Jag älskar min nya mobil och den fantastiska kameran! Är verkligen in love with it.. Här är några bilder jag har hunnit ta med mobilen under de senaste dagarna och som ni ser är bilderna ganska bra fast de är tagna med en mobil och inte en kamera.
P&K

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag och en av mina kompisar träffades efter skolan och bestämde att vi skulle baka! Vi bakade chokladbollar och choklad maränger. Här ovanför ser ni våra resultat!

Hopas ni får en mysig helg, jag ska däremot plugga och nästa vecka i skolan händer det mycket.. Så ska försöka slappna av denna helg.

Likes

Comments

#rosaoktober 💗
Idag är det kanelbullens dag och det firades med kanelbullar!

En snabb sammanfattning av min dag!
Idag var en helt vanlig dag i skolan, inget speciellt hände, förutom att vi fick sluta tidigare haha!
Nu ska jag åka ner till dansen, men får fortfarande inte dansa..
Och imorgon väntas skolfoto, haha vi får se hur det blir!

Likes

Comments

Denna mysiga lördags morgon börjades med en frukost på ett mysigt konditori. Jag, mamma och min bror beslutade oss att göra något annat än bara det vanliga som vi äter annars varenda morgon. Jag ÄLSKAR detta konditori, det kallas "Två Systrar". Allt som finns där vill jag bara äta, ser så mumsigt ut, och deras frukost är helt underbar!! Nu ska jag sitta och plugga i några timmar och sedan får vi se vad som händer. 

Puss, Puss

Likes

Comments

Äntligen fredag!! Nu är denna skolvecka slut och nu är det helgen som väntas. Min helg kommer spenderas genom att jag ska plugga.. och inget annat haha. Fick några läxor till nästa vecka som ska göras och snart väntas prov. Bjuder även på en "fredag selfie" här ovanför! Hoppas ni får en fortsatt mysig fredag så hörs vi snart, ska vara aktiv denna helg ;)

Likes

Comments

Idag var en bra start på veckan. Både idag och imorgon ska min klass bara gå fram till klockan 12 i skolan, på eftermiddagen ska vi ha utvecklingsamtal med våra lärare. Något mindre kul är att jag just har fått reda på att jag är svullen i mina benhinnor! Om jag ska bli bättre måste jag vila i 2-3 veckor, vilket inte kommer fungera när jag tränar så mycket, åååå hatar detta! Just nu sitter jag framför tv.n och kollar på "Gossip Girl". Jag älskar denna serien så himla mycket så har till och med kollat igenom den flera gånger. Resten av dagen ska jag plugga lite och väldigt sent ikväll ska jag ha träning.

Puss, Puss...

Likes

Comments

För en gång skull var det varmt och soligt. Men det ska inte vara länge, redan i natt ska det börjar regna och några dagar denna veckan.
Blir så besviken, hela sommaren har varit så tråkig..,
Så får njuta av varje liten solstråle.
Men hann iallafall ta lite bilder när solen väl tittade
fram
☀️

Likes

Comments

Idag tog vi i familjen en utflykt till Malmö! Jag och min bror var på Bounce, en trampolinpark. Har aldrig varit där och kommer absolut åka dit igen.

Till lunch stannade vi till på en hamburgare resturang, mmmm så gott ;)
Mot kvällen åkte jag ner till dansen för en friträning. Det är alltid lika skönt att få åka ner och dansa ut!

Likes

Comments

Lite bilder från när vi var på Møns Klint

Likes

Comments

Idag tog vi en "spontanare" till Danmark, vårt mål är Møns Klint, mer bilder kommer senare! Men på vägen stannade vi till i en liten by och åt typiskt dansk mat, vilket är så gott, bara kolla på bilderna..☀︎

Likes

Comments