View tracker

Lite uppdatering! Måndag morgon och jag är på väg till skolan, som ni vet har jag alltid älskat skolan sen jag började på gymnasiet! Men jag gör inte det längre, pga folk i min klass nätmobbar mig. Jag kan inte förstå varför igt, men dem tycker väl sånt är kul att göra. Kan ju ta ett exempel som en skrev på sin Facebook. "Eftersom du är billig får du fler kunder" Ungerfär så stog det på en bild som var riktad mot mig. Jag menar vadå billig? Haha Jag är ingen hora lixom? Men dem som mobbar mår väl själva inte bra, eller så är dem bara avundsjuka på mig väl. Men annars är det helt bra med mig. Kanske kommer ett längre inlägg senare. Jag kände bara att jag behöva skriva av mig lite! Hade gott sålänge!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej älskade ni! jag måste få skriva av mig lite här känner jag. Jag har hamnat i en depression och ångest period på den senaste tiden. Jag kan inte vara glad även om jag har en underbar pojkvän och familj som stöttar mig så går det verkligen inte! Jag tror det började när jag fick reda på att jag hade tydligen snackat skit om min bästa vän i skolan även om jag inte och skulle aldrig göra det! Jag har jättesvårt att sova om nätterna för jag vet inte vad ska "attackera" mig nästa dag. Jag har jättedåligt att äta mat och därmed har jag gått ner i vikt, jag lider av självskadebeteende sen tidigare i livet. Ingen förstår nog hur jävla jobbigt jag har det i nuläget, när jag måste gå och le i skolan utan att jag vill. Jag vill igt stanna hemma och bara vara hemma och fly från allt, men som ni nog vet så går jag till skolan även om jag är sjuk eller mår dåligt. Jag får säga att jag har hamnat i "mens perioden" nu för att jag orkar inte förklara för folk som undrar. Jag orkar inte ha det såhär och jag vet inte när detta ska ta slut men någon gång hoppas jag verkligen att det gör det för det är jobbigt att behöva give a fake smile i skolan och hemma. Hoppas ni förstår hur jag mår och inga påhopp om att jag söker uppmärksamhet för det gör jag verkligen inte! Puss och liknade ha det bäst!

Likes

Comments

View tracker

Ja som ni kan läsa i rubriken. Jag fyller år! I 17 dryga år har lilla jag levt! Dagen har varit underbar och i helgen blir det Ullared med vänner! Var ute och fikade med några i släkten och hade det allmänt mysigt. Men det var allt för idag. Puss och liknande ✌

Likes

Comments

Hej hej alla där ute! Lite sent inlägg och är inte så jätte aktiv längre.. Men om 14dagar har jag varit drogfri i hela 9 Månader! Är så jävla stolt över mig att jag klarar det! Det krävs mod och styrka från alla du kan få av för att klara av det! Ha det bäst!

Likes

Comments

Måste bara få skriva av mig av en sak, jag har lidit av detta jättelänge och skämms över det så extremt mycket. Jag lider av hyperhidros och ett annat ord för det är överdriven svettning. Jag luktar skit varje dag över detta även om jag tar det och duschar så luktar jag det lika snabbt igen. Jag har hyperhidros i armhålan, fötterna, handflatorna och ryggen. Det räcker jag går 5m så är jag genom blöt och det blöta går väck lika snabbt igen, men lukten stannar kvar hela dagen. Jag har berättat detta för min pojkvän och han bryr sig inte och det är jag jävligt glad över. Men även om han inte bryr sig om det så gör jag det, att sitta i skolan och svettas sönder och lukta som ett svin är inte det roligaste. Jag vet man kan operera bort svettkörtlarna och funderar på det så kanske jag slipper denna skiten. Tack för mig och nu vet ni 👊

Likes

Comments

​Musik är en viktig del i nästan allas liv, i mitt liv så lyssnar jag på musik överallt. På bussen, i badet, framför tvn, hos polare, ute, i sängen ja överallt. Men vad lyssnar just jag på för musik? Jo, jag lyssnar mest på svensk musik eller reggae men house går också bra att lyssna på. Vart lyssnar jag på musik? Jag lyssnar mest via iTube eller soundcloud. Spotifylyssnar jag aldrig på även om jag har ett konto där. Ni kan ven gå in på Soundcloud och lyssna på min killes låtar som han själv gör! Hans musik funkar varje dag! Så sjukt bra är den! Ni får gå in och lyssna på han! https://soundcloud.com/mickeybounce

Likes

Comments

Ett våldtäktsoffer söker upp sin attackerare och tänder eld på honom.

