En till vecka har snart gått med mindre bloggande, lite tråkigt men men... då jag inte bloggar så ofta från datorn utan anväder min telefon tycker jag att det har varit riktigt tråkigt att appen har krånglat ganska mycket för mig denna veckan som har gått.

Men en liten uppdatering är att vi äntligen har köpt ny säng, och tror vi aldrig har sovit bättre och det är en helt underbar känsla att komma hem efter studier/jobb å bara sjunka ner i sängen. Även våran bäbis gillar den skarpt. I slutet på månaden blir det att köpa enu större lakan än vad vi redan har då dom var för små. det enda jag ser framför mig är skräck scenariot där jag ska tvätta å hänga dessa monster till lakan... jag med min längd har redan problem med dom vi redan har XD tur att man har en kar som kan hjälpa till :)

v:28 vet alla bilälskare att det är wheels and wings och idag blev camping bokad å det är något vi alla längtar till, sol, värme och självklart något kallt å dricka ;) börjar redan blomma här hemma så nu är det inte långt kvar till värmen :D

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

då det är riktigt äckligt väder äter vi god mat Istället :) potatis å stekt kött går alltid hem, man får bara hitta på nya tillagnings metoder :) så gammal mat blir ny (inte samma maträtt flera gånger :))  blir så tråkigt annars :) och självklart lagar jag alltid för mycket mat så nu blir det matlådor :)

Likes

Comments

tillbaka i skolan igen, och då man börjar 7 på morgonen blir det inte sov morgon då jag går i Borås. så uppe före solen :( det som är det jobbigaste nu när man har börjar skolan igen är att man lämnar melven kvar i sängen, saknar verkligen när han gick upp före mig å varje morgon började med en puss i pannan <3

men iallafall nu dom första dagarna har jag gjort en monterings anvisning åt en hydraulikventil :) den skulle verkligen vara så att en 3 åring förstår och vet ni va :)? vi var det första gruppen som klarade på Först försöket :) nu ska det sovas så man orkar gå upp kl 5 "/

Likes

Comments

nu var lång helgen slut å imorgon blir det att ställa klockan igen :( inte alls sugen på detta.... men men måste man så måste man. blev iallafall ett bra avslut på helgen då vi testade den nya Kina restaurangen i kinna och kollade på deadpool. sjukt god mat, då dom har blivit mycket bättre sen dom bytte ägare. och filmen var en riktig komedi, helt se värdig enligt mig om man gillar såndana filmer :)

Likes

Comments

Ibland får man fuska och dricka färdiga drinkar, även om man är utbildad bartender. kanske inte är lika gott men det funkar :)

Likes

Comments

Igår var det fullt hus åter igen med besök av melvens bror och familj, lotta å besöket från Stockholm åkte till Tyskland för att handla inför hennes 30 års kalas. Vi åt iallafall frukost ihop :) Inte ofta det händer kan jag ju lova. Som tack för att jag var hundvakt medans dom åkte fick jag en bubblegum likör, vilket smakar som barndom fast med lite extra krydda i ;)

idag har det fixats lite med bilarna på gården men tyvärr blev det för kallt för att byta spindel på min bil. vill verkligen ha sommar nu så man bara kan vara ute hela dagarna utan att behöva oroa sig för att frysa "/

kvällen avslutadas med lite sims 4 å senare blir det nog någon film :)

Likes

Comments

våran version av bäbis, våran fyrbenta vän som blir behandlad som om han vore våran egna lilla bäbis. Men han har inte alltid varit våran, utan han var från början melvens systers katt. men han trivdes bättre med oss så vi har tagit han om han ett tag nu och på måndag skrivs han över till melven å då kan vi verkligen skämma bort han enu mer :)

Likes

Comments

ikväll är man chaförr, vi har besök från Stockholm. och jag har en pojkvän som dansar som en kung på korvan XD med skämt å sido iallafall. Nu har vi landat hos Magnus och får väll se när man kommer hem XD hoppas alla andra har en bra påsk :)

Likes

Comments

Nu börjar helgens besökare komma, och med dom kommer det djur från Olika håll. Å våran lilla bäbis tycker inte alls detta är så kul, så nu ligger vi på rummet å gosar i sängen där han slipper alla djur som han inte vill träffa :) det är klart, jag hade inte heller gillat att bli jagad av en hund eller två.

Likes

Comments

Att starta en blogg är något jag länge har funderat på att göra då jag bloggade väldigt mycket innan. Ni vet den där tiden då man hade/var i sin "fjortis period" med 20 lager smink å sönder plattat hår. Å verkligen alla bloggade runt om kring sig. Nu är det inte lika många som bloggar längre med tanke på utvecklingen på sociala medier. Är det verkligen så konstigt?  finns flera tussen olika appar som folk använder istället för blogg, men nog om det.

Jag har faktiskt ingen aning om vad min blogg ska ha för röd tråd i sig, men jag tror att jag kommer skriva om vardagen. Men vem vet egentligen, får la hoppas att ni kommer gilla mina framtida blogg inlägg :)

Likes

Comments