Hm

Länk:Hennes & Mauritz

Är dem inte helt underbara? Jag fick presentkort på HM i julklapp. Så då tänkte jag passa på nu när träningsmotivationen är på topp. :)

Likes

Comments

Hej på er!

Idag hände något helt fantastiskt! Min kropp skrek efter träning! Jag trodde aldrig att den känslan skulle komma tillbaka. Men efter en lång arbetsdag med plugg, cytokiner, L-dopa med mera så dök den upp! Framåt eftermiddagen började det att krypa i kroppen. Ni vet sådär som när man har ett tiotal myror på smalbenet... Jag är glad att träningsabstinensen har börjat hitta tillbaka. Har på ett sätt saknat den.

Nu blir det att göra en hårinpackning, käka lite frukt och bara mysa! 😊😄 Hoppas att ni får en bra kväll! 

*PS! För er som undrar varför motståndet står på noll... så stod jag still när jag tog kortet. 😉

Förresten... Har ni något tips på någon rolig träningsform? 😘 💖

Likes

Comments

Axelvärk från helvetet. Vaknade kl 06. En kopp kaffe och sen bara kötta. Körde tills jag spydde. For real!

Nåja.. dags att duscha och käka frulle. Sen blir det att plugga. Vad ska ni göra idag? 😊💖

Likes

Comments

Igår ville jag bara ut och galoppera. Långt. Barbacka och med armarna rakt ut i luften. Andas. Känna att all press rann av. Fan vad jag längtar tills jag ska köpa min egen häst. Jag busgalopperade på ridlektionen (inte särskilt uppskattat). Men jag behövde det. Ingen kom till skada. Och ingen skulle kunnat gjort det. Jag börjar att bli less på att passa in. Försöka hålla mig inom ramarna. Tycker dem om det här? Vad skulle hända om...? Jag vill inte att någon ska bli irriterad. Förr i tiden gjorde jag ALLT för att vara extrovert. Allt för att sticka ut och få andra att fnysa och höja på ögonbrynen. I dagsläget är det väl så att säga tvärtom. Jag gör allt för att tillhöra skocken. Men jag börjar att inse... Ett svart får kommer aldrig att smälta in med dem resterande vita. Och det är inget groteskt eller fult med det. Snarare tvärtom.

Gårdagen kantades med många seminarium, presentationer och allmänt mycket stress. Men precis innan jag skulle åka till stallet pratade jag med min kursansvarige. Ett givande och skrämmande samtal. Hon lyfte fram att jag har kunskap. Men att jag tillhör dem mer försiktiga och inte tar för mig så mycket. Det har blivit bättre på senare tid. Dock blev jag förskräckt. Jag har alltid varit den där vulgäre. Den som ska få allt att tippas på en kant. Ifrågasätta allting och sätta skruv i skallen på alla jag möter. Jag blev ledsen och arg efteråt. Men samtidigt glad. En bomb som legat och tickat i flera år.

Så det här året handlar om att hitta en jämnare rytm. Jag kan inte gå tillbaka till en diet på barnmat, cigaretter, litervis med vatten och energidrycker. Jag kommer ALDRIG göra det. Det är inget att sträva emot. Samtidigt är jag osäker om det går att vara en balanserad provokatör. Däremot vet jag att jag inte är nöjd i dagsläget med vem jag har blivit. Jag tog ingen skit förut från någon. INGEN! Nu för tiden trampar folk på mig och jag ber om ursäkt. Charmigt. Jag vill inte gå ner och gråta på kvällarna för att jag inte får eller kan äta. Men inte heller böla för att jag riskerar hjärt- och kärlsjukdom, aka folksjukdomar. Jag vill inte ursäkta mig varje gång och säga... när jag var smalare. Det är en bortförklaring. Ingenting mer. Jag kan. Har jag tagit mig igenom så mycket skit som jag har gjort, är inte det här en större grej.

Jag har inte längre en blond bloggerska som förebild, med tips om "hur du når 45 kg innan sommaren". Eller en väninna med borderline som skrek på mig oavsett vad jag gjorde. Snarare ingen förebild alls längre. Jag har slagit i backen. Hårt. Det är dags att resa sig och sluta skylla på betonggolvet. Jag har armar och ben. Ett psyke byggt av stål.

Det var inte mycket som knäckte mig förut. Så varför ska det göra det nu?

Likes

Comments

Kostplan

Frukost:
1 glas kallt vatten innan måltid
Youghurt
2 knäckebröd med becel och cheddarost
1 päron
Te/kaffe

Mellanmål:
1 glas kallt vatten innan måltid
1 ägg
2 morötter
Te/kaffe

Lunch:
1 glas kallt vatten innan måltid
(Varierar)
Te/kaffe

Mellanmål:
1 glas kallt vatten innan måltid

1 ägg 

10 hasselnötter 

2 morötter

Te/kaffe

Middag:
1 glas kallt vatten innan måltid
(Olika)
Te

Kvällsmål:
1 glas kallt vatten innan måltid
100 gram blåbär/hallon
2 dl mandelmjölk
Te

Lunch och middag brukar vara allt mellan fisk, wook, köttfärssås...

Vad tycker ni? Kan det här resultera i viktnedgång?

Likes

Comments

Hej!

Som många vet startade jag upp en ny blogg. Men som jag misstänkte skulle förtjusningen snabbt lägga sig. Därav att jag lät den här ligga på is. Vilket jag är glad för idag! Så många timmar jag lagt ner på bilder, typsnitt, bakgrunder och rubriker. Haha! Så nu med lite klarare tankar är jag tillbaka på banan igen.

Alla nyårsmål 2015 uppfylldes. Fan vad grym jag är! Måste bara få det sagt! 😄

Nu börjar en ny era med mål och utmaningar. Jag och sambon slog vad igår. Den som har gått ner 10 kg till midsommarafton vinner 500 kr. Nu med lite självförtroende och rakare rygg tänker jag... Lättförtjänta pengar. Varav ett nytt nyårsmål sattes. Jag har även plockat ihop några till:

🌟Vara med i hoppspecialen
🌟Hoppa 70 cm innan året är slut
🌟(Gå ner MINST 10 kg till midsommarafton)
🌟Enbart jobba i sommar (kemi, biologi och arbete blev för mycket förra året)
🌟Träffa kompisar oftare
🌟Hålla mig i skinnet och vänta med att köpa nya kläder först till sommaren
🌟Gå på en spabehandling

Så nu hoppar vi på tåget! Wish me luck!

Likes

Comments

Fångade min allra första Pikachu i måndags. ÖVERLYCKLIG! 😍

Likes

Comments

Zumbapass snart. Laddar upp med lax- och avokadosallad. Mums! 😋😏

Likes

Comments

Tjo girls and boys!

Igår var jag och red. Framdelsvändningar och galoppfattningar stod på schemat. Jag galopperade utan stigbyglar. Inte en gång eller två. Utan hela lektionen!!! 😄😎💪

Och som vaaanligt hade jag varit överambitiös och läst på om framdels vändningar i erhmm... 7 timmar. Men känslan när teorin och praktiken klickade.... Aboeee!


Likes

Comments