Header

Jag har inte bloggat sen november förra året och det är för jag har haft massa saker att tänka på och mitt månde och min familj och vänner går före bloggandet , jag pluggar upp mina betyg i skolan för att jag ska kunna komma in på en linje efter sommaren.

Jag har börjat att förstå allt som hände för ett år sen alla ni som inte vet så förlorade jag min storasyster förra året och det har tagit massa energi och mycket som man måste bearbeta som sin sorg men jag har familj vänner och andra som störtar mig med detta jag är så glad att jag har er som verkligen bryr er om mg ni är så guld värda, men jag tänkte längre fram att jag skulle göra ett inlägg om min syster .

Jag har hittat en kille som är helt underbar han finns hela tiden och störtar mig mycket det finns ju andra med men han är speciell och jag tror ni förstår mig, han gör mina dagar han gör så jag orkar gå upp på morgonen och jag är så glad att jag träffade dig<3

Jag tänkte att jag skulle försöka att blogga så ofta som möjligt men inte varje dag men mer än 1 inlägg per vecka ska jag försöka att göra och det kommer att handla mycket om vad jag gör i skolan och även vad jag gör på fritiden

men vi hörs i nästa inlägg nu kommer lite bilder

Likes

Comments

1. Vad heter du? Tiffanie pabst

2. Hur gammal är du? 16 år

3. Vart bor du? Nässjö

4. Hårfärg? Brunt

5. Ögonfärg? brunt

6. Hur lång är du? 165cm

7. Kär? Ja

8.Singel ellerupptagen? singel

9. Hur mångahar du kysst? vet ej

10. Vad väljer du, godis eller chips? Svårt att välja men oftast chips

11. Nämn tre saker på dinatt-göra-lista?

12. Cola eller fanta? Cola lätt

13. Vad skulle du gjort utan dinmobil? göra saker jag inte har gjort klart

14. Dumpat någon? ja

15. Blivit dumpad? ja

Likes

Comments

Fredag den 11 november tvåtusensexton

Jag har inte bloggat på ett tag och det är för att jag har haft mycket med skolan,jag har haft annat att tänka på än att blogga och jag hoppas att ni tycker det är lungt.

Jag ska försöka blogga ofta nu men jag hoppas verkligen att allt funkar nu så jag kan blogga varje dag typ.

jag ska skriva några fakta om mig i nästa inlägg ha det så bra så länge

Likes

Comments

17 oktober tvåtusensexon

Min dag idag gick jag upp vid 8 och gick upp o fixa mig o äta frukost idag började jag 11:40 och hade svenska sen hade jag självstudie sista lektionen servering .

jag gick hem sen o tog det lungt och väntade mamma och lagade vi mat tillsammans o sen tog vi det lungt o kollade tv❤❤

Jag ska försöka att blogga ofta o mer intressent ni kan läsa mer saker vad jag gör och hur det går i skolan

Likes

Comments

Lördagen den 15 oktober

Idag så har jag tagit det lungt kollat på film nästan hela dagen jag har pluggat

lite jag ska plugga lite imorgonbitti o sjunga med

jag är med i en kör och vi ska sjunga på Nässjö Mot Cancer o det ser jag fram emot.

Jag ska försöka att blogga från mobilen så ni får lite andra bilder på mig, 

jag hoppas ni mår bra för det gör jag 


Likes

Comments

Fredagen den 14 oktober

Idag skulle jag varit på praktiken men kände mig inte pigg så fick stanna hemma och det är lite tråkigt men jag ska försöka att bli frisk för ska sjunga på söndag i kyrkan o sen på kvällen i en kör i nässjö och jag vill inte vara sjuk hatar att vara sjuk vill inte missa något i skolan o hamna efter så hoppas jag blir pigg snart.

Jag skulle skriva lite fakta om mig med det är inte så mycket så gör det när jag jag har lite mer fakta om mig.

Nu så sitter jag vi datorn o lyssnar på musik ska försöka gå ut lite ska hämta mina småsyskon i skolan idag så ska vi hem &vänta tills pappa kommer.

Jag ska bara ta det lungt i helgen annars ska försöka blogga i kväll med om jag hinner och orkar


Likes

Comments

Torsdagen den 13 oktober tvåtusensexton

Jag har inte bloggat på en vecka typ och det är för jag har haft så himla mycket så har inte kunnat blogga och jag har tagit det lungt i veckan om jag inte har sakt detta innan så Praktiserar jag Torsdagar & Fredagar i bodafors på skogsborg i köket och det är skönt att komma ut och få göra något o jag trivs som bara den där.

Jag tänkte nästa gång skriva lite fakta om mig så ska försöka blogga imon med :)

Har inget mer att säga men ni få ha det bra .

Att sakna en person som betyder så himla mycket gör så jävla ont vill bara att du ska komma tillbaka detta känns som en dröm min älskade kallepuck <3

Likes

Comments

6 oktobr tvåtusensexton

Idag vaknade jag runt halv sju och gick upp och åt frukost o sen fixade jag mig tog på mig mina kläder idag tog jag på mig mina adidas byxor och ett vitt linne glömde ta en bild på min outfit idag men kan försök ta en bild imon istället.

Imon är jag ledig och ska packa för ska på konfaläger i helgen jag är ledare om du undrade så imon får jag sova ut lite för blir en lång helg med underbara konfirmander & ledare,

Jag kommer inte kunna blogga i helgen för kommer typ inte ha någon fritid o kommer att ha dåligt internet så jag bloggar på söndag om jag hinner det,

Jag ska försöka att ta många bilder i helgen jag hoppas att det blir en bra helg .

Nu sitter jag och äter bullar som jag bakade igår men ni få ha det bra så länge :)
Likes

Comments

Måndagen den 3 oktober tvåtusensexton

Hej har inte bloggat på ett tag och har inte haft tid och ork att blogga för jag har mycket i skolan och har det jobbigt det senaste o jag har varit nära på att sluta blogga helt men jag ändrade mig o jag ska försöka blogga oftare men jag går i skolan o det är långa dagar o pluggar oftast varje dag när jag kommer hem .


Jag har haft det svårt i skolan så men nu har jag tagit tag i skolan mer jag pluggar upp mina betyg så jag kan söka till en linje nästa år , jag trivs i skolan och i min klass jag går i en klass som heter IMYRK.

Jag har tänkt att jag ska blogga om min dag o min outfit och vad som händer i veckan o så men jag ska börja blogga mer det lovar jag er.


Likes

Comments

Måndagen den 4 juni tvåtusensexton
sorry att jag inte har bloggat men det här varit mycket det senaste, jag har varit med om mycket o inte orkat o bloggat,  det är blamd annat om att jag har förlorade min syster för snart 3 månader sen och har haft mycket annat att göra men ska berätta lite mer i andra inlägg om planer i sommar o så men Hej så länge

Likes

Comments