Postad i: Recept

Hej! tänkte också köra med lite goa recept på bloggen. Det receptet som jag kommer visa är ett recept på en juice med fruktkött som hjälper till att stärka ditt immunförsvar. Jag kan säga att den är ganska sur men jag älskar surt så jag tycker om den men det beror ju på om man gillar surt eller inte. Rekommenderar den för personer som älskar surt.

Det du behöver för 1 glas är:

1 grapefrukt, rosa eller röd

1 apelsin

1 citron

1 päron

När du har alla ingredienserna så sköljer du av dem ordentligt och kör dem i en juice press. Man kan ha med den vita hinnan för att den är väldigt näringsrik men det är upp till var och en om man tycker att det är gott eller inte. Jag körde alla citrus frukterna i juice press och sedan hackade päronet i små bitar och mixade ihop allt. Men det är också upp till var och en hur man vill mixa ihop det. Sedan häller du bara upp detta i ett glas och njuter.

Recept av: Eliq Maranik

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Postad i: Dagbok

Hejj alla goa människor! <333

Har inte gjort så mycket idag förutom att träffat lite pers på stan oså. Men annars så har jag inte gjort något speciellt. Men jag har bråkat som hör till min vardag men nu kommer jag inte orka med all skit längre så kommer bara allmänt sluta bry mig om små skit grejer :) Men kan låta dessa citaten beskriva hur förbannad jag är just nu och antar att ni kanske också har känt igen er i dem någon gång med. Men aaa här e dem...


Tänker vara den smarta människa här känner jag.

​Detta var allt för mig idag hahah kanske inte världens roligaste inlägg menmen.. Aja vi syns när vi ses! XOXO Tilda bæ<333

Likes

Comments

Postad i: Dagbok

Hejjj alla goa människor! <333

Idag så har jag inte gjort så värst mö förutom att tagit det lugn fysiskt men inte psykiskt. Det har varit lite drama i paradiset. Eller paradis o paradis men aaa... Om man ska förklara det kort. Tjej drama. Då fattar nog dem flesta att ingen drama är lika jobbig som tjej drama. Då e d krig hahaha. Men jag kan tyvärr inte skriva ut vem eller vad det handlar om även fast jag skulle vilja skriva av mig en del.

Men om man ska snacka om något annat som är jobbigt är att jag måste äta nu med för har bara ätit en liten tallrik pommes på hela dagen ooooo kanske lite godis o börjar bli fett jevla hungrig................................................................................. Helt random här då va, bara jag som tycker att det känns som om att det är söndag och inte måndag? Men det är nog bara för att jag brukar slappa på söndagar kanske. Men det är nog bara bra med tanke på att jag HATAR måndag som nog dem flesta gör.

Just nu känner jag att jag pladdrar på massa onödigt shiiiit så jag ska sluta att slösa på din tid i hörs i av i morgon istället.

XOXO Tilda bæ <333

Likes

Comments

Postad i: Tävlingar o roligt shiit

Hej! tänkte bara skriva ut vad jag heter på olika sociala medier om någon lite go jevel skulle vilja veta d eller skriva eller what ever.. Meeeeen i alla fall så här e jag då på lite olika sociala goa medier:

Snapchat - andersson_tilda

Periscope - andersson_tilda

Musical.ly - andersson_tilda

facebook - Tilda Andersson

Instagram - andersson_tilda

Kik - tiilda2001

Ask.fm - lillat2001 (gammalt jevla namn så mobba mig inte)

Skype - tilda-andersson1

Såååååå d va jag på lite sociala medier om ni ville veta dä. Men vi hörs la senare eller nåt XOXO Tilda bæ <333

Likes

Comments

Postad i: Dagbok

Min morgon började med att jag vaknade vid halv 12-12 någon gång. Men jag låg kvar i sängen till kl 1. Då jag insåg att jag var sjukt jevla sugen på donken. Då tvingade jag Mörten att vi skulle dra dit. Så vi fick snabbt göra oss i ordning och snabbt räknas med 30 minuter att sminka sig, fixa håret och byta om. Ni vet tjejer... Aja.. Men i alla fall.. Vi hade 1o min på oss att gå till bussen. Men så ser vi att bussen börjar stänga dörrarna så vi springer fort som fan till nästa stop som den skulle stanna på. Vilket för att ta sig dit så behövde man kämpa upp för en dryg jevla backe i mot vind... Men vi hann. Sedan kom vi till älskade donken o fick äta däääär. När vi väl skulle hem så ser vi bussen komma och vi får börja springa fort...... Men springa är varken min eller Mörtens starkaste sida så aaa... Men vi hann med den efter att vi höll på att bli lite halvt påkörda. Jag hade skoskav som fan så har sår på hälarna. Tummen upp för dää. Sen när vi skulle gå ifrån stationen och hem så tar det ju då 10 - 15 min. Så självklart så ska då modernatur fucka upp för oss o det ska börja regna. Men vi tog oss hem med hår som stod åt fkn alla håll...................................................................... Men sen så hände det inte så mycket mer. Men nu sitter jag här o skriver detta (nehe you don't say..) men aaaa så vi hörs la antagligen i morgon igen. OXOX Tilda bæ <333

Likes

Comments

Postad i: Dagbok

​Hej! På bilden över ser ni då mig. En helt vanlig 14 år gammal tjej som blir 15 till sommaren. Jag älskar då att vara med vänner, dansa, sjunga, gymmet och tagga som fan inför sommaren! Men jag vet inte direkt vad mer jag ska skriva just nu men ni kommer få veta mer om mig i mina andra inlägg. Men vi ses nästa gång. XOXO gossip girl HAHAHHA nej men aaa... XOXO Tilda kör vi på ;) <3

Likes

Comments