Godkväll kära medmänniskor! Ikväll var det teater i Kristianstad, det var riktigt kul! jag vet inte när jag skrattade såhär mycket på en kväll. Huvudpersonen var ingen mindre än Özz Nújen en känd Stand up komiker! Han spelade Rikard III. Han spelade 13 olika roller helt själv, jag är riktigt imponerad hur han kom ihåg alla repliker och vem han skulle vara. Men det ringde i en telefon och då kom han av sig helt och det var så kul! Men han klarade ändå av det, helt otroligt var det. Tyvärr fick vi inte ha mobilen uppe annars hade jag tagit kort på han! Hoppas ni har haft en bra Tisdag och ha en riktigt bra vecka nu! Sprid bara kärlek och inget hat! Puss och liknande!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa! Jag tänkte berätta en ganska så jobbigt sak ikväll. Som ni nog har sett på mina bilder på sociala medier så är jag ganska smal, jag vägde 47,3 ungefär På BUP när jag var där sist. Jag är nästan på anorexia nivån men jag förstår inte det själv. På julafton så pratade min kusin och min mamma om min vikt, och min kusin beställde hem ett pulver till mig som gör så att min magsäck ska töjas ut och med det så ska jag gå upp i vikt. Jag gör inte detta för att söka uppmärksamhet eller något! jag gör det för mina vänner och familj, men främst för min älskade mamma! Min mamma har alltid kämpat för oss! Hon hatar att se mig vara såhär smal, hon vill se mig skratta och va lycklig varje dag, det kvittar hur vädret är! Mammas mål är att jag ska gå upp minst 10kg. Och ja mamma, jag ska fan lyckas med minst 10kg! Tack till min kusin och mamma som hjälpte mig till detta! Ta hand om er där ute och såklart ska ni få följa med på denna resa till ett nytt jag!

Likes

Comments

Idag har varit en blandad dag. Dagen började med att jag gick upp vid halv 12 och åt frukost vid halv 1 ungefär, vet att man inte ska äta så sent men nu gjorde jag det. Sen tittade jag på tv lite innan mamma och jag drog till Ikea. Men innan vi kom dit så fick vi stå och vänta mellan Osby och Älmhult för någon hade kört av vägen :( Det tog lite av vår tid. Det tog ungefär 20min längre tid än vad det skulle tagit annars. Men vi hade jätte roligt jag & mamma. Jag köpte ett ljus och en ljus stake så det var inte så mycket köpt för min del eller mammas. Sen fick jag min gainer, vilket är ett pulver som gör att jag går upp i vikt. Och det får jag tacka min kusin för som fixade det till mig :D Ha en fortsatt trevlig helg på er!

Likes

Comments

Ge inte upp, va inte så ledsen, muntra upp dej nu, kan du inte bara må bra nu? Det är jätte jobbigt att behöva höra sånt när man inte mår bra. Gå med en klump i magen, ha en ätstörning, ha Adhd, leva med hyperhidros, behövas finnas för alla.. Ja mycket mer, det kämpar jag med varje dag, att inte må bra själv utan att alla ska göra det först. Man kan dölja smärtan, men du kan inte dölja ärren på kroppen, eller tårarna som kommer när du är ensam. Ta reda på fakta innan du kommenterar. Allt är inte så jävla lätt hela fucking tiden. Du vet aldrig vad människor runt dej kämpar med.

Likes

Comments

Tänk dej att du börjar skriva med personer av samma kön, ni skriver jätte mycket och blir polare. En dag bestämmer ni träff med varandra, dagen är inne och ni ska träffas. Du känner dej nervös för att träffa folk du aldrig har träffat innan, ni har bara pratat genom nätet. Och ni sitter inne och fikar, pratar och har jättekul. Visst låter det konstigt? Men det hände mig idag och är verkligen glad över att jag började prata med dessa tjejer, känns så otroligt skönt att kunna prata om nästan allt! Tack för idag tjejer, det var jätte trevligt och måste göras om! Ta hand om er folket där ute! Puss och liknande ✌

Likes

Comments

Man vaknar tidigt som fan på morgonen. Sen ska man behöva klä på sig obehagliga kläder. Man äter kanske något innan man går till bussen, väl vid bussen så är den försenad och när den kommer så är den fullproppad med folk så man ska behöva stå och sova nästan. Sen i skolan så är det kallt och man ser samma folk som alltid, sitter i samma jävla stolar varje dagar. Ont i röven får man av dem stolarna med. Medans läraren ska ha lyxstolarna. Nu när man äntligen ska få äta mat för man är så jävla hungrig. Men nejdå då ska man stå i en lång skrikig kö och sen när man ska ta mat så är det äcklig mat och sen ska man sätta sig någonstans på dem jävla stolarna. Då finns där ju ingen plats. Typ såhär ser dagarna ut för en ungdom i skolan.

Likes

Comments

Lite uppdatering! Måndag morgon och jag är på väg till skolan, som ni vet har jag alltid älskat skolan sen jag började på gymnasiet! Men jag gör inte det längre, pga folk i min klass nätmobbar mig. Jag kan inte förstå varför igt, men dem tycker väl sånt är kul att göra. Kan ju ta ett exempel som en skrev på sin Facebook. "Eftersom du är billig får du fler kunder" Ungerfär så stog det på en bild som var riktad mot mig. Jag menar vadå billig? Haha Jag är ingen hora lixom? Men dem som mobbar mår väl själva inte bra, eller så är dem bara avundsjuka på mig väl. Men annars är det helt bra med mig. Kanske kommer ett längre inlägg senare. Jag kände bara att jag behöva skriva av mig lite! Hade gott sålänge!

Likes

Comments

Hej älskade ni! jag måste få skriva av mig lite här känner jag. Jag har hamnat i en depression och ångest period på den senaste tiden. Jag kan inte vara glad även om jag har en underbar pojkvän och familj som stöttar mig så går det verkligen inte! Jag tror det började när jag fick reda på att jag hade tydligen snackat skit om min bästa vän i skolan även om jag inte och skulle aldrig göra det! Jag har jättesvårt att sova om nätterna för jag vet inte vad ska "attackera" mig nästa dag. Jag har jättedåligt att äta mat och därmed har jag gått ner i vikt, jag lider av självskadebeteende sen tidigare i livet. Ingen förstår nog hur jävla jobbigt jag har det i nuläget, när jag måste gå och le i skolan utan att jag vill. Jag vill igt stanna hemma och bara vara hemma och fly från allt, men som ni nog vet så går jag till skolan även om jag är sjuk eller mår dåligt. Jag får säga att jag har hamnat i "mens perioden" nu för att jag orkar inte förklara för folk som undrar. Jag orkar inte ha det såhär och jag vet inte när detta ska ta slut men någon gång hoppas jag verkligen att det gör det för det är jobbigt att behöva give a fake smile i skolan och hemma. Hoppas ni förstår hur jag mår och inga påhopp om att jag söker uppmärksamhet för det gör jag verkligen inte! Puss och liknade ha det bäst!

Likes

Comments

Ja som ni kan läsa i rubriken. Jag fyller år! I 17 dryga år har lilla jag levt! Dagen har varit underbar och i helgen blir det Ullared med vänner! Var ute och fikade med några i släkten och hade det allmänt mysigt. Men det var allt för idag. Puss och liknande ✌

Likes

Comments

Hej hej alla där ute! Lite sent inlägg och är inte så jätte aktiv längre.. Men om 14dagar har jag varit drogfri i hela 9 Månader! Är så jävla stolt över mig att jag klarar det! Det krävs mod och styrka från alla du kan få av för att klara av det! Ha det bäst!

Likes

Comments