mindre bra så ville bara komma hem haha, var hemma i Västerås igen vid ca 15.00. Men alltså hur fint väder hade vi inte?? ☀️ Så underbart!
Kram på er

Likes

Comments

Instagram@tildaanderson