För en månad sen var jag i Belgrad med familjen och för de som inte vet det, så är min mamma därifrån! Det vi gjorde var att äta maaaassor av god mat och hälsa på släktingar, välbehövligt lugn semester.

Först blev det ett besök i botaniska trädgården som ligger precis bredvid vår lägenhet.


Sen fortsatte vi vidare till centrum och gick upp till Kalemegdan som ruiner av ett gammalt romerskt fort. Utsikten där är breathtaking där man ser ut mot Nya Belgrad och även där floderna Sava och Donau delar sig.Såklart var vi tvungna att ha lite photoserssion med utsikten haha.Därefter blev det lunch på den mexikanska restaurangen Cantina de Frida, titta bara! Så mycket gott. Den är belägen vid floden Sava och där är det en hel rad med massor av bra restauranger.Detta är min favoritgata i Belgrad.


Likes

Comments

Nu för tiden har jag massvis av fritid, så därför kände jag att det var dags att satsa lite (ganska mycket egentligen) mer på bloggen! Så hej och hå, nu kör vi!!!

Nya sneakers som jag älskar, byxor som alltid får mig på bättre humör och även min standard jeansjacka som hänger med ungefär varje dag på våren och sommaren.


Likes

Comments

Lite bortglömda bilder från Stockholm.

Första bilden är brunchen vi åt på Sthlm Brunch Club. Kan inte beskriva med ord hur gott det var med Eggs Benedict. Oslagbart.


Likes

Comments

​Hej.

Mitt liv är i ett mellanläge just nu. Vad är det som går och går och kommer ingen vart? Klockan och jag. Jag vill inte fortsätta plugga datateknik, så jag ska byta program till hösten. Och jag vill (tror jag) börja läsa informationsteknik på Chalmers istället, men för det så behöver jag 1.55 på högskoleprovet och mitt bästa är 1.35. Alltså ska jag försöka naila högskoleprovet som är om en och en halv vecka. Om jag inte lyckas, blir det en annan stad för mig. Förmodligen Stockholm och KTH då för att som det såg ut i höstas kommer jag in där. Men jag vill inte lämna allt här hemma. Speciellt Max.

Summa kardemumma, det är en jäkligt stor press på mig nu inför högskoleprovet.

Och jag har tänkt på en sak. Det finns typ inga bra studentbloggar? I för sig, de som studerar kanske inte har tid med en blogg haha. Make sense.

Likes

Comments

Nu har jag tiden/orken efter att gå igenom alla bilder från Stockholm!

Första inlägget får vara med bilder från vår promenad på söndagen. Vi gick till Skeppsholmen och Kastellholmen medans solen gick långsamt ner. Helt magiskt. Och det finns faktiskt folk som bor på Kastellholmen?? Dröm.


Likes

Comments

Idag kom mitt nya objektiv med posten och jag begav mig direkt ut för att testa den lite. Åh, det blir så coolt med vidvinkel. Blev chockad över hur mycket som kommer med i bilden. Jag är speciellt taggad på att testa det i Stockholm! Kommer att bli riktigt najs.


Likes

Comments

För alla hjärtans dag var jag på trippeldejt (lol). Jag, mina systrar och våra pojkvänner. Det var perfekt. Bästa sällskapet, mat i överflöde (ni ser ju på bilderna) och drinkar hit och dit. Vi beställde dim sum som är massa smårätter som man delar på. Dumplingsen var ändå godast. Till efterrätt delade jag och Max på en sesamglass som var avrundade middagen väldigt bra.

Såklart var belysningen helt fel för att fota med min lilla Lumix, men hanterbart.

Notera även hur kärleksfulla alla är <333

Likes

Comments

​HEJ! Det var ett tag sen! Nu fick jag sug och inspiration igen att ta tag i den här lilla bloggen.

Så, vad har hänt sen vi senast hördes? Avslutade höstterminen i mitten av januari med fyra tentor och därefter börjat med två nya kurser. Maskinorienterad programmering och matematisk analys. Jag har lab varje vecka i den förstnämnda kursen och det är tufft, men väldigt effektivt. Jag har äntligen börjat förstå C (ett programmeringsspråk). Jag har börjat i thaiboxning och det är svinkul!!! Kör det två gånger i veckan och ska nu äntligen köpa handskar. Jag ska till Stockholm på torsdag för att träffa moster och Isabelle. Äta gott, umgås och utgångar, mmmm. Ett skönt break i vardagsrutinerna.

Och just det, permanentade håret i fredags! Men det blev väldigt lite, ojämnt och har typ släppt massa (??), så måste gå tillbaka och klaga. Så återkommer med det hur det blir.

Hojta till om det är något speciellt ni vill ser mer i bloggen!

Nu ska jag fortsätta förebereda mig inför vår lab på torsdag.

​puss

Likes

Comments

Instagram @tijanab