View tracker
View tracker
View tracker
Vardag

Det undrar jag just nu, fast på ett bra sätt :) det är redan onsdag imorgon men det kändes som att det var onsdag igår, eftersom att de senaste veckorna bara åkt förbi. Inget roligt händer i mitt liv just nu utan jag gör mest samma sak varje kväll alltså kollar på Netflix, läser en bok och lyssnar på musik.

I helgen ska jag försöka ta mig till hästarna och ta mycket kort då jag behöver lite nya bilder, längtar sååå mycket till lovet nu är det ju så nära och då längtar man ju alltid lite extra mycket:)

Här har ni en bild på mig som skriver på denna blogg :)


Likes

Comments

Vardag

Att dagen gått så fort det förstår jag inte :) Min dag gick väldigt fort idag och skolan flöt på bra som vanligt (inte så ofta det går så fort).

Nu sitter jag i min säng och har precis tvättat håret, har mitt favorit doftljus tänt "woodwick snowdrop" och ska ta och läsa en bok eller först gå och borsta tänderna sen krypa ner under täcket och läsa tills jag är så trött så att jag inte orkar mer helt enkelt:)

Tog aldrig några nya bilder i helgen och har inget annat förutom häst bilder, men som sagt så ska jag åka bort på lovet och då ska jag försöka ta mycket kort:)

Om jag ska vara helt ärlig så saknar jag mitt långa hår som jag har på denna bild...

Likes

Comments

Vardag

Hej på er! idag började jag dagen på gymmet med mamma, sen åkte vi hem och åt frukost med resten av familjen:) älskar att starta dagar så, nu sitter jag uppe hos momma och moffa då mamma ska slinga håret så jag sitter i soffan med Egil och en bok då det kommer ta ett tag:) Men det är mysigt endån då det snöar lite idag. Hoppas ni har en bra söndag!<3

Likes

Comments

Vardag

Vad ska jag göra idag?

- Jag ska ta en sväng till hästarna (mina små/stora hjärtan)

- Städa mitt rum!

- Fota

- Läsa en bok och ta det lugnt:)

Det kommer att bli en lugn dag då det känns som att jag inte tagit det så lugnt på jätte länge så ska inte stressa med att göra allt utan ska ta det lugnt:)

Likes

Comments

Vardag

​Är det redan torsdag? Det är sjukt hur fort veckorna flyger förbi, men det är väldigt skönt att det snart är helg och lov:) 

Men vad har hänt under tiden som jag varit tråkig och inte lagt upp något? Jo jag har pluggat och gjort klart skolarbete, jag har fått utslag på armarna som klias och åkte till hälsocentralen idag och fick medicin för dom då min lillasyster hade lika förra veckan och dom försvann av den medicinen. Sen har det inte hänt något mer denna veckan tyvärr, ska nog åka till hästarna i helgen då jag inte haft tid nu i veckan.

Denna bild är den bästa höst bilden jag någonsin tagit! (om man får skryta)

Likes

Comments

Pålle

Hej! Hur mår ni? Själv så mår jag jätte bra då det har varit en bra dag, skolan rullade på och dagen var borta på en gång kändes det som, efter skolan så åkte jag in till stan med två kompisar och bara kollade runt en snabbis men köpte inget. Morgon dagen hoppas jag går iväg lika fort som idag då det är så skönt när dagarna bara flyger förbi, håller ni med?

Pålle är inte alltid det där söta fölet utan är en riktig retsticka mot Faxa, Om Faxa blir sur och sparkar mot honom så ger han sig aldrig utan fortsätter tills han inte vill mer:)

Likes

Comments