Det var ju evigheter sen jag skrev nått här.. Jag hade nästan glömt bort att jag har en blogg. Men nu är jag ju iallafall här.

Det har väl som vanligt hänt massor sen sist jag skrev, men allt är bra med oss. Tindra växer och växer, det går sjukt fort! Alldeles för fort.. Det känns som att jag snart måste börja leta efter ett jobb, även om det är ett bra tag kvar tills jag måste börja jobba. Men tiden bara försvinner ju!
Just nu så sover iallafall Tindra, och Micke städar garaget medans jag ligger i soffan och njuter av att bara ta det lugnt 👍
Det får räcka så här, för jag orkar inte skriva mer när jag skriver på mobilen. Men om ni är några som läser så hoppas jag att allt är bra med er också. Så lägger jag upp några bilder med..
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hoppas att ni hade en bra nyårsafton! Det hade vi. Här firades det med vänner, god mat, barn, hundar och tomtebloss..
Likes

Comments

Den här veckan har det varit höstlov. Fast inte för mej då, jag är ju ledig hela tiden just nu.. Men Jonna har haft lov, så hon har varit här hela veckan. Så vi har roat oss med att baka, pyssla och va ute 👍 veckan har gått så fort bara, det känns som att det va måndag och sen fredag på en gång..


Likes

Comments

Jag har roat mej med att baka idag, så det blev bröd till frukost imorgon (och lite ikväll med) och chokladbollar hann jag göra också.. Tindra vill vara nära hela tiden så man får passa på att göra mat och baka och sånt när man kan, men hon gillar iallafall att sitta i bärselen. Så jag får använda båda händerna 👍 och det är inte lika tungt att bära runt på henne i den heller. Jag förstår inte att hon har blivit så stor redan.. Det går lite för fort tycker jag. Även om det är kul att hon börjar vara med lite mera, men endå.. Nu sitter vi och har det bra framför tvn medans vi väntar på att Micke ska komma hem från jobbet.
Likes

Comments

Jag och Tindra (mest jag, för hon sover..) har fredagsmys och kollar på idol. Medans Micke är med Anders och Lasse och kollar när cannibal corpse spelar. Jag har ingen aning om det stavas så, men ni som lyssnar på dom vet säkert. Så jag ska väl åka och hämta dom sen när dom vill hem. Tur att jag är så snäll så att dom slipper åka buss..

Annars har vi varit runt och handlat idag, sen blev det grilla till middag innan Micke och dom skulle iväg.


Likes

Comments

Det känns (och syns) verkligen att det är höst ute nu. Fast jag föredrar sommaren så är det ändå lite mysigt med höst och vinter också. Så länge man inte behöver vara ute när det blåser och regnar för mycket då. Men idag va det riktigt skönt att gå långpromenad, även om inte Gimli riktigt höll med.

Det är väl typ det som vi har gjort idag. Förutom att greja lite hemma då. Men dagarna går så fort, dom bara försvinner känns det som. Men det är väl kanske för att jag är hemma, det hade nog varit annat om jag hade jobbat.. Nu har jag ju en liten tjej hemma som får tiden att gå. ❤️
Likes

Comments

Nu är det sådär längesen jag skrev nått här igen, och det har hänt massor sen sist..

Om nån har missat det så kom våran lilla bebis (en liten flicka på 3035 gram och 49,5 cm) äntligen den 5/9, fast hon va ju beräknad till den trettonde. Men jag är glad att hon inte väntade längre med att komma, det kändes som att vi hade väntat tillräckligt länge ändå.

Så nu har vi en liten Tindra här hemma ❤️

Likes

Comments

Jag känner att jag har glömt bort bloggen ett tag nu. Eller bara inte haft tid att uppdatera här.. Men allt är iallafall bra med oss. Det känns lite tråkigt att sommaren verkar vara slut nu, vi började tömma ur vattnet ur poolen idag. (Det va bara 14 grader, så vi va inte så sugna på att ta ett dopp) Så jag hoppas ju på att det inte blir jättevarmt igen..

Annars har vi lagt klart golvet i röda huset, jag kan ju inte påstå att jag har hjälpt till så mycket med det. Mest Micke och Anders som har fixat det. Tyvärr hade jag ingen bild på golvet nu när det är klart, och jag orkar inte gå ut och ta nån just nu heller. Men nästa gång kanske..

Nej, nu ska jag fortsätta kolla på tvn ett tag..


Likes

Comments

Igår (torsdag) blev det en heldag på grönalund.. Det va kul, fast väldigt varmt! Men alla var iallafall trötta och nöjda när vi åkte hem tror jag.
Likes

Comments

Jag behöver väl egentligen inte skriva så mycket mer än så. Det säger ju det mesta..

Men än så länge har vi bara varit hemma och njutit av att va lediga. Jonna är här, så igår va vi på cirkus. Första gången på massa år som jag va det, och det känns ju som att allt va mycket större och bättre när man va mindre. Fast det va kul ändå, och duktiga va dom som uppträdde, och Jonna va nöjd.
Annars har vi mest roat oss att fylla poolen (tre dagar tog det, men nu är den klar! Vi hade säkert kunnat fylla den fortare, men jobbigt om vattnet skulle ta slut..) Första dagen va det inte varmt alls, fast Jonna badade ändå. Jag väntade tills idag när den va färdigfylld. Men det hade hunnit bli 20-21 grader, så det va riktigt skönt att bada idag 👍


Likes

Comments