hej på er!
träffade noam en stund idag,
drack kaffe och pluggade.
har matteprov imorgon vilket känns lite sådär, förstår väll det mesta men får alltid black out under proven och kan inte prestera bra i matte.
men det ska nog gå bra, gör mitt bästa.

efter det ska jag dra in mot stan och träffa noam, vi ska ta en fika och gå runt och kolla på lite presenter.

just nu ligger jag och försöker plugga det sista innan jag ska sova, är dock väldigt svårt när man har en valp som kräver uppmärksamhet 24/7..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

hej på er!
inte bloggat på några dagar men det är endast för jag inte haft något att skriva om. noam sov här ons-tors, haft mitt sista muntliga NP, varit med thea och ja, det vanliga haha.

idag är det black friday och vill verkligen ut på stan med någon kompis, men ingen kan och mitt bankkort är emot mig som vanligt.
ska träffa noam om ett tag & sen ska han jobba, sover antagligen hos honom inatt sen (:
X

Likes

Comments

hejj,
nu har som sagt nationella startat igång. har checkat av ett prov idag, i matte. vet inte riktigt hur det gick, men det kändes väll okej.

har inprincip bara legat i sängen och sett på st hela dagen då jag inte mått toppen. åt min älskade avokado sushi till middag & efter det pratade jag med noam någon timma. nu är planerna som vanligt att somna till modern family.
godnatt!

x

Likes

Comments

heii
igår tog jag bussen hem till noam för han är sjuk. vi gjorde inget speciellt då ingen av oss hade någon ork eller var tillräckligt kreativa för det. dagen spenderades mestadels i sängen där vi spelade spel, såg videos & lyssnade på en ljudbok. oavsett vad vi gör när vi är med varandra så har vi alltid jätteroligt och han gör mig otroligt lycklig.

idag har jag varit inne i stan med mamma största delen utav dagen. först gick vi runt på lite loppisar innan vi drog oss in lite mer centralt. inne på zara hittade jag ett par otroligt snygga kostymbyxor jag haft ögon på ett tag, 250kr. fynd?
tiden gick snabbt då jag vaknat så sent och helt plötsligt var klockan tre & vi gick upp till vapiano och åt lite pasta & risotto.

nu ligger jag i sängen och ser på stranger things & myser med min lilla valp. laddar upp för ny vecka och nationella imorgon.
kram!!

Likes

Comments