Header

Jag sitter fortfarande med ett stort leende på läpparna och kan inte riktigt fatta att jag och pojkvännen var i London i slutet av mars. Jag har alltid velat åka dit och några dagar innan min födelsedag överraskade han mig med en resa dit. Så lycklig!

Höjdpunkterna under denna resa var alla ekorrar i St James' Park och när vi fick tag på biljetterna till Lejonkungen som var helt slutsåld. När vi såg musikalen reste sig håret på armarna direkt och vi blev som två barn på julafton. Så om ni åker till London rekommenderar jag verkligen att ni går på Lejonkungen!

Världens bästa pojkvän <3

Åh, jag vill redan tillbaka!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas att allt är bra med er, med mig är det toppen trots att jag har haft en riktig pluggsöndag. Nu ska jag varva ner lite genom att kolla på en film. Ni får ha det så bra så länge så hörs vi mer imorn. Kram

Likes

Comments

Hej på er! Dagen började med att jag gick upp tidigt för att skriva ett kemi prov och jag kände mig ganska körd när jag såg provet ligga framför mig. Efter att jag hade kämpat mig igenom provet drog jag in till stan för att köpa lite nya kläder. Tröstshopping haha!

Sen måste jag även tipsa om Amanda Winbergs nya låt Shutdown, den är så bra!

Likes

Comments