Hej på er!! Ikväll har jag haft en jättemysig kväll. Först gick vi ut och käkade på gränden, tanken var att vi skulle äta buffé på choys garden men klockan blev lite för mycket.. efter att vi käkat gick på på bio, på nya solsidan. Jättebra film, och rolig framförallt!! Rekommenderas verkligen. Slänger in en liten outfit också

  • 188 Readers

Likes

Comments

Contains affiliate links

Kolla in dessa drömmiga kjolar, passar perfekt till nyår och alla kommande festligheter!! Tryck på bilden för att komma till produkten

Likes

Comments

Hej på er. Jag kom hem för en liten stund sedan, slutade jobbet vid 22.. har precis hunnit käka och nu tittar jag på Idol. Har jobbat 09-22 i två dagar nu, därav dålig uppdatering. Är sååå trött, vill inget hellre än att sova just nu.. rolig fredagkväll va? ;-)

  • 799 Readers

Likes

Comments

Hej på er, idag är jag väldigt glad. Jag har fått jobb!!! Har provjobbat nu i två dagar och idag fick jag beskedet att dem ville ha kvar mig, sååå kul! Är oerhört tacksam. Slutade vid 15.00, hämtade ut paket ifrån bikbok och sen städade jag mitt rum litegrann samt fotade tröjorna som låg i paketet.. och nu så sitter jag i mitt rum och väntar på mat. Men alltså, kolla in tröjorna!!! Hur fina är dem inte? Allihopa i siden, har verkligen fått en grej för siden på kläder!! Klicka på bilderna för att komma till produkterna!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Dessa tre smycken är mina absoluta favoriter. Bär dessa nästintill varje dag. Jag älskar verkligen Lily and rose och försöker samla på mig smycken därifrån, vill typ ha allt?! Så otroligt fina smycken med riktigt bra kvalité.

Och hur fina är inte dessa?!? Ge mig allihoppa. Har önskat mig dessa tre i julklapp så förhoppningsvis är dem snart mina, om inte så köper jag dem själv ;) klicka på bilderna för att komma till produkterna!

Likes

Comments

Hur snygg är inte min nya jacka? Bilderna gör den ej rättvis. Den är sååå snygg

  • 1594 Readers

Likes

Comments

  • 3540 Readers

Likes

Comments

Instagram@tildaanderson