Header

När jag tittade på yr.no i söndags och den visade att på torsdag ska det bli sol och 25 grader i Göteborg så vart jag inte helt säker på att det verkligen kunde stämma och att det faktiskt skulle bli så varmt. Med tanke på det väder vi haft senaste tiden här på bästkusten så vill man ju inte bli allt för hoppfull av att yr visar det. Men i vilket fall som helst så planerade jag in i söndags att på torsdag är jag ledig från jobbet och kör ett distanspass mitt på dagen. Jag menar,  om det nu faktiskt skulle bli så här varmt så får man ju ta tillfället i akt och köra distans.

Så vaknar jag idag och redan klockan 9.00 så är det 20 grader! När jag sticker ut strax efter tio står den på 23. Kan knappt tro att det är sant men jag tackar och tar emot. Blev några timmar ute på landsvägshojjen på fina vägar söder om Göteborg. Lindome, Fjärås, ner mot Åsa, Kungsbacka och utefter havet och hem. En jättefin runda! Blåsigt som tusan! Först 1h45min var det bara hård motvind, inte den högsta snitthastigheten, men idag kunde inte ens vinden ta ifrån mig den där härliga känslan! På väg hem utefter havet i härlig medvind och vacker utsikt så kunde jag inte annat än att njuta. Det var på tiden att man kunde träna i "kort-kort" igen så brännan kan bättras på lite;) Och enligt yr ska det fortsätta vara fint in i nästa vecka också så jag litar på det!

Nu ska jag snart ha min sista mountainbike-grupp för denna veckan och vi ska träna på uppförsåkning i både lättare och svårare backar. Lika väl som jag lär ut till nybörjare så är det toppenbra teknikträning för mig. Ha en fin kväll!

Dagens citat: "Give every day the chance to become the most beautiful of your life."

Xo Hanna

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments