Jag kan knappt förstå att det här är samma person. Möjligen samma kropp... Fast inte samma person eller sinne. Det här året har varit så starkt. Så turbulent. Så mycket kärlek. Men den största mixen har varit rädsla och mod. Jag kan inte. Han vill inte. Nej den hästen kan jag inte. Jag klarar inte. Jo vet du vad? Du klarar precis vad du vill.

Nej det kommer inte att bli rätt alla gånger. Du kommer falla för fel person. Du kommer få ditt hjärta krossat. Du kan bli huggen i ryggen av en människa du älskat. Världen kan gå under imorgon. Trots det har jag fortfarande inte förstått. Förstått allt. I januari stod jag med jordskalv under mina fötter. Jag kände mig uppsnurrad i en tornado och tänkte...det här går åt helvete...

Jag är en 30 kg lättare person. Men också 30 kg starkare i psyket. För varje kilogram har bestått av en prövning. Jag kan bli tårögd på väg till jobbet. För att jag vet att jag är älskad. Jag kan snyfta i omklädningsrummet på HM... För att jag trivs med min kropp igen. Life is a bitch. But... you will learn.

Ta ingen människa för givet. Lev. Njut. Älska och visa uppskattning, som om det vore din sista dag. För allt kan vända över en natt.

And so... She needed a hero, so that what she became.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Du är med mig. Dag som natt. Vare sig jag vill eller ej. Ibland som en skugga. Andra dagar som en tornado. Jag vet aldrig när du kommer. Hur hårt du kommer hålla i mig. Hur pass mycket jag kommer att kvävas, eller gråta mig till sömns. Jag kan aldrig få dig att försvinna. Vissa dagar ligger jag i fosterställning. Andra dagar rusar min skalle. Tusen tankar. Tusen idéer. För att sedan följas av rent självhat. Ingen ser dig. Men en sak är säker. Jag tänker aldrig se dig som min fiende. För du är min största styrka. Vad vore jag utan dig? Min älskade och hatade bipolära sjukdom.

Likes

Comments

If you don't go after what you want, you'll never have it. If you don't ask, the answer is always no. If you don't step forward, you're always in the same place.

... 28,7 kg.

Likes

Comments

The best view comes after the hardest climb.

Likes

Comments

Tänka sig att den här lilla damen bara var 5 år. Så klok. Så trygg. Känner mig lycklig!

Likes

Comments

Den stora dagen har kommit...

22 kg har jag gått ner.
21 % viktförlust.

Och nej jag skojar inte... det är helt sinnessjukt! 15,8 kg kvar. Sen är jag i mål. 😎😄

Likes

Comments

Från storlek XL till M eller 52/54 till 42. Jag har gått ner 21,6 kg nu. Fortsätter kötta. Jag SKA ner till 65 kg innan sommaren. 😄💪

"Allt går om man vill. Det handlar bara om inställningen".

Likes

Comments

På senare tid har jag fått frågor såsom; äter du godis? Unnar du dig något gott någon gång? Eller teklotsformade ögon när jag tagit en chokladboll på t.ex. praktiken. Och... JA DET ÄR KLART JAG GÖR! 😄 Jag är människa också. Jag tror inte på konceptet att ta bort sötsaker helt och hållet. Visst du kan dra ner på det. Men herregud nån glädje i livet måste jag ha kvar, när jag käkar broccoli a la torsk, kyckling, makrill eller köttfärsås... varje dag. Haha. 😎

Likes

Comments

Ett barn mindre... nä men nästan. Jag har gått ner 20,6 kg. Det om något är helt sjukt! 🤘😄

Likes

Comments