Header

Att blogga på 10 000 meters höjd börjar nu bli standard. Men vad ska man egentligen göra när man har nästan fyra timmar där det är ganska begränsat vad man kan göra? Lite sällskap har jag i alla fall i form av Moa Lignell och Lars Winnerbäck i hörlurarna men det är ju inte direkt några som jag kan ha en konversation med. Under första tre timmarna på flighten har jag endast sagt tre ord: svart kaffe tack, när flygvärdinnan frågade vad jag ville ha. Men jag klarar mig bra med Moa och Lasse, deras musik förgyller alltid min tid.

Jag har sett till att få lite jobb gjort också. Planerat färdigt upplägget för mina cykelgrupper och även gjort lite listor över saker jag kommer behöva innan jag börjar plugga till hösten och flyttar till Groningen i Nederländerna. Tacka vet jag mina brusreducerade hörlurar, de gör resan så mycket skönare, guld värda. Tack pappa för dem!

Piloten på flygningen ären härlig en, han verkligen guidar oss genom flygningen och berättar om vilka platser vi passerar, vilken rutt vi ska ta och lite om ställena vi flyger förbi. Det tycker jag är trevligt! Det är ju så häftigt det man ser från 10 000 meters höjd så det är ju lite kul att veta vad det faktiskt är man passerar. Jag tror att vi snart ska passera Berlin och flyga upp mot Stockholm och Arlanda, ja jag flyger via Arlanda och sedan ner till Göteborg. Men det är helt okej, ibland (läs alltid😉) så får priset gå före restiden. Om den då inte är allt för lång.

Mina dagar på Mallis har varit fantastiska! Jag har både njutit, slitit, haft fantastiska cykeldagar, dagar då jag bara kämpat mig igenom pass. En blandning av allt. Vad som dock varit stabilt var vädret! Sol och värme runt 20-25 grader varje dag. Jag är rätt säker på att jag åker därifrån starkare än när jag kom dit, det hoppas jag i alla fall! Mer om min tid här kommer senare!

Där tog Winnerbäcks senaste platta slut i mina öron, dags att välja något nytt. Ha en fortsatt fin dag alla!

Dagens citat: "Carpe diem". Speciellt till min mamma❤

Xo Hanna

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments