Sitter här vid datorn och kollar efter jobb som inte är timvikarie för jag mår inte bra av att timanställd att inte vet förrän på morgonen vart man ska och så. Vet inte hur många tårar som fallit bara för det...

Visst är det billigare och enklare å anställa timvikarier men när man jobbat som timvikarie på olika ställen sedan 2013 så börjar de nu bli irriterande, nästan så man ger upp och blir arbetslös på heltid. Varför ska det vara så himla svårt att få ett jobb som är tillsvidare?! eller få jobb som man inte har erfarenhet av tydligen jävligt svårt. Man ska inte ge sig, men jag börjar ge upp och bara inse att jag kommer få jobba som timvikarie resten av livet för jag är så dålig :'(

Jag kanske skulle börja med min tabletter igen som jag slutat med för jag mår jävligt dåligt på hösten/vintern depressionen, ångesten och nedstämdheten blir liksom värre då. En annan sak jag funderar på är hur man börjar lita på människor igen för idioten har fått mig att inte kunna lita på folk överhuvudtaget sen har han gjort mkt mer skada som inte fattar att han gjort men de orkar jag inte ta upp här de behåller jag för mig själv!

Nu har Jag rensat klart för idag

Likes

Comments

nytt inlägg från mig whoho eller något xD då många har efterfrågat hur jag och J träffades så kommer nu hör nedan just den historien ;)

I början av sommarn 2015 så bestämmer sig mitt idiot till ex att dumpa mig och får mig att komma ner på botten igen nöstan så dåligt att jag börjar skära mig men oftast blev de inte så för jag ångra mig och jag slutade snabbt med det. Började göra saker jag mådde bättre av som ofta blev måla eller någon form av skapande men de var ganska tråkigt i längden så till slut började jag chatta på en dejtingsida inte för att bli tsm med nån just då utan i framtiden, chattade  specifikt med en spec kille och jag  tänkte att ta de sakta å tänkte att jag ännu mådde dåligt & att jag skulle se va som hände men kände inte att de klickade utan kändes som bara vi var vänner och för det duger ju bra för vänner man behöver man alltid men sa inget till han.

En dag i juli 15 var jag och handlade mat och shoppade i grannkommunen.
När jag stod i matbutiken (som jag visste han jobbade i) och valde vilka riskakor jag skulle ha då, kom de fram en kille fram till mig & sa Hej och har för mig jag fick en kram han  frågade även om jag behövde hjälp, de behövde jag ju så han fick ju hjälpa mig. Känslorna inom mig kändes som ivriga fjärilar som flög runt i hela mig och kunde inte släppa blicken på han eller inte sluta prata med han och som ni redan anat så va det han jag pratat med på dejtingsidan & denna gång klicka de ordentligt. Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet :) vi börja ses hos han och en helg sov jag över och trivdes verkligen med honom men våga inte riktigt att gå vidare men en dag i slutet av augusti tog jag mod till mig och fråga om vi har blivit tsm eller om vi dejtade fortfarande, han tyckte vi va tsm och de tyckte jag med så från den dagen va vi tsm ❤  2 mån till så var vi sambos för jag inte hade nån inkomst av lite anledningar. Vi är fortfarande tsm och flyttat till en annan stad och flyttat in en gemensam lägenhet och planerar framtiden tsm 😊 livet kan ändras till de bättre verkligen 😍 ❤❤❤

Likes

Comments

I remember all that  if that was happen yesterday

my sun went in cloud

 your words were sorry you have said sooner, you know where I stand when more I understand you want me then but e but a part of me taking time you slept with someone else and you turn everything they gave me, I do not even want to mention the other for you know very well what you said you think they hurt the ä so good and so are they have been since the day you disappeared, you idiot, how can you be so stupid now, they are too late to be my everything, you remember the time you lied to my mother and painted up like any other but who are you? int know why I stayed as long as I did? why did not I when I could? Your stupid how stupid could be, how I could love someone like you?

Likes

Comments

har inte känt och inte haft tid å skriva något här men nu behöver jag skriva av mig lite?! så dr va lite konstiga menningsr å så de får ni leva med för jag ska bara skriva ur mig saker jag tänker på...

För några dagar sedan bestämde Johan o jag att vill flytta till Falun då jag har mina vänner där, Johan sitt jobb där och vi båda trivs i falun de enda som finns i Borlänge är mitt jobb men de går ju pendla till i värsta fall ;) så nu letar vi nånstans å bo i Falun :) hus,lägenhet eller radhus är intressant bara vi har råd ä vi nöjda :) tänker mycket på massor av saker just nu så mkt att de är svårt å sova på nätterna och gör att jag får spänningshuvudvärk så något jag måste bli duktigare på är att prata om de jag tänker på ellee skriva av mig de så jag inte behöver tänka på de å tänka på mig själv så jag mår bra och inte göra allt på rutin.

Likes

Comments

​Idag känns allt så jävla meningslöst så de finns inte -.- jag bara vill dö och aldrig vakna mer! hatar verkligen att må såhär jag vill bara sätta mig i ett hörn och gråta och hoppas trycket över bröstet försvinner snart!

varför ska jag söka jobb för? jag kommer ju aldrig få något ändå jag är såååå jäkla  meningslös och misslyckad så finns inte 


Nä fan nu går jag och sätter mig och gråter nånstans och dör! Varför ska allt bara krångla och vara så krångligt varför kan jag inte få ha tur nån jävla gång och få ett jobb som jag trivs med och som jag kan känna är ett jobb jag verkligen vill ha och att de är mina egna pengar -.- nä kommer aldrig hända!??!?!  Jag orkar inte söka jobb jag orkar inte något för allt känns så jävla menningslöst!?!?!

Jag skulle väl behöva prata med nån men vem då?! Johan? ja kanske men känner inte jag kan de Tobbe? han är ju bara upptagen jämt :( Niklas? nä han kommer bara kristera massor....  ingen förstår mig alls hur jag känner just nu jag orkar bara inte mer :'(Likes

Comments

9 tecken på hur du vet att du träffat rätt!

1. Hen uppskattar dig exakt för den du är och vill inte förändra dig. Du är perfekt som du är och det uppskattar din andra halva. Japp stämmer :)

2. Och ja, du tänker din partner som din andra halva. Personen du vill ringa så fort något hänt, både positivt och negativt. Japp stämmer :)

3. Ni kan spendera en hel lördagsmorgon tillsammans bara genom att ligga och mysa i soffan. Ett tydligt tecken är att om ni kan vila ihop så är ni trygga tillsammans. Japp stämmer :)

4. Du känner i hela din kropp att denna person vill du skapa minnen med. Se världen med, hitta på roliga aktiviter med, busa med, äta oändligt många långa middagar med och kyssa tusen gånger om! Japp stämmer :)

5. När ni bråkar slår aldrig tanken "nu är det slut" dig, för du vet att denna person är din själsfrände och att ett bråk aldrig skulle kunna skilja er åt. För alla par bråkar, sedan löser man problemen och blir starkare ihop. Vi bråkar aldrig för de finns inget å bråka om :P än

6. Ni kan berätta allt för varandra. Japp stämmer :)

7. Vi alla förstår att ett förhållande inte alltid kan vara på topp men det måste fortfarande vara mer bra än dåligt. Din partner gör allt för att göra dig lycklig! Japp stämmer :)

8. Hen får dig att skratta. Japp stämmer delux :)

9. Du kan inte föreställa dig själv med någon annan än din partner. När dina kompisar tycker någon är snygg på krogen kan du knappt relatera, för det finns bara en person som du har ögonen på. Japp stämmer :)


Jag tror jag har hittat rätt :P johan <3

Likes

Comments

Idag hade jag tänkt att skriva lite om psykisk ohälsa som många i dagens samhälle har men som de pratas alldeles för lite om anser jag! Det borde pratas mer om det.


Jag har länge funderat på vad som är en accepterad ursäkt för att säga att man inte mår så bra just idag som till exempel om jag skulle ha feber och ont i halsen så är det ingen som frågasätter det utan säger typ bara att jag ska krya på mig men om jag säger att jag inte mår så bra just idag på grund av min ångest eller depression så blir kommentarerna "Men kom igen alla har dåliga dagar idag ibland eller kom igen, gör det där nu, du är bara lat!" men egentligen är det väl inte nån skillnad om jag har feber eller mår dåligt på grund av ångest/depression jag är ju sjuk i vilket fall som helst! eller hur?


Att leva med psykisk ohälsa blir mindre okänsligt varje men det pratas alldeles för lite om just psykisk ohälsa, jag tycker att människor speciellt ungdomarna ska veta att det är vanligt att ha psykisk ohälsa, lika vanligt som att vara förkyld och ha magsjuka. Många anser att bara för att de inte finns någon fysisk symtom så är det inte verkligt eller inte är nån sjukdom, men jag skulle vilja säga att där har dom fel det är mycket obehagligare och värre att leva med psykisk ohälsa eftersom de inte går att säga exakt vad som försiggår i sin kropp och hjärna.


Jag kommer nu försöka förklara hur en dag kan se ut för just mig och kanske andra. Vissa dagar kan man vakna och allt känns helt mörkt och meningslöst, fötterna vill inte bära en och känns som allt i universum är emot en och man blir som en grå blöt pöl. Varför ska man då ursäkta sig med att "nä tyvärr så mår jag inte så bra idag "? och få nån som ifrågasätter det för att man ska behöva ha en förklaring till varför man är sjuk? eftersom man ibland faktiskt inte mår bra.


