Header
View tracker

Hej vänner!

Dagen har varit hyfsat bra ändå, trots att jag fortfarande haft huvudvärk. Den e tack och lov just nu nästan över, men jag ska gå å lägga mig tidigt ikväll igen för å se till så jag blir ordentligt frisk till allt jag ska göra i helgen.

Började skoldagen med ett rep inför slutproduktionen, och vi började stagea en av de låtarna vi ska bjuda på på julshowen om två veckor. Därefter kulturhistoria, men internet krånglade så jag och min grupp satt mest och pratade om både projektet och om annat. Jag är nöjd med mina gruppmedlemmar och jag känner på mig att det kommer gå rätt bra för oss. Jag hade skitkul idag!

Efter lunch stack jag till nacka forum, testade massa grejer å väntade på att mormor skulle komma så vi kunde handla lite julklappar. Däribland fick jag ett linne från stronger som termins-present. Min mormor e bäst!

Typiskt Tiddi å ha handen under hakan

Den tröjan tyckte jag verkligen om!

Sedan bar det hemåt till mormor och jag fick baka min special-kaka. Mormor och morfar ska ha en vinprovning i helgen och de ville ha en kaka, så jag fick uppdraget att baka (å dessutom få lite lön för det) så det va det totally värt! Jag begav mig sen hem och jag å familjen käkade tacos, å nu sitter jag här. Hade tänkt ta mig en dusch eller ett bad nu innan jag drar å lägger mig. Har en rätt fullspäckad kväll imorrn! Mer om det får ni höra sen!

Ta hand om er!
Tiddi <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej vänner!

Som ni läst i rubriken, jag mår inte helt bra idag. Jag hade huvudvärk hela dagen igår, gick å la mig tidigt för att må bättre idag, vaknade vid 2.40 och kunde inte somna om förrän 4.30 ungefär (gick upp å drack mjölk bland annat), å vaknade sedan 7.15. Fortfarande lite huvudvärk och dessutom palla stressa med huvudvärk så jag bestämde mig för å vara hemma idag och vila upp mig. Jag har dock tid nu att skriva på en uppsats som ska in på torsdag och se några dokumentärer jag fått länkat av Yayya till uppsatsen. Jag mår inte döds-dåligt men jag mår heller inte helt bra.

Missar dock en del i skolan och på dansen, men det e det jag har kompisar till. De får meddela mig vad de gjorde och om jag ska anteckna ngt.

Jag har börjat lyssna på Olafur Arnalds, han skriver mest pianomusik. Jätteskönt å lyssna på nu när mitt huvud inte klarar av mycket annat! Har hört talas om honom förut, eller i alla fall en av hans verk "Brotsjor" (Skulle gissa att han e från Island) som jag hittat folk som har koreograferat till på youtube.

Juste, kan ju också leta inspiration till mitt gymnasiearbete. Skulle egentligen redovisat idag, men så blir det ju inte nu.

Ta hand om er!
Tiddi

Likes

Comments

View tracker

Hej vänner!

Just nu sitter jag på skolan i väntan på att vi ska få komma in å ha soundcheck inför kvällens mini-show. Det är infokväll för folk som är intresserade, å jag å klassen ska ställa upp med ett musikalnummer. Har haft ont i huvudet hela dagen, å det har ömsom blivit bättre och sämre men nu är den ganska lugn. Gick å la mig igår med samma huvudvärk å kunde inte somna förrän 00.30 ungefär. Jag kanske stannar hemma från skolan imorrn, å då gäller et ju dansen imorrn också.. segt, men så får det bli i sådana fall.

Till ämnet, ha kul med sig själv. Det började i alla fall med att jag hade fett kul med mig själv när jag höll på å korra i fredags. Jag bara dansade runt, utforskade lite steg, å hade inga som helst krav på mig själv. Jag bara var!
Det är enligt mig rätt viktigt att kunna ha kul med sig själv, å det e nog en grej en behöver för å kunna ha lite extra kul med andra kan jag tro. Sen kan en ju inte ha kul hela tiden, för så blir det roliga inte lika roligt, det måste liksom finnas en kontrast. There´s no light without darkness, så att säga. Jag vet egentligen inte vart jag ville komma med det här, men i brist på annat så fick jag ta detta. Det kanske blir mer genomtänkt nästa gång!

Nu ska jag gå vidare i dagen!

Ta hand om er!
Tiddi <3Likes

Comments

Hej vänner!

Helgen har vart fartfylld! Inte en lugn stund nästan, haha, ne men kul har jag haft!

Lördagen började med att jag mötte Ella på Slussen för att ta oss till Odenplan och gå till Dalagatan och Stockholm brunch club. Vi fick stå utanför i blåsten ungefär en kvart å sedan fick vi komma in och få ett bord. Vi beställde och fick efter några minuter vår beställning.

Brunchen var otroligt god och vääääldigt mättande och kanske en aning sweetness overload haha. Behövde inte käka på ungefär halva dagen sen, haha ne men otroligt gott var det! Vi promenerade ner för drottninggatan, gick in i affärer å testade grejer, besökte Ellas mors jobb och sen stack vi till Sickla för jag skulle möta upp mitt nackamacka-gäng och Ella skulle köpa en ny telefon.

Jag å gänget tog en fika, mat igen, men jag hade hunnit bli lite hungrig och dessutom tog jag mig en macka till skillnad från den sweetness overload jag käkade den morgonen. Vi pratade om allt möjligt, jobb, skola, killar, hur vi haft det på senaste tiden, å det bjöds på många skratt. Jättehärligt att se gänget igen! Det var ett bra tag sen vi sågs!

Därefter hem och byta om för Alvinas och Helenas fest. Jag tog mig bort till Bromma, försökte hitta rätt, stötte på Shana på vägen å vi hade sällskap sista metrarna, å lika förvirrade var vi. Men Bella kom å mötte oss å vi hittade tillslut. Vi dansade runt i vardagsrummet, sjöng ganska högt, lekte lekar där en var tvungen att hitta mönstret för å knäcka reglerna på leken och det bjöds på mycket skratt här med! Det är en helt annan sak å se sina klasskompisar i ett sånt härnt sammanhang, det är liksom en helt annan atmosfär, så avkopplat på något sätt! Jag hade i alla fall skitkul! Tillslut var vi tvungna att dra till bussen för folket skulle ut på club (e ju 17 fortfarande så det va ingen idé för mig) å jag stack hemåt.

Idag stack jag och familjen å såg nya J.K Rowling - filmen, å den visade sig vara en höjdare! Hade dock förväntat mig att få se Harry Potter eller Hermione eller någon, men tydligen inte.. Den är i alla fall sevärd!
Därefter köpte vi hem lunch från MAX och käkade hemma. Efter ungefär en timme stack jag, mamma, å syrran i bilen mot stan. Jag skulle dansa å syrran skulle på ett event nånstans.
Jag kom fram till dansen i tid trots trafik-strul, å jag ba dansa! Vi skulle skapa en åtta var å sätta ihop till en dans, å det svåra med det är just hur en ska komma från en del till en annan. Vi i gruppen vet ju inte mycket om hur de andras åttor ser ut. Vi fick med Yayyas hjälp ihop en rätt cool dans! Heja oss!

Nu sitter jag här på rummet, ska börja skriva på en uppsats som ska in på onsdag.
Ser fram emot nästa vecka, har en hel del kul grejer å göra!

Ta hand om er!
Tiddi <3Likes

Comments

Hej vänner!

Längesen jag uppdaterade er om hur mitt liv ser ut, har ganska mycket på gång å planer hit och dit. Anyhow har jag haft en bra vecka med mycket dans, vänner, fika, mer dans, och såklart skolan. Just idag var jag och klassen på SACO-mässan i Älvsjö och fick mer info om vad en kan gå för utbildningar efter gymnasiet. Jag som redan vet vart jag allra helst vill söka (balettakademien) kollade mest runt bara. Hittade en volontär-grej utomlands som jag tyckte var intressant dock, å sen fanns det montrar där det stod företag som söker personal, till exempel en lärarvikarie-pol.

Snart tar jag studenten, kliver in i framtiden. Enligt ett test jag gjorde skulle jag börja jobba direkt, å det skulle ju vara kul! Gå balettakademien (eller DOCH) samtidigt som jag jobbar som danslärare vid sidan av! Pappa är lärare, så I guess det är därifrån jag fått intresset att lära ut, samtidigt som jag fått komplimanger här å var att jag e väldigt bra på att lära ut. Jag är dock inte fullärd i hur en lär ut på bästa sätt, men det lär jag utforska medan jag undervisar eller så går jag någon utbildning. Jag har i alla fall precis koreograferat några jazz-uppvärmingar jag kan använda till de flesta nivåer, de e inte jättesvåra tekniskt.

