Hur mysigt är det inte att det redan är första advent? Det har även kommit lite snö vilket ger ökad julkänsla. Nu är det inte alls långt kvar till jul, så mysigt.
Hur har eran första advent varit?

Likes

Comments

Något jag vill införskaffa mig när jag flyttar hemifrån är mer inredning från skultuna. Älskar allt som är ovan. Fick små ljuslyktor från detta märke när jag tog studenten av Niklas som jag verkligen älskar. Så mer av detta skulle absolut inte skada.

Likes

Comments

Hur snyggt är det inte med marmor och mässing i ett kök? Älskar det! Bilderna längst upp är mitt drömkök, när jag flyttar så ska jag satsa på det detta. Eller i allafall drömma om det.. Vad tycker ni om marmor och mässing?

Likes

Comments

Idag kände jag äntligen lycka för första gången på sååå många år, hur jävla fantastiskt?!??

Idag vaknade jag med fetaste ångesten som gick över till något otroligt bra. Började först hos min psykolog och det gick hur bra som helst, sedan gick jag i min första dbt grupp, och blev chockad. Jag tyckte om det, så härliga människor som lider av samma problem. Har länge känt mig ensam men nu känner jag mig äntligen inte det längre. Känner mig lycklig för stunden och med ett leende på läpparna, detta gick så himla bra. Är så stolt över mig själv, nu jävlar ska jag kämpa och bli frisk!

Likes

Comments

 Bild från helgen!
I lördags så spenderades dagen, kvällen och natten inne i stan med Niklas. Vi firade två år tillsammans. Dagen började i kaos då jag vaknade med otrolig ångest, så var på sämst humör. Men det gick över efter ett tag. Mamma och pappa körde in oss till Stockholm till vårat hotell. Vi bodde på Scandic hotell malmen inne på söder. Och det var så fint och mysigt. Vi checkade in sen gick vi ut och tittade runt lite. Vi visste inte alls vart vi skulle äta, vi ville äta på något mysigt ställe men båda var så hungriga att vi höll på att svimma så vi tog det närmaste pizza hut.. Något jag absolut inte ville i början men det var så gott ändå. Att bara vara jag och Niklas gjorde allt bättre. Jätte bra service, innan vi skulle gå skulle killen ge oss kvitto men spiller över sprite på hela mig, hade dock snabba reflexer då min väska var öppen och kameran låg där i men som tur var så kom det över mig istället. Han trodde att jag skulle bli arg men skrattade bara åt det, tyckte bara synd om honom haha. Sen gick vi runt på söder och gick förbi coop då jag behövde köpa toffsar, vi köpte även dricka och lite gott. Vi gick till hotellet och bara slappade hela kvällen och somnade vid åtta?!?! sängen var för skön, och vi sov som en drottning och kung. Vi hade egentligen massa planer men kände att vi behövde komma bort och bara ta det lugnt. Så det blev inte som vi hade tänkt oss men det blev otroligt bra ändå. Att bara få umgås med den man tycker om mest gjorde saken så mysigt. Vi vaknade vid 9 tiden och gick upp och åt frukost, så gott och fanns hur mycket som helst att välja mellan, minus med hotellet var att det var uselt med sittplatser men det löste sig ändå. Så våran 2 års dag var så bra även fast vi inte gjorde något speciellt. Att spendera en helg med Niklas var absolut det jag behövde, finns ingen finare människa.

Likes

Comments

​Asså hur fina är inte dessa?? Älskar Ida Sjöstedt kläder. Speciellt de två understa. Skulle mer än gärna vilja ha någon klänning från hennes kollektion i min garderob. Hade inte tackat nej till det. Vad tycker ni om hennes kläder? Hiss / Diss? 

Likes

Comments