Header

Whitechapel, London.
Nytt kapitel.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag och Azra hann även med en runda i New Yorks buisness district och på Wall street någon timme. Har varit på Manhattans många hörn och denna del av staden lockar inte riktigt mig. I alla fall inte en lördag efter Thanksgiving. Min kreativitet dog en aning under denna perioden. Dock skulle jag gärna vilja besöka Wall Street under en vardag, vid en livligare tid.

Btw. ​​SoHo är min absoluta favoritdel !

Detta här ovan är för mig New York !!!!  Lite smutsigare, mer crazy och inte alls perfekt. Här blir man aldrig uttråkad. I alla fall inte jag.

Chinatown har vi besökt en del gånger förut men denna gången föddes kärleken för denna delen. Chinatown är helt underbart skoj. Det gäller att ta dig inåt i området från Canal Street, där pågår en aning mer.

Little Italy som ligger på andra sida av Canal är otroligt mysigt. Speciellt vid solnedgång och kväll. Här ligger de bästa grafittiväggarna och coola posters.

Likes

Comments

På väg tillbaka till Chinatown.

Jag och Azra <3

Hur smart är det inte att sälja ananas på detta sätt? Så gulligt !

Jag och azra i New York förra helgen. Vi promenerade rundor på Manhattan. Vi har varit där ett par gånger detta året redan men inte har vi varit flitiga med att checka av turistplatserna. Både jag och Azra försöker undvika fullsmockade turistområdena.. Komiskt nog är även vi turister när vi besöker staden. Hur som helst, förra helgen blev det World Trade Center och Frihetsgudinnan- skulle varit en skam att efter dessa sju gånger inte fått checka dessa två platser.

Likes

Comments

Hur länge har inte jag konsumerat Celsius? Köper väldigt ofta Acai raspberry men testade cola som nu blivit min nya favvo! Nu har dom dessutom ett erbjudande. Två för $5! Ska spara den andra till i morgon bitti så jag bokat ett plats på Soulcycle ! Nu blir det pass fram till lunch.

Likes

Comments

Mina pojkar ! Efter frukost kollar vi på årets julkalender på svt. Har tvingat dom att kolla avsnitten med mig. ;)

Har inte skrivit om chokladkalendern jag pysslade ihop åt pojkarna. Alla älskar den. 24 chokladpraliner + vars två julklappar hänger samman i kalendern. Varje morgon, innan skolan, klipper vi av en påse. Det blir som en motivationshöjande faktor till att lyda mina order heh.

Också har vi börjat lyssna på julmusik i bilen haha

Likes

Comments

Jag och Azra hämtade upp Donna i China town på natten till onsdagen. Ett stop för nattkäk på tasty burger och vi landade i säng vid 3 AM.

Onsdag förmiddag spenderade vi nere i min lägenhet. Efter drop off gick jag och la mig igen. Kidsen hämtades upp vid lunch. Vid två åkte familjen iväg för ett dagars Thanksgiving firande i Mill Creek, jag fick huset för mig själv.

På eftermiddagen åt vi på busboys poets på 5th street och vandrade sedan vidare till A Baked Joint för matcha.

Vid åtta hämtade vi upp Azra för en runda på Walmart. Natten spenderades hemma hos mig med mat, prat och film.

På torsdagen var det Thanksgiving hemma hos Nikol. Runt lunch började vi laga mat, mumsa på ostbricka och dricka vin.

Är fortfarande imponerad över hur bra middagen blev. Traditonella rätter som pumppaj, kalkon och äppelkaka.

Nikol har ett biljard som vi underhöll oss vid. Senare vid midnatt kollade vi film och shoppade på black friday.

Likes

Comments

Om det regnade påväg till gymmet?

Är någorlunda utvilad efter långhelgen som sträckte sig från onsdag till måndag. I och för sig kom Donna tisdagskväll därför har det rättare sagt varit full rulle sen dess. Har ifrågasatt mig själv varför jag varit trött och omotiverad de senaste dagarna. Men insåg efter ett tag hur mycket det varit senaste veckan. Att jämt vilja vara på topp är en svaghet jag måste jobba på. Idag känner jag mig dock utvilad och motiverad till allt skoj som planerats in. I övrigt har jag börjat tröttna på vardagen med samma rutiner dag in och dag ut. Känner mest att jag står och stampar på ett och samma ställe. Ingenting är utmanande, inga konflikter att lösa och inte nytt att imponeras av. Är redo för att upptäcka nytt, utvecklas på annat plan i livet. Personutveckling är viktigt för mig. Självfallet är jag så tacksam över allt jag fått se och uppleva men någon gång är det dags att avsluta kapitlet och gå vidare.

Btw. Har en ett dussin bilder från både thanksgiving och New York som jag tänkt posta som en summering senare idag.

Likes

Comments

Idag är jag känsligare än vanligt. Fällde en och annan tår i bilen. Det händer inte ofta men när det väl händer är det ok. Det är känslor som jag vet inte behövs tas seriöst. Ibland är det skönt att vara låg. Har så himla mycket att se fram emot nu framöver men det enda jag egentligen längtar till är mammas stora varma kram den 11 februari. Saknar momi extra mycket idag. <3

Att få fälla några tårar en förmiddag är ok. Det är som att samla ny energi. Sitter utanför gymmet och skriver, hade tänk ägna några timmar åt träningen idag. Försöker att inte sörja allt för länge, ska utnyttja energin och istället blicka framåt. Ikväll möter jag upp Azra på det nya Starbucks som precis öppnat vid mig. Vår favvoplats på vardagskvällar nu när det blivit för kallt för Circle Night. Och sen ännu senare, vid 11 anländer Donna till D.C och stannar hos mig fram tills fredagsmorgon. Har även mitt första Thanksgivingfirande med tjejerna att se fram emot. Tiden här rinner iväg så ska försöka uppskatta den sista månaden här så gott som möjligt. Det är dags att torka tårarna och ta tillvara på även denna tisdagen. Gymmet next.

Likes

Comments

Imponerad över att jag ens våga köra här i DC. Trafiken är är verkligen kaos. Vägarna är kaos och i princip hela stadsplanen är riktig skum. Gatorna korsas hur som helst och helt plötsligt dyker det upp en rad parkerade bilar. Många filbyten, stopp och trafikköer. Det enda jag ville efter tre pass på gymmet var hem och äta.. Om jag var irriterad på trafiken och människor som korsar hejvilt? Japp. Snacka om att mina skils i bilkörning bivit bättre under dessa 10 månaderna. Nog om det. Nu är det dags för lunch.

Likes

Comments

Höst i novembermånad är underbart. Temperaturen ligger på ca. 14 grader, helt ok om man klär sig rätt. Hade dock lite problem när temperaturen sjönk från 30 till 15. Var så himla frösen. Ljust är det också, sen vi ställde om klockan har jag vaknat upp till solljus. Att det oftast är klarblå himmel och sol fastän luften är kall är vad jag älskar med vädret här. Minns vintern hemma som slaskig och grå.

Herregud vad veckan rullat på. Nästa vecka jobbar jag till onsdag och är sedan ledig fram till måndag morgon! Lyx. Hur som helst. Sitter på gymet med en celsius vattenmelon och väntar på att mitt BodyCombat pass ska starta. Idag är det tänkt att köra på tills energin ligger på botten. Är så himla glad över att det är fredag. Fastän veckodagarna är väldigt enkla är fredagskvällar med Az. oslagbara!

Likes

Comments