Bästa veckan i mitt liv. Woow vad kul vi hade det. Vi var ca 50 ungdomar som åkte en buss upp till Trysil. (rekommenderar starkt).
Vi åkte skidor med as bra väder, riktigt härliga människor, bra undervisning ja allt man kan tänka sig. Aldrig skrattat och varit så glad på ett läger någon gång.

Har väldigt många bilder som jag tog där! Verkligen så fint.

Hoppas ni hade ett lika bra lov som mig!! <33

Likes

Comments

Denna veckan har gått så snabbt. Det var alla hjärtansdag i tisdags, jag var så trött hela den dagen så var så otagg men det var ändå mys. I onsdags så var jag ledig så passade på att träna på morgonen sen åkte jag till min salong och klippte en kompis, blev väldigt bra tycker jag själv.

Sen idag hade vi en föreläsning om en sorts toning på håret. Sen fick vi även testa på varandra. Så jag tonade min utväxt, det blev inte jättestor ändring men blev mycket fräschare.
Imorgon är jag ledig så då tänker jag att jag ska ta mig till gymmet och sen packa, för på lördag åker jag till Trysil med massa av härligt folk.

Likes

Comments

Köpte ett par tights för några veckor sedan, verkligen sååå sköna.
Köpte de på Adidas :))

Likes

Comments

Idag är jag ledig, ja asså vi har det ändå ganska bra för vi är lediga varje onsdag och fredag nu i två veckor så ganska gött. Men åkte faktiskt ändå in till skolan för behövde ta igen lite saker och så för att jag var sjuk innan jul och så.
Så det blev en Permanent och lite folieteknik, gick faktiskt väldigt bra ändå.

Försökte sen ta mig hem med buss i detta snökaoset när det var ca 20cm djup snö. Jaja jag kom tillslut hem efter lite förseningar.
Kom hem väldigt tidigt så cyklade till gymmet och körde ett benpass. Bara att ta sig till gymmet var en gåta men men jag tog mig även dit.
Sen nu ikväll var jag på ungdomsgruppen här i byn så vi planerade lite för lägret vi ska för våra konfirmander i helgen!

Likes

Comments

Har aldrig känt såhär innan. Mina ben skakar, mitt huvud bankar och ångesten bara ökar.
Praktiken är slut, skola på måndag. Jag är helt orkeslös. Jag sover inte längre på nätterna o har verken energi eller glädje kvar.
Låter väldigt negativ, men detta är bara sanningen.

Som sagt slutade min praktik igår och har nog inte haft så mycket ångest och gråtit så mycket för att jag ska tillbaka till skolan någon gång. Jag har haft så kul och vill inte lämna de stället. Fast jag kommer tillbaka till salongen snart ändå.
Som tack så köpte jag en fin blomma och sen skriv jag ett personligt blev till de.

Under veckan så gjorde jag även fransförlängning. På praktiken så frågade de om jag ville testa så det kan man väl inte tacka nej till ju.


Likes

Comments

Om jag ska vara helt ärlig så mår jag inte så bra, de senaste veckorna har varit så kaos. Just nu sitter jag helt ensamt i ett personalrum. Tog med mig en matlåda när resten gick ut och åt.
Jag har ingen aning vad det betor på, men jag har inte sovit bra under hela januari, jag har haft sjuka mardrömmar och mått illa under nätterna. Under dagarna så får jag som krampar i magen.
Jag hoppas verkligen detta går över snabbt.
Ikväll ska jag försöka ta mig till min ungdomsgrupp och sjunga lite gospel, vi har konsert senare på kvällen sen så det ska bli kul.

Känner ändå att jag har kul på praktiken, jag städar, går och handlar o lite annat kul. Igår fixade även min handledare mina naglar för hon skulle ändå testa nytt akrylsett.
Hoppas er vecka blir bra <33

Likes

Comments

Denna vecka alltså, vart tog den vägen? Jag har haft praktik på en frisörsalong här i närheten. Jag har haft så roligt och lärt mig så mycket, har praktik nästa vecka också. Men märker verkligen att det är andra rutiner som man måste ändra, jag jobbar 08.30-18.00 så väldigt långa dagar. De första dagarna så mådde jag så dåligt fick migrän och var as trött men ändå kunde jag inte sova på nätterna.
När man jobbar så socialt så är det viktigt att alltid vara glad och visa sin positiva sida och vara trevlig. Älskar att träffa människor och vara social. Jag är också väldigt glad och positiv i vanliga fall. Men de sista dagarna var väldigt jobbigt, har hänt så mycket på så kort tid. Ja ni vet, livet är inte alltid rättvist. Så ta vara på livet och människorna runt omkring er, det händer så många gånger att vi tar allt föregivet!

Så var tvungen att avboka massa denna helgen, hade egentligen planerat att träffa mina bästa vänner. Men så blev det tyvärr inte, får vara hemma och bara ta det lugnt istället.
Så jag hoppas att nästa vecka känns bättre. För jag älskar verkligen yrket och salongen jag är på.

Idag så klippte jag även min lillasyster på salongen, hon fick bli mitt första offer hahah nejdå men det gick bra för att vara första gången tycker jag.

Likes

Comments

Idag är jag ledig, sååå skönt verkligen. Ska inte göra så mycket idag ska bara ligga i sängen typ. Men jag tänkte att jag ska åka in till min salong och kolla läget för ska praktisera där nästa vecka i 2 veckor framåt. Ska bli så skönt att slippa plugget i några veckor och få göra något man verkligen vill. 

När vi kommer tillbaka till skolan efter praktiken så är floristerna ute på praktik i två veckor till (vi går i samma klass som de) så vi har inga teoretiska ämnen utan vi är lediga några dagar och har frisör några dagar. Sen är det lov!! Så jag ska absolut inte klaga. Ha det bäst!

Likes

Comments

Det där med tisdagar är inte min grej, vi har frisör hela dagen till 15:00 sen efter de har vi idrott till 16.30. Det är en väldigt lång dag så det brukar vara rätt segt. Men idag hade vi betygssamtal eftersom vi har gjort klart en kurs i frisör, det gick ovanligt bra ändå. Så jag blev väldigt nöjd. Sen så klippte vi lite på våra klippdockor. Även hann vi med någon permanent och styling också. Nu är jag påväg hem och ska försöka ta mig till gymmet för ett litet pass.

Likes

Comments