Postad i: Dagbok

Hejjj alla goa människor! <333

Idag så har jag inte gjort så värst mö förutom att tagit det lugn fysiskt men inte psykiskt. Det har varit lite drama i paradiset. Eller paradis o paradis men aaa... Om man ska förklara det kort. Tjej drama. Då fattar nog dem flesta att ingen drama är lika jobbig som tjej drama. Då e d krig hahaha. Men jag kan tyvärr inte skriva ut vem eller vad det handlar om även fast jag skulle vilja skriva av mig en del.

Men om man ska snacka om något annat som är jobbigt är att jag måste äta nu med för har bara ätit en liten tallrik pommes på hela dagen ooooo kanske lite godis o börjar bli fett jevla hungrig................................................................................. Helt random här då va, bara jag som tycker att det känns som om att det är söndag och inte måndag? Men det är nog bara för att jag brukar slappa på söndagar kanske. Men det är nog bara bra med tanke på att jag HATAR måndag som nog dem flesta gör.

Just nu känner jag att jag pladdrar på massa onödigt shiiiit så jag ska sluta att slösa på din tid i hörs i av i morgon istället.

XOXO Tilda bæ <333

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments