Skapade idag en ny blogg här på nattstad. Har gjort en mega förändring i mitt liv så bestämde mig för att också skapa nya konton nästan överallt eller öppna mina super, super gamla konton.
Min nya blogg är iallafall @tiffanywahlkvist kika gärna in. Har inget inlägg där en men kommer nog ganska snart.
Puss & kram.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 50 readers

Likes

Comments

Glömde lägga ut bild/blogga igår så blir ett snabbt inlägg nu istället!
Det är färdigt nu, kändes nästan inte alls. Liksom ett litet, litet stick sen inget. Sticket gjorde inte ens ont, gör mindre ont än att ta e spruta. Är riktigt nöjd, ångrar inte mig en sekund!Likes

Comments

Jag & mina vänner skulle ju egentligen till emporia idag, men vi bestämde oss för att bara vara på valen-gallerian i Trelleborg. Vi ska till Emporia imorgon istället.
Det konstiga var att vi bestämde oss för att vi skulle dra till Emporia idag ju men ingen av oss köpte något utom mat idag. Men det ska bli annorlunda imorgon! Fast jag är alltid så tråkig & köper aldrig något typ, köper alla mina kläder online & köper bara när jag veeeeeerkligen vill ha något. Men ja!
Har typ precis blivit nära vän med Malin, & jag vill aaaaaaaldrig släppa henne! Hon är så sjukt underbar & hade kunnat utan vänner så länge jag haft henne. Ett stort tack till hennes föräldrar som fick henne!!❤️❤️

Likes

Comments

Stack till stan idag med Jessie efter skolan, vi slutade kvart i tre så det var ganska lugnt :) Vi hade riktigt kul.

Vi åt på subway & vi typ provade kläder på gina & hm, men köpte inget :) Vi är lite galna när vi är med varandra, men det är väl så bästavänner ska vara tillsammans? Vi har iallafall jättekul & skrattar åt allt! Älskar henne otroligt mycket!

Fick dessutom lite fler navelsmycken av mamma idag, vet inte ens varför jag får dem för har ju inte ens gjort navelpiercing än & får inte byta på två månader när jag har gjort det. Men är ändå jätteglad för dem :)

Imorgon ska jag till Emporia med Malin, Jessie, Marcus & Marta. & jag vet att vi kommer ha minst lika kul som Jessie & jag har tillsammans. Längtar!!

Här är några bilder på mina navelsmycken & på Jessie & mig i provrummen:)
Likes

Comments

Fick världens finaste navelsmycke idag, även om jag inte kan använda det förrän till våren/sommaren. Men det var sjukt fint & jag är riktigt nöjd! Tack, mamma. Verkligen! Jag blev jätteglad, tack, tack, tack. :))
Puss

 

Likes

Comments

Hej & förlåt för att jag inte har bloggat på jättelänge. Har inget intresse för bloggen längre. Men eftersom så många har skrivit till mig & bett mig fortsätta med min blogg så ska jag försöka.

Iallafall, i lördags var jag & hälsade på min farmor & farfar. Hade inte träffat dem på mer än 3 månader.
Etter det åkte jag till Malmö med mamma & "pappa". Vi åt på en 'fancy' restaurang där Robin Stjernberg kom dit & åt själv senare på kvällen. Efter det mådde jag sjukt illa, kom hem & så..sen blev jag sjuk. Så har varit sjuk sen dess, har varit hemma nu från skolan måndag, tisdag & onsdag, eftersom vi hade sportlov förra veckan, alltså v.8.
Gjorde sjukt många roliga saker på lovet.
Träffade mina underbara vänner, mest Vlora & Becky. Sen lärde jag känna sjukt många nya personer! Kollade på lilla VM i Trelleborg 2 dagar. På tisdagen träffade jag en person jag velat träffa/lära känna ganska länge. Vi träffades varje dag till fredagen. Vi skrev ganska mycket också, men det gör vi inte längre. Trodde jag började gilla han & så, men insåg hur fel jag hade för någon dag sen. Har inga som helst känslor för honom, även om jag skulle vilja det.

Dessutom beställde min älskade mamma en tid åt mig för att göra navelpiercing. Så ska göra det på måndag, 3/3 klockan 17.10 på India i Malmö. Sjukt nervös. 

Köpte lite nya saker igår, som lite olika navelpiercingar, skal( till mobilen ), laddare( -||- ) & ja några andra saker. Sjukt nöjd.


Vet inte vad jag ska skriva, & vet inte hur snart jag bloggar igen, men LOVAR att lägga ut bild på navelpiercingen när det är gjort :))
Ses "snart" puss.

Likes

Comments