Header

Jag har i helgen besökt vår vackra huvudstad Stockholm tillsammans med min mor och far. Det blev en kort sväng dit då vi kom fram sent på fredag kväll och nu på söndag kväll är hemma igen. Men trots inte så mycket tid på östkusten så hade vi det väldigt bra.

5 timmar i bil en väg. Jag skrattar till lite när jag tänker på det, en bilfärd på fem timmar är vanligt i Sverige för att ens ta sig någon vart. Man skulle kunna köra så många timmar mer än det och fortfarande hålla sig inom Sveriges gränser. När jag i Nederländerna och vi ska åka två timmar i bil någonstans så tycker de i laget mitt att det är långt bort! Haha. Men åker man bil i fem timmar där så kommer man ju i princip hela vägen till Paris. Avstånden där är helt enkelt så mycket mindre.

I Stockholm bodde vi hos mina kusiner ute i Saltsjöbaden, ett fantastiskt vackert ställe speciellt där de bor uppe på Bergudden med utsikt över skärgården. Vi umgicks med dem, var en sväng i stan och shoppade, hade taco-kväll, kollade på vinterstudion och en kaffe på Hellasgården. Jag fick även cyklat en härlig tur igår på mountainbiken tillsammans med Susanne, min morbrors fru. Idag åt jag, mamma och pappa brunch på Mother inne i Stockholm innan vi åkte hem.

Hade en jättetrevlig helg och det var inte förrän jag var där som jag insåg att det var över ett år sedan jag senast var i Saltsjöbaden, så lång tid får det inte gå till nästa gång jag åker dit! Hoppas ni alla haft en fin helg med nära och kära.

Dagens citat: "Family is not an important thing. It is everything."

Xo Hanna

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments