Hej, om ni såg inlägget innan så stor det att jag skulle klippa mig! Jag har gjort det och blev inte nöjd! Mitt hår är suuperkort och ska nog köpa löshår för vill inte gå t skolan med såhär kort hår, så hela den här dagen har jag engnat mig hår att gråta! Tänkte bara säga det men aa hejdååå! :D

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej, igår årkade jag inte uppdatera men iaf idag ska jag klippa mig och jag har vart sjuk typ hela veckan så japp.. Men tänkte bara klipa bort det slitna fasst halva mitt hår är slitet och aa har färgat det för mycket haha! (: aja nu ska jag kila ner till frizzan vi hörs! (;

Likes

Comments

Hej, jag har såhär lite problem med finnar i pannan och nu har jag köpt någon slags rengöring och den är verkligen super!! Har använt den tre dagar nu och jag märker verkligen skillnad! Man kan köpa den lite överallt på Coop så såg jag att den kosta 52 tror jag och jag köpte den på ett annat ställe och där kostade den 76 men nu vet jag ju vart jag ska köpa den i fortsättningen! (:


Likes

Comments

Idag har jag varit i skolan men när jag kom hem hade jag värsta huvudvärken ville bara gå och lägga mig och sova men mina kompisar Isak och Ida va här så det kunde jag inte haha! Som sakt så har jag haft en vanlig dag i skolan matte gympa rast No sen hade vi någon extra grej vet inte vad det var men jupp!! Vi hörs i morgon alla som läser! (:

Likes

Comments

Hej, det blir ett sent andra inlägg, idag fyllde jag 13 yeyyy! :D idag skulle jag åka upp till pappa men jag årkade inte så jag och mamma gick ner till centrum och köpte en tårta och lite läsk och så firade vi själva och efter det så har jag bara settat och kollat på the vampires diries hela dagen är fast i den serien just nu! Här kommer några bilder!

Såklart TOTTIz också skulle få smaka haha

Likes

Comments

Hej, jag är en nystartad bloggare om man säger så? Men iallafall så kommer jag blogga om lite allt möjligt tips vad jag gör om dagarna m.m! (:

Likes

Comments