Header

I samarbete med heartswe.se

Jag tänkte starta en tävling. Tävlingen kommer hålla igång från och med nu, till och med 1 November.

Vinnaren får designa ett helt eget och unikt armband ELLER en nyckelring. Armbandet/nyckelringen måste innehålla ett ord eller en mening. Du bestämmer vad det ska stå och vilka pärlor den ska ha.

TÄVLINGSREGLER:

KOMMENTERA vad det ska stå på ditt armband/nyckelring.

MOTIVERA varför du valt det ordet och varför just du ska vinna.

FÖLJ både mig och heartswe.se på instagram

Kom ihåg att skriva vad du heter på instagram så jag kan kolla så att du följer oss.


Vinnaren utses tisdagen 1 november klockan 20:00 så kom ihåg att kika in på bloggen då för att få reda på om du vunnit. Där kommer jag också att skriva hur du ska kontakta mig så att du kan få reda på hur du ska gå tillväga för att få ditt armband/nyckelring.

Bilder från heartswe.se instagram

Likes

Comments

Varför ska man behöva lida i det tysta? Varför ska man behöva gråta sig själv till sömns för att ingen fattar hur man mår?Varför måste man skada sig innan någon bryr sig? Varför måste man försöka ta livet av sig innan någon reagerar? Varför måste dina handleder tala om hur du mår?

Dina handleder talar för det! och det ändå ingen som kommer att bry sig. Det är så det känns. Man måste skada sig eller försöka ta livet av sig innan någon reagerar och ändå då är det ingen som bryr sig. Hur många liv ska det ta innan alla fattar att ord och handlingar gör mer än bara sårar. Det kan skada ett helt liv. Det kan göra så ont att man funderar på att ta sitt eget liv. Att man faktiskt tar sitt eget liv. Hur många liv ska det ta innan någon reagerar? Att någon faktiskt gör något åt det. Att man tar mobbning i skolan eller på nätet allvarligare än man i dagsläget gör. Att man tar ett övergrepp på allvar och att ingen, absolut ingen ska bli kallad hora för att man har blivit utsatt för ett övergrepp. Att man överhuvud taget ALDRIG kallar någon hora! Vad han/hon än gör.

Jag blir så sjukt arg över att mobbning finns. Över att det finns så många idiotiska människor. Det var väl det jag hade att säga just nu. Hej så länge!

Likes

Comments

Hej igen! Det var ett tag sedan. Men min dator slutade ladda så vi fick skicka in den på reparation. Jag fick tillbaka den i förrgår och har försökt att komma på vad jag ska skriva men det har inte kommit upp något i mitt huvud. Men nu sitter jag här och gör ett försök åter igen.

Jag sitter just nu i skolan. Börjar inte förrns 8:45 så det är ca 5 minuter kvar. Jag kom hit vid 8 då jag inte ville cykla idag. Det är för kallt för det tycker jag. Min hjärna fryser till is. Så jag fick skjuts av mamma. Tänkte egentligen åka till mormor och morfar nu på morgonen men då hade jag bara hunnit dit för att sen vända.

Vad mer ska man skriva? Har verkligen ingen lust för att blogga alls. Men känner att jag måste uppdatera.

Jag kan skriva lite om hur jag mår. Just nu känns det faktiskt som om jag nästan är på botten. Jag ser ingen glädje i saker längre. Eller visst har jag bra stunder ibland. Men även då mår jag piss. Jag vet faktiskt inte om jag kommer få tillbaka livsgnistan eller inte. Jag hoppas jag får tillbaka den, men just nu är jag bara allmänt trött på livet.

Jag hade faktiskt planen att ta mitt liv i onsdags förra veckan. Jag var då inte längre ångestfylld. Det var som att ett lugn hade infunnit sig i mig. Ett sånt lugn har jag inte känt på flera flera år. Jag vet inte ens om jag någonsin varit så lugn.

Men på något sätt lyckades min skolkurator lista ut mina planer så jag blev stoppad. Sen kom ångesten. Ångesten var så stark och sen dess har jag mått sjukt dåligt. Jag är så sjukt trött på livet. Jag vill bara sluta mina ögon och aldrig öppna dom igen. Det är så det känns nu. Sen vet jag att det kan ändras. Men det värsta är att jag inte har en aning om när det kan hända. Ovissheten om att inte veta när det kommer vända till det bättre är så sjukt jobbigt. Men jag antar att jag får försöka klar mig igenom det här så gått det går.

Likes

Comments

Just nu är jag nere i en svacka igen. Jag hatar alla dessa jävla svackor. Jag mår bra ett tag. Det kan gå allt ifrån dagar till flera veckor då jag faktiskt mår bra. Men sen slutar det alltid med att jag hamnar där igen, på golvet gråtandes medan råttorna klöser i bröstet. Jag vet inte hur många svackor jag klarar innan jag en dag inte kan ta mig ur dom. En dag kanske jag inte ens lever längre på grund av en för djup svacka.

Jag är inte rädd för att dö. Jag skulle gärna dö om jag fick den chansen. Men jag är rädd för vad som skulle hända om jag misslyckades. "Ibland är det du är mest rädd för att göra just det som kommer att befria dig".

Men det har inte alltid varit så här. Det fanns något/någon som utlöste det. Jag har nog hela mitt liv haft risken att få depression och allt som hör till det. Det behövdes bara något som utlöste det och så blev det. Om inte han hade gjort det han gjorde mot mig så hade jag aldrig fått den ångesten jag fick då. Om jag inte hade fått den ångesten, hade jag aldrig provat att skada mig.

Självskada funkar så att man mår bra i stunden. Men efteråt hamnar man bara djupare ner i gropen man en gång hamnat i. Då känner man behovet av att skada sig igen, för att få känna en pytteliten gnista av lycka igen. Men tillslut skadar man sig inte bara för att få slut på råttorna i bröstet. Tillslut skadar man sig för att fungera socialt, för att orka ta sig till skolan. Tillslut skadar man sig för att man har lust med det, för att det har blivit till en vana, en rutin i vardagen.

Jag kan skada mig när jag har ångest, när jag mår dåligt, när jag känner att jag behöver straffas för något. Men oxå när jag har tråkigt bara för att ha något att göra, när jag är glad för att jag inte är värd att få vara glad. Mest skadar jag mig för att jag har lust. Jag kanske inte kan sova. Jag kanske inte har något att göra. Då skär jag mig för då är jag sysselsatt med något. Det kanske låter konstigt. Men jag har en förklaring för det.

Min kropp är inte min. Den tillhör inte mig. Men den är samtidigt inte någon annans. Kroppen är bara ett ställe jag bor i tills jag får komma till himlen. Min själ bor i den. Jag kan se och röra den. Men den är inte min. Jag känner inte igen mig själv när jag tittar på kroppen. Jag vet inte vem det är. Jag vet bara att det inte är jag. Så då gör det ju inget om jag förstör kroppen eftersom ingen annan lär vilja ha den efter mig. Kroppen är min tavla som jag ritar på!

Likes

Comments

Sitter just nu och väntar på tåget. Jag skulle egentligen cykla till skolan som vanligt. Men idag ska jag åka till en kompis skola och jag får inte lämna cykeln vid stationen då den kan bli snodd.

men nu är det de här med bussar och tåg..
att dom ALDRIG kan passa ihop med varandra.
De började med att jag gick till bussen tidigare än jag behövde för att vara säker på att jag inte skulle missa den. Men när bussen äntligen kommer så bara sitter chauffören o vinkar till oss som stod vid hållplatsen och väntade. Han bara åkte förbi. Så jag antar då att den bussen var full.

Jag kollar när nästa buss kommer. Den kommer inte förens EN TIMME senare. Så jag bestämmer mig då att ta bussen till tågstationen istället och ta tåget. Men vad tror ni inte händer då!? Jo bussen var försenad. Så precis när bussen kommer till stationen så ser man hur tåget åker. Så då får jag vänta en halvtimme på tåget.

Men nu ser jag att bussen mot skolan går bara 6 minuter efter tåget. Så funderar på att gå och ta den istället. Ja, bussen får de bli.

Likes

Comments

Idag var jag med klassen på Kungsängens bågskytteklubb. Det var kul men jag föredrar att skjuta själv eller bara ha en instruktör som berätta hur man kan bli bättre och inte vara med hela klassen. Okej, vi var inte så många. Vi är 6 stycken i klassen tror jag och vi var 5 som åkte dit. Men ändå. Det är mer än jag klarar av. För jag älskar bågskytte. Har två egna bågar hemma som jag brukar skjuta med på tomten. Men jag känner att jag inte kan uppnå mig egen kapacitet eller vad de heter när bågarna e för små för mig och för att jag inte får ha en för stark båge. Jag skulle jätte gärna vilja börja på en klubb men jag klarar inte av alla människor. Men har mejlat klubben och frågat om dom ger ut privatlektioner eller något liknande. Så skulle va kul att se om man kunde få svar eller något. Vi får se vad dom säger och så. Hoppas att det går att lösa på något sätt iallafall.

Likes

Comments

Jag ska få en kontaktperson. Idag var det en tjej här hemma och presenterade sig och så. Jag tyckte hon verkade bra. Det kändes verkligen som att henne skulle jag kunna umgås med. Jag hoppas bara att hon kände samma om mig. Jag tänker iallafall säga att jag vill ha henne som kontaktperson. Så får vi se hur det blir sen. Även om jag väljer att ha henne som kp så behöver det inte hålla så länge jag ska ha en kp. Jag kanske märker sen att det inte funkar och då kan jag bara byta. Sen måste det inte bara kännas rätt för mig. Utan det måste kännas rätt för båda. Vi måste kunna få en bra relation så man kan umgås på ett bra sätt. Men jag tycker iallafall att hon verkade jätte bra. Så vi får se hur det blir. 

Likes

Comments

Idag fick jag en ny cykel igen. Känner mig ganska bortskämd. Men den här gången finns det faktiskt en bra anledning. Vi åkte och köpte en elcykel så jag enkelt ska kunna ta mig till skolan. Jag vet inte om jag har skrivit det förut, men jag har ganska svårt med att åka buss. Så det här blir ett enklare sätt att ta sig fram på. Vi tänkte först på att kanske skaffa en moppe till mig. Men då jag inte kan kontrollera moppar eller bensindrivna föremål överhuvudtaget så fick det bli en elcykel istället. Jag har provat köra en cross en gång tidigare och, ja, vad ska man säga om det. Jag kunde inte kontrollera den om körde rätt in i pappas ganska så nyköpta bil. Som tur var hade jag hjälm på mig när jag körde crossen då jag slog i huvudet väldigt hårt i bilen. Jag är ganska så oförsiktig av mig, Eller jag försöker vara försiktig men det går ändå alltid fel. Som en gång när jag var kanske 11 år och jag skulle köra min låtsas kusins minimotorcykel så körde jag rätt in i ett staket. Men som tur var märkte ingen det och jag vågade inte berätta det förrns långt senare.

Men aa en cykel kan jag iallafall kontrollera. Visst de va läskigt när jag skulle prov cykla elcykeln för att man kände hur det gick fortade då elen sattes igår eller vad man ska säga. Men jag kan helt klart kontrollera den nu. Så det ska bli jätte kul att få åka med den till skolan imorgon.

Jag tror att det är cykeln på bilden jag har. Men är inte helt säker. Mitt är iallafall matt svart och orange som den på bilden

Likes

Comments

Jag överlevde skoldagen igår. Gick från svenska för att snacka med kuratorn. Henne hade jag när jag gick i Ekhammar oxå. Hon är typ den ända som förstår mig och som det känns som att jag kan prata om allt med. Jag var hon henne ca en timme, kommer inte riktigt ihåg hur länge jag var där. Med hjälp av henne släppte min ångest. Det var skönt och jag har fått ett nytt perspektiv på det hela. Att det faktiskt går att bli av med ångesten genom att prata med någon. För det är något nytt för mig. Jag har alltid proppat i mig en massa mediciner när jag mår dåligt och har ångest. Igår hade jag ingen medicin med mig så då var jag helt enkelt tvungen att ta till ett annat sätt. Men idag har jag iallafall med mig medicin så ifall jag skulle få ångest näst intill panik så har jag medicin iallafall.


Likes

Comments

...och du kan inte sy ihop mig.
Det är så jag känner mig. Jag är en trasig trasdocka som ingen kan laga. Jag vet inte hur jag ska överleva.

Idag är en av dom sämre dagarna. Jag tänker på sånt jag inte vill bli påmind om och har sån ångest. Vet inte hur jag ska stå ut idag. Men på nåt sätt kommer jag väll göra de ändå. De är sånt vi människor gör. Vi står ut med de mesta. Men tillslut får alla nog. Alla har en gräns där man inte orkar mera. Min gräns är nådd för dagen och klockan är bara 08.27. Hur f*n ska jag stå ut hela dagen. Men den här outhärdliga ångesten.

Jag orkar inte mer. Kanske är min gräns nådd här. De är kanske menat att jag ska dö idag. För idag är ingen bra dag!

Likes

Comments