Contains affiliate links

Måste tipsa om ett par sjukt snygga ridbyxor för er hästmänniskor som just nu letar efter ett par. Skönt material, bra fäste och extremt snygga också. För att komma direkten till produkten klicka på bilden och ni kommer direkt till deras hemsida.

Ciao Bella

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har man förlorat nån i cancer vet man hur ont det gör. Att sakta se personen man älskar brytas ner sakta och man får se hur personen blir tunnare och blekare. Jag upplevde verkligen att processen från beskedet om när min morfar fick cancer och ända in i slutet gjorde minst lika ont som hans bortgång. Att få se han lida och se han sakta sluta andas. Hans sista ord gjorde ont i mitt hjärta , han ville ha en sista puss och en sista kram. Och hur säger man farväl till någon man aldrig vill låta gå? Och han var inte den enda som fick stöta på cancern. Utan massvis av människor drabbas utav cancer och klarar sig oftast inte ur det. Mina tankar idag går till min älskade morfar som lämnade oss för ett år sedan idag. Jag älskar dig och jag saknar dig.

Jag önskar att vi en dag lever i en värld där cancern kan botas och att man slipper få ett besked att man fått cancer och måste leva ett liv utifrån rädsla, tårar och hopp om att få leva.

                                                                            ​Ciao Bella

Likes

Comments

Heej...

Som alla andra kvällar bruka jag kolla igenom lite youtubers och vad dom lagt upp för videos. Jag hamnade på en av den igenkända youtubern Tova Helgesson. Där hon delat med sig av olika vloggar denna veckan från hennes semester i Thailand. Tova hade även ett intern skämt med sina följare som varit med sen förra årets resa också, där hon "dejtar" en man från thailand. Inget mer än en vänskaps relation men Tova skojar om deras "förhållande" på ett roligt sätt, denna mannen kommer allt närmre tova för varje dag i Thailand och tillslut postade Tova upp en video idag där mannen är på henne och tar på hennes kropp och försöker tvunget kyssa Tova. Och nu till det sjukaste att Tova ska behöva lyssna på att de var hennes eget fel och att hon får skylla sig själv när man visar så mycket av sin kropp som hon gör. Och att hon tvunget ska känna att hon behöver ursäkta sig i videon för att detta har hänt? Absolut inte. Denna videon gav mig tusental utav tankar och känslor och jag förstår känslan.

Och detta gäller inte bara Tova Helgesson, utan er alla tjejer/killar som blir utsatta eller tvingade till något mot er vilja. Vi blir varje dag begränsade att göra något pga. samhället vi lever i. Man kan t.ex. inte gå en promenad med hunden utan man riskerar livet. Jag vill inte gömma mig, jag vill inte sluta leva och bli begränsad av allt för att vi blir tillsagda att det finns dumma människor i denna världen. Jag vill att man gör något åt dessa våldtäkter och grova brott .Jag vill de människor som gjort grova brott ska få lika grovt straff. Jag vill kunna leva och röra mig fritt.

                                                                        ​Ciao Bella

Likes

Comments

Ett inlägg för er som vet om instagram kontot...

Hej alla vänner och fiender, efter mitt enorma misstag har jag fått möta en hel del fiender. Men det är förståeligt. Jag sårade människor, jag kränkte människor och jag gjorde det omöjligt för vissa människor att kunna gå till skolan. Jag vill bara tala om för alla att jag förstår varför ni tycker som ni gör vilket är helt okej och jag kan inget annat än att ta ansvar för mitt misstag och lära mig ifrån det. Nu är det rätt lugnt men det betyder inte att människor som blivit utsatta har glömt eller förlåtit och mår bättre. Därför vill jag ta min del av ansvaret och be om ursäkt för det jag utsatt er för. Jag hoppas verkligen att ni inte lyssnade på mig och kan ta åt er de jag vill sprida till er nu-- Ni är fantastiska som ni är oavsett vad er omgivning säger. Tro på er själva. Och jag vet även att många frågar om varför jag gjorde det, vilka som var en del av de och vad som hänt efteråt. Är det så att folk fortfarande undrar gör jag ett annat inlägg där jag förklarar lite mer utvecklat om allting.

Jag vet även att en ursäkt via messenger eller en blogg inte alltid hjälper de jag gjort, men jag vill få er alla att förstå att jag vet att jag gjorde fel och jag gör hellre något för att ordna upp de än ingenting alls. Samt att ni ska få läsa och se hur jag ser på situationen.

Min tanke var att ta detta på ett blogg inlägg istället för Facebook då jag ville slippa diskussioner i kommentarerna och därför kan man ta kontakt med mig via fb eller ig om man vill fråga något. 

                                                                                ​Ciao Bella

Likes

Comments