Hallå vänner! Denna veckan har verkligen gott så fort och nu är det helg igen. Den här helgen ska jag spendera med näsan i teoriboken och ingenting annat. Vill verkligen få koll på all teori nu då provet närmar sig med stormsteg. Idag började jag skolan vid 8.15, hade världens mest onödiga lektion, därefter en håla på tre timmar för att sedan ha dagens andra och sista lektion. Med andra ord en ganska meningslös skoldag i min mening.

Efter skolan tog jag mig hem, sov en stund och åkte sedan in mot stan igen för körlektion 15.35. Det gick jättebra och nu är jag hemma igen. Skjutsat Johanna och ligger nu bänkad framför en ny serie: Unbelivable, än så länge väldigt bra. Mamma och pappa är på middag, därav spenderar jag kvällen själv vilket jag inte har något emot. Ska laga lite middag ikväll och sedan bara sitta med teoriplugg som sagt. Imorgon vankas det ännu en körlektion följt av mer plugg. Kul helg va haha?

Gillar

Kommentarer

9.45-11, det var hur lång min skoldag var idag. Älskar och hatar torsdagar för det. Endast en lektion, skönt på ett sett, fruktansvärt onödigt på ett sett. Hur som helst så rullade skoldagen på ganska snabbt. Det var kris med maten i matsalen idag, det hade alltså inte levererats någon mat, så därav satte vi oss på Zushi för en lite godare lunch. Där satt vi ett tag, åt och snackade innan vi alla begav oss på olika håll.

När jag kom hem kröp jag ner i sängen och satte på ett avsnitt av Mind Hunter. Tanken var endast att se ett avsnitt för att sedan sätta igång med plugg. Men istället somnade jag i tre timmar... Helt orimligt då jag fick hela 9 timmars sömn inatt. Jag har iallafall vaknat till och suttit med teoriplugg nu någon timme. Planen är att fortsätta med det ytterligare några timmar. Annars är planerna för ikväll ganska oskrivna, kanske övningsköra en runda, annars bara ta det lugnt här hemma.

Gillar

Kommentarer

Igår hörde ni inget från mig. Jag hade verkligen inte en speciell dag alls och därav hände det inget som kändes så spännande att uppdatera er om. Gick i skolan, somnade en stund efteråt, kollade dagens avsnitt av ph och pluggade sedan ett par timmar.

Idag började min dag då klockan ringde vid 7. Jag hade en körlektion, eller en utbildningskontroll vid 8.30 och den är jag nu påväg hem ifrån. Det gick bra och jag känner mig ganska redo för min uppkörning. När jag kommer hem nu strax ska jag ta och göra mig lite brunch då jag inte hann äta frukost imorse.

Vid 12.45 börjar jag skolan för dagen. Två lektioner och en uppsats som ska skrivas. Jag slutar sent och därefter bär det antagligen av raka vägen hem. Ikväll har jag verkligen ingenting kul planerat. Plugga teori och ta det lugnt mestadels. Vad gör ni idag?

Gillar

Kommentarer