Postad i: Vardagen

Idag har jag faktiskt fått gjort en hel del. Tvättat, dammat, bytt sängkläder, dammsugat och städa på toan. Dessutom har jag suttit och pluggat en del. Dock får jag plugga mer i morgon då jag inte kom så värst långt idag. I morgon ska jag också omorganisera i köksskåpen. Allt står huller om buller just nu så det är på tiden att fixa det.

Nu kollar jag på Gåsmamman och efter det blir det sängen. Ska bli så skönt att få sova i en nybäddad säng. Jag älskar verkligen den känslan.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: Min resa

När jag började min viktresa (ett år sen i morgon) kunde jag inte få ett måttband på 150 cm runt magen. Först i februari förra året kunde jag mäta exakt 150 cm. Idag mäter jag 125 cm runt magen (vid naveln) vilket innebär att jag minskat med över 25 cm på ett år. Hur grymt är inte det?

Likes

Comments

Postad i: Vardagen

Det blev några fina bilder på promenaden till boendestöd och hem. Vi var ner till Hela människans café och pratade med chefen där. Jag ska få börja vara volontär där en dag i veckan ett par timmar. Till en början hjälpa till med hemsidan. Sen kanske jag får mer uppgifter allt eftersom. Den 29 januari är första gången jag ska gå dit. Det känns spännande.

Eftermiddagen spenderades med min älskade lilla plutt. Som nu blivit så himla stor.

Nu blir det inte mycket mer gjort ikväll. Känner mig väldigt trött redan men kl 21 börjar Gåsmamman så det får jag inte missa.

Likes

Comments

Postad i: Vardagen

Idag hade jag lite svårt att ta mig upp ur sängen. Hjärtat åkte till jobbet och sa hejdå lite innan kl 5, efter det hade jag svårt att somna om och kom inte upp förrän för en halvtimme sen ungefär. Nu sitter jag och dricker kaffe och försöker piggna till. Så otroligt trött idag.

Snart frukostdags och sen i väg till boendestöd för social aktivitet. Jag hoppas bara det inte är några problem att gå, fick ny inflammation för en vecka sen, denna gång i båda höfterna så jag har varit rätt still under tiden och behandlat med voltaren gel och Alvedon. Så jag får hoppas på det bästa.

I eftermiddag har jag umgänge med min minsta pojk. Jag har inte träffat honom sen ett par dagar innan julafton så ser verkligen fram emot det.

Vad ska ni göra idag?

Likes

Comments

Postad i: Vardagen

Det mesta av dagen har spenderats vid köksbordet med matteboken, i pauserna har jag pärlat lite. Kände att det fick vara nog med plugg sen ett par timmar tillbaka. Började bara snurra i huvudet och fattade ingenting till slut. Ångesten har varit skyhög idag och är fortfarande så det tar väl sitt med att huvudet inte hänger med. Riktigt illa idag. Väntar fortfarande på recept på den nya medicinen jag ska få, men ingenting än. Ringde rådgivningen på vuxenpsyk idag och läkaren hade dikterat något i fredags. Borde ju ha fått mitt recept nu kan man tycka. Jag hoppas verkligen det kommer snart för jag vet inte hur jag ska stå ut mer. Allt är bara ett totalt kaos i mitt huvud just nu.

Likes

Comments

Postad i: Vardagen

Jag har bestämt mig för att delta i #nouw30daychallenge i år. Just för att jag tror det kan hjälpa mig komma igång ordentligt med bloggen. Kanske få en mening med mitt bloggande, en push på vägen för att bli bättre. Bilden ovan är en sida från min bullet journal som jag skrivit ner idéer om blogginlägg under den här utmaningen. Som ni ser är listan tom, men det är för att inte visa i förväg vilka idéer jag har. Sen kan en del såklart ändras under dessa 30 dagar.

Utmaningen startar den 22 januari, vilket är på måndag nästa vecka. Ser fram emot det. Kommer bli så spännande.


Information om utmaningen hittar ni här !

Likes

Comments

Postad i: Vikt

Så skönt med att äntligen ha nått ett delmål efter att ha gått upp och ner sen senaste delmålet jag mådde i september förra året. Känns som jag äntligen är på väg tillbaka.

Likes

Comments

Postad i: Böcker

Jag har precis läst ut första boken för i år. Helvete vad sjuk bok, men väldigt underhållande och svår att lägga ifrån sig. Jag började visserligen läsa den innan nyår men läste typ halva boken under gårkvällen. Sista sidorna idag. Rekommenderas verkligen.

Likes

Comments

Postad i: Vikt

Tyvärr hade jag gått upp i vikt från förra veckan. Men jag vet precis vad det beror på. Det var bra länge sen jag räknade om mitt bmr efter jag har gått ner ett antal kg sen sist. Nu visar den att jag ska äta mindre än vad jag gjort senaste veckorna. Det är därför jag gått upp och ner varje vecka också. Så då är det inte konstigt att jag får plus på vågen idag. Så nu är det bara att räkna kalorier ett tag så jag lär mig hur lite jag ska äta. Sen ska det nog hända något.

Likes

Comments

Postad i: Vardagen

Senaste tiden har jag sett en hel del inlägg med bullet journaling. Både på Facebook och pinterest. Så igår köpte jag mig ett skissblock och några pennor och började måla upp lite sidor. Väldigt nöjd! Blivit fler än dessa men ville visa upp lite av vad jag gjort igår kväll och idag. Så roligt. Om det nu blir så att jag håller kvar vid detta så tänkte jag köpa en snygg bok, tejp och mer pennor längre fram. Detta block jag har nu får bli lite av testversion.

Likes

Comments