Snapchat @tiinajohansson

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

"One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching" 

Likes

Comments

Ingen chock att det regnar idag.. Har gjort det i flera veckor nu och det är juni?! Börjar ju bli något less.. Hoppas på att vädret vänder snart och blir lite bättre så man kan börja gå omkring med sommarkläder och inte en regnkappa med stövlar.. 

Annars då? Min dag har bestått av sovmorgon, tandläkare och fika på kaffe karlsson, tyckte jag förtjänade det efter tandläkarbesöket. Sedan gick jag hem och har bara legat i sängen sen dess, tråkigt men skönt. Det enda positiva med att det regnar är att man kan ligga i sängen och dega utan att få dåligt samvete över att man sitter inne en hel dag haha.


Likes

Comments

Var till Luleå i lördags och hittade denna otroligt fina byxdress på bikbok. Köpte den för 299kr och jag är så nöjd! Den lär bli använd flitigt då det börjar bli något varmare ute.

Likes

Comments

Om det är något jag är besatt av är det ögonbryn. Snygga ögonbryn gör såå stor skillnad, så klickade hem denna dipbrow från anastasia förra veckan. Har bara en sak att säga, kommer aldrig mer använda ögonbrynspenna igen!

Jag beställde min HÄR och har färgen "dark brown".

Likes

Comments