I dagens samhälle idag finns många som mår dåligt och de förstår inte själva varför de mår dåligt. Jag tycker att på varje arbetsplats och skola ska finnas en samtalskontakt eller psykolog som ALLA ska prata med nån gång de kan vara för vissa 1 gång i vecka för andra en gång i halvåret men alla ska få prata ur sig. Det hade kunnat rädda de människor som går runt och tror att det är något fel på dom, för att dom inte har vetskap eller mod att själva gå och söka hjälp.


Jag ska väl erkänna att jag inte någonsin varit ett stort fan av psykologer/samtalskontakter/kuratorer/terapeuter men jag kan verkligen med handen på hjärtat säga, att gå och prata med någon kan klara upp de allra jobbigaste och ouppklarade tankarna man kanske själv inte orkar handskas med. Vi är alla människor, och vi måste prata om våra tankar ibland, med någon som är helt utomstående från ens liv och situation. Har ni varit med om att någon förvirrat sagt "du är ju ute och ser glad ut??, du mår inte alls dåligt?"? Det har jag, och jag blir bara så jäkla trött och irriterad på varje gång jag är med om det. Ska man gå och lägga sig i ett mörkt rum för att leva sig in i sin psykiska ohälsa? nä? men tro mig, dom dagarna finns också.


Jag försöker leva mitt liv så gott jag kan och umgås med min vänner, gör roliga saker, jag är ute och gör roliga som gör ett försök till att må lite bättre och ha kul.


Bara för att jag skrattar ibland och inte ser ut som ett totalt vrak, betyder det inte att jag alltid mår bra eller inte lever med psykisk ohälsa. Det är en försvarsmekanism, man försöker göra saker som annars gjort en glad. Hur tror ni att ni själva hade handskats med problemet?


Likes

Comments

Jag har inte skrivit på ett tag jag vet men nu ska jag iaf försöka att va duktig och skriva mer ;)

Så va har hänt sen jag skrev sist?

° Vitnos har dött  .R.I.P. 😭

° Jag har kommit in på min barnskötarutbildning så nu väntar jag på att CSN ska ge mig så fler veckor så jag kan studera annars blir att söka extra jobb fast de söker jag redan!

° Har hitttat nån spec som får mig att bli glad och jag börjar bli mig själv igen efter E's jävla svek/dumpning. Vem är de kanske ni undrar? Han heter Johan och bor i blge mer får ni inte veta :P hahaha... Och ni som tycker jag ger mig in i det här för snabbt kan jag säga jag gör va jag vill och J och jag tar de sakta och E gjorde nått ännu värre han började dejta bara 1 månad efter vi gjorde slut om han inte till å med gjorde han ens gjorde slut med så de så! så kom inte här och kalla mig för hora,slampa och allt ni kallade mig sist!!! Ni vet inte alls bakgrunden! och prata med mig i stället för prata bakom mig rygg tack! Jag blir så trött på att folk lägger sig i saker de inte har med och göra!??!?! Nä nu ska jag andas och sluta vara arg!!!!

Jaaaa de är väl vad som hänt som är viktigt att nämna :) nu ska jag strax gå bort till hemköp och lämna in ett paket och panta å handla lite.. känns skönt med att de är fint väder så man kan ta sig en promenad! :) i  eftermiddag blir det att tvätta och baka bullar och kanske lite bröd :D 

Ha en bra helg!!

KRAM 

Likes

Comments

Hej!
Länge jag skrev något här! Har liksom haft mkt annat å göra i sommar! Har nu iaf fått en lägenhet som jag nu håller på å ska flytta till! De ä verkligen skönt att få nått eget och börja på et nytt kapitel i min livsbok :) va har hänt annars? Nä inte mkt intressant :p singel ä jag fortfarande å trivs med det! E saknar jag faktiskt ibland men bara när vi pratade i timmar om saker å ting på Skype och skrattade åt samma saker de saknar jag mest men de kan vi nog göra snart igen hoppas jag men som vänner :) eftersom de ä precis vad vi passar som!

Vitnos har skadat baktassen i natt så i stället för å åka och fixa lägenheten så ligger jag här i sängen å vaktar honom typ! Stackarn tycker så synd om han :( <3

Ska väl gå upp å göra kaffe å äta lite frukost sen ska jag packa de sista å i eftermiddag så blir de nog lägenheten med mer saker och packa upp lite tror jag!
Ni får ha de så bra!!!

Todelooooo

Likes

Comments

Har inte skrivit på ett tag eller de har jag väl men inlägget har jag raderat för de stämde inte längre .. Jag är inte tsm med E längre det höll i 2 månader sen gjorde han slut så nu är jag singel å ska va de ett bra tag framöver kan jag tala om!

Vilket härligt väder de är :) men lite för varmt men skit i de man ska inte klaga när värmen äntligen kommit ;) har inte lyckats bada än men de ska jag väl hinna med de med ;)

Vet inte va jag ska skriva mer nu faktiskt ska försöka bli duktigare på å skriva här ;)

Todelooooo

Likes

Comments