Den 1 mars 2015 publicerade jag mitt senaste blogginlägg, på min dåvarande blogg på portalen HorseWorld. Idag är det den 3 januari 2016. Bara det säger ganska mycket. 2015 skulle bli mitt bloggår, i stället slutade det med att jag tog en bloggpaus i 10 månader. Eller paus och paus, jag slutade.


Men varför? Den frågan har jag ställt mig själv många gånger. Vridit och vänt på tankarna, försökt hitta ett enkelt svar. Men det finns inget. Kanske orkade jag bara inte. Ska jag vara ärlig saknar jag det som fan ibland, andra gånger inte alls. Jag saknar inte pressen jag under en period satte på mig själv, att jag skulle behöva prestera. Men jag saknar att skriva, speciellt när det gäller hästarna. Att kunna analysera ridpass och tävlingar och bara skriva av mig när jag vill och behöver. Även den biten med att alltid ha kvar minnen, inlägg och bilder att kolla tillbaks på veckor, månader eller år senare. Så i alla fall - varför inte börja blogga igen?


Nu tänker inte jag kicka igång någon ny fancy blogg att uppdatera fem gånger om dagen och göra en stor satsning med, utan jag tänker blogga för min egen skull och sedan får jag se vad det hela leder någon stans. Jag ska skriva det jag vill skriva, när jag vill skriva det. Om någon vill läsa är det självfallet roligt, men är det inget som intresserar er så är det liksom så.

Nu är jag här i alla fall och mer eller mindre back in business! Lite kort om mig hittar ni i profilen till vänster. Välkommen hit!


Likes

Comments