”Hade han en fleecejacka på sig?! Då är det hans eget fel eftersom han var klädd i så lättantändligt material. Han bad ju nästan om att någon skulle sätta eld på honom.”

”Om han inte ville att någon skulle sätta eld på honom så kanske han skulle ha stannat inomhus.”

”Han var förmodligen full också. Att dricka alkohol ökar alltid risken att någon ska vilja sätta eld på dig.”

”Det är ju ändå en inbyggd drift hos kvinnor att vilja tända fyr på män. Vissa har bara svårt att kontrollera sina impulser.”

”Vadå, stod han bara där i elden och var helt paralyserad? Vill man inte bli uppeldad så måste man ju göra mer motstånd och visa tydligt att man inte vill. Säga nej mer än 30-40 gånger, minst.”

”Varför stannade han inte, slängde sig på marken och rullade runt? Det vet ju alla att man ska göra om någon försöker tända eld på en. Om han inte rullade runt måste det betyda att han lite undermedvetet kanske VILLE bli uppeldad. Då är det ju ändå mest hans eget fel.”

”Polisen fick in vittnesuppgifter om att mannen tidigare samma dag hade köpt en tändare. Det är ju mycket troligt att han tände eld på sig själv och sedan ljög om det. Så himla typiskt!”

”Han kunde ju bara slappnat av och njutit av det istället för att kämpa emot. Det är ju trots allt rätt mysigt att brinna lite om man bara slutar göra motstånd och hänger med i svängarna. Det är ju över ganska snabbt.”

”Vi måste börja utbilda ungdomar att använda icke-brandfarliga kläder och att alltid bära med sig en brandsläckare ÖVERALLT. För deras egen säkerhet!”

__________

Den här texten cirkulerade på internet för 2 år sedan på en rad bloggar och forum. Jag är osäker på vem som står bakom den, men är stolt att budskapet sprids vidare.

Likes

Comments

Förstår alla hur jobbigt det är att springa rundor i alla affärer och butiker och leta sommarjobb? Dem flesta har 18års gräns och jag är lixom bara 16 bast.. Men jag får hoppas jag får en plats där jag verkligen jag vill vara med!

Likes

Comments

Godmorgon världen idag så är det en liten snabb uppdatering sen förra gången! Han killen jag har skrivit om innan fick jag, den 8 December frågade han mig om jag ville förlova mig med han och jag sa ja!! Julafton har det ju med varit och det var ingen speciell.. Vi var 5st bara -.- Och min storasyster & Rasmus har fyllt 18 bast ju :D Nu är det sportlov och då ska ni sporta 😂 Nej ligg i sängen och va på mobilen ist✋ Puts & Kräm

Likes

Comments

Igår vid 13.00 kom larmet in om att en av mina bästa vänner hade blivit knivhuggen, jag fick reda på det lite senare. Vid 17.00 fick jag reda på att han inte klarade sig. Arminas var en väldigt fin människa som fanns för alla och hjälpte gärna till om det var något. Jag var aldrig där när det hände men en kompis var. Jag åkte till skolan senare och tände ljus och la en nalle för Arminas. Varför skulle detta hända just honom? En sån fin människa som han var, en männsika som alltid ställde upp och hade hela sitt liv framför sig. Många påstår att han mobbade gärningsmannen men det är falskt! Arminas är en sån fin människa och skulle aldrig göra det!! R.I.P Arminas 11/1-2016 Jag älskar dej min fina vän❤️

Likes

Comments