Vardagligt

Denna veckan ska vår soffa komma så passade nog fick vi sålt vår gamla i söndags men för att något att sitta på i vardagsrummet ställde vi ut gästsängen. Så på kvällen låg vi o myste i vardagsrummet, även fast vi har tv i sovrummet är det inte samma sak att ligga i ens vanliga säng haha. Dock åkte vi och hämtade en soffa hos Victors faster som vi fick låna så länge tills den nya kommer för såklart håller inte Mio leveransen och har vi tur kommer soffan någon gång nästa vecka 😩

Så under tiden får det se ut så här!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vardagligt

Här ligger jag och drar mig i sängen en stund till även fast jag vaknade för en halvtimme sedan, men det är sånt man får unna sig ibland!

Idag verkar det vara mycket finare väder än igår så direkt när telefonen är färdig laddad ska jag ta på mig och gå ut på en långpromenad. Något jag tycker är kul är att träna pass, men jag är så feg och vågar inte göra det själv så därför har jag inte gjort det någon gång än. Vem vet, jag kanske samlar mod till mig och gör det en dag, man kan ju hoppas 😅

Likes

Comments

PCO/PCOS, Tankar

Idag är ännu en sådan där skitdag. Jag kan inte sluta gråta och känna att det är så orättvist att någon annan ska ha makten att kunna bestämma över mitt/vårt liv.
Jag känner mig verkligen så ensam och jag vet inte vad jag ska göra eller vem jag ska prata med. Jag känner att ingen riktigt förstår och det känns som att jag bara mår sämre och sämre.

Vet inte ens varför jag skriver detta, jag kommer säkert ångra mig men jag vill ändå vara ärlig och visa hur jag mår kring allt som händer.

Likes

Comments

Vardagligt

Godkväll på er, hoppas att ni haft en fin dag! Det har i alla fall jag och Victor haft. Vi startade dagen med en god och lyxig frukost, sedan gjorde vi oss iordning och åkte in till stan och kikade en sväng innan vi åkte upp till mina föräldrar. Vi satt och pratade en stund sedan lånade vi deras bil och åkte mot stan igen för att övningsköra.
Vi var borta en bra stund och det gick faktiskt riktigt bra! Jag känner mig riktigt stolt som faktiskt börjar våga nu och att det går bra med tanke på hur rädd jag vart/är för att både åka och köra bil. Mer om det km jag berätta någon annan gång om ni vill veta bakgrunden kring det.

När vi åkte till tillbaka hem igen så åkte jag även en sväng i Victor bil och det var ju helt klart skillnad på att köra en helt sprillans ny bil och sedan Victors sänkta gamla Volvo men det gick också galant! 😅

Nu ligger vi i sängen, Victor sover och jag kollar på gaygalan men ska nog blunda strax jag med.

Likes

Comments

Vardagligt, PCO/PCOS

Igår vid sjutiden kom ett gäng kompisar hit också kollade vi lite på mello och hade det trevligt! Måste säga att vi alla blev väldigt besvikna på låtarna men det var ju ganska väntat 😅
Efter tolv åkte tre mot krogen men jag drack inget igår och kände inte för att gå ut en timme innan stängning så vi som var smarta stannade kvar hemma och pratade en stund till.

Jag måste säga att det var skönt att faktiskt få berätta vad det är jag/vi går igenom just nu då frågan om barn självklart dök upp då dem som frågade själv väntar barn nu i början av maj. Även om de kanske inte förstod hur jag verkligen känner så vet dem i alla fall hur läget ligger till och det är väl ändå huvudsaken just nu.

Vad som händer idag får vi se men jag gissar på att det blir ännu en slappis dag!

Likes

Comments

Vardagligt

Så skönt med helg igen, att ha Victor hemma och bara få vara tillsammans. Vi har inga planer för helgen men funderar på att bjuda hem lite kompisar ikväll och kika på mello och bara umgås, vi får se om några nappar!

Hoppas att ni får en härlig lördag 🌷

Likes

Comments

PCO/PCOS, Tankar

För ganska exakt ett år sedan på dagen tog jag mitt sista p-piller och hoppades på att jag skulle må bättre utan dem, det var nog egentligen mer en sak att skylla på för att jag inte ville eller vågade ta tag i det jag borde gjort, sökt hjälp för mitt mående.
Självklart har längtan efter ett barn funnit där så länge jag kan minnas och både jag och Victor kände oss reda så jag tror att vi både två hoppades på att jag skulle bli gravid ganska fort även fast vi inte riktigt sa det högt till varandra.
Ju längre tiden gick och efter att mensen aldrig kom tillbaka och alla graviditetstest var negativa började jag undra vad som faktiskt var fel. Alla jag pratade med, både vänner och ungdomsmottagningen sa att "det är inget att oroa sig för, det kommer snart", och det var det jag hoppades på också men jag kände verkligen att något var fel.

Nu när vi vet vad problemet är och att jag antagligen kommer ha svårigheter med att bli gravid om det nu inte hjälper att jag går ner i vikt och får igång min kropp själv är min längtan nästan ännu starkare efter ett barn! Det enda som finns i mitt instagram flöde är bebisar, mer bebisar, folk som väntar barn och bebissaker och det enda jag tänker på nu för tiden är barn! Jag gråter i princip varje dag på grund av längtan och att det är så orättvist, tänk att en sådan "enkel sak" som att bli gravid och skaffa barn faktiskt inte är en sådan självklar sak.
Det går inte att tänka på något annat hur mycket jag än försöker, även om jag låter bli telefonen för att slippa se alla gravida kroppar och bebisar så finns det så mycket runt omkring som gör att jag inte kan släppa tankarna.

Jag vet inte vad jag vill få ut utav detta inlägg men jag behöver verkligen skriva av mig, jag behöver framförallt prata av mig!

Han är den bästa och finaste som finns och jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan honom ❤

Likes

Comments

Vardagligt

Nu sitter jag i väntrummet på Handcenter och väntar på att Victor ska bli klar hos läkaren. Idag ska det förhoppningsvis bestämmas om det blir ännu en operation för honom eller inte men det ser ut som det blir det tyvärr 😔
När vi är klara här ska vi åka till Nordstan och kika lite i affärerna, jag har spanat in en kappa som jag är sugen på också behöver jag verkligen köpa en ny concealer. Jag hoppas på lite shopping med andra ord 💁🏼

Likes

Comments

Inredning, Shopping

I helgen fyndade jag dessa fina saker! Jag såg ljusbrickan till höger på en köp och sälj sida på facebook men kom på att min mamma har en och hon använde den inte så jag fick den! Dem andra två ljuslyktorna har jag kollat efter länge och äntligen hittade jag dem på Eko när vi var i Borås. Den fina korgen köpte jag på Dollarstore och det kommer bli så fint i vårt vardagsrum när det är klart!

Likes

Comments

PCO/PCOS, Tankar

Det kommer nog inte som en chock att det krånglar med provera denna gången också. Mellanblödningar och konstiga känslor i kroppen. Ska på börja sista kuren imorgon och sedan hoppas jag att min kropp ska ha fattat vinken och kommer igång! Kan nog inte beskriva med ord hur skönt och vilken lättnad det skulle vara om allt börjar fungera, jag hoppas verkligen och önskar att detta ska vara det som har behövts.

Likes

Comments