I tisdags hängde jag med Sunny och Shana till stan, fikade och pluggade på en uppsats som skulle in dagen efter. Jag brukar inte hänga med dem, men det var kul att vidga mina kompiskretsar i klassen och lära känna dessa solstrålar bättre. Detta är en grej jag vill göra, vidga mina kompis-kretsar i klassen! Jag får ta initiativ och börja prata med någon jag inte pratar mycket med några gånger varje vecka!

Cheesecake e bäst!!

Något mer kul som hänt i veckan?

Det regnar ute nu i alla fall, men jag hade e kul timme i en danssal och körde igenom mina uppvärmningar och några diagonaler och sedan till sist mitt gymnasiearbete. Jag har kommit en bit framåt! Dock hade jag ingen inspiration till den delen jag hade tänkt koreografera så jag koreograferade början istället. Jag behöver nu mest verkligen sätta den delen jag precis koreograferade och hämta mer inspo! Men kul hade jag medan!

Ha kul med sig själv.. det kanske e nästa ämne för tisdagen som kommer?

Ta hand om er!
Tiddi <3

Likes

Comments

Hej vänner!

Min onsdagmorgon började inte jättebra. Jag vaknade av klockan 6.00 och var sjuuuukt hungrig! Jag hade varit på dansklass på balettakademien och eftersom jag var tvungen att dra hemifrån käkade jag min middag vid 4. Jag kom hem ungefär vid 9 och hamnade i telefonsamtal och stretchade å sen blev det så sent att jag behövde dra å lägga mig, men jag glömde käka. Precis när jag skulle gå å lägga mig kände jag hur hungrig jag var, så jag gick upp till mina päron som fortfarande var vakna å sa att jag va hungrig. Jag fick ta en majskaka, borsta tänderna igen och sen dra å lägga mig. Jag frös mig till sömns, å vaknade med en extremt hungrig mage. Jag fixade frukost direkt och åt, å det kändes genast bättre. Dock blev det inte ljusare när jag fick reda på att Trump hade vunnit valet..

Tankarna snurrade på väg på ett segt tåg på väg till skolan. Snövädret har ställt till det för oss med trafiken, men Saltsjöbanan gick som tur var. Jag kom fram och hade utvecklingssamtal i 20 min, å sen eftersom matbilen hade fastnat i trafiken fick jag dra till coop å köpa egen lunch innan jag hade en bokad danssal.

Såhär bra gick det i alla fall att dansa mitt i all kaos. Kommer alltid bort från omvärlden när jag dansar. Det finns ingenting annat än jag och musiken! Jag kom en bit på mitt gymnasiearbete, men tog också tillfället i akt och improviserade lite. Bilden är en screenshot från när jag filmade en impro.

Därefter stack jag in till stan, köpte mat och satte mig på min dansskola. Lasse Kuhlers. Efter ett tag kom Estelle och joinade, å folk droppade in lite hur som. Vi snackade valet en liten stund och sen började balettklass. Vi fick väldigt bra med plats då hälften av gruppen inte kunde ta sig in.. snökaos.. men kul hade vi! Jag har alltid kul på Olas klasser! Däremot har jag tydligen gjort något konstigt med min högerfot igen. Antingen var det från klassen i tisdags för jag kände att den knäcktes till lite när det gick lite för fort en gång, eller så lyckades jag vricka till den igen på väg till skolan eller liknande. Idag känns den att dansa på.. Jag skulle inte trotsat ödet å hoppat ;P

Därefter klass med Jeannine. Dagens "utmaning" var att vi skulle ha kul! "Idag ska vi bara ha kul". Vi värmde upp, gick på diagonalen, improviserade faktiskt (yaay), och fick en ny koreografi. Jag hade kul i alla fall! Därefter tog jag och Jeannine en stund å koreograferade till Surprise yourself. Nu när jag tänker efter så har jag redan överraskat mig själv en hel del så långt vi kommit. Många tekniskt svårare grejer som jag tillsist klarade av! En tänker inte på det när en är i processen av koreograferandet, men sen efter kommer det till en.

Vi halkade oss ner till tunnelbanan från Tegnerlunden och tog oss hemåt. Dock gick inte bussarna från Slussen så jag tänkte att jag kanske kunde ta mig till Gullmarsplan och ta tvären därifrån till sickla udde för å promenera därifrån. Det är inte lika långt som att promenera från Slussen till Henriksdal som det andra alternativet hade varit. Men jag kommer till Gullmars, ser att tvären inte går länge än till Gullmars och blir tvungen att åka tillbaka till slussen för å halka mig därifrån till henriksdal. Väntade på tåget i en evighet kändes det som, men det kom tillslut och jag kom hem ungefär 23.40. Jag somnade direkt när jag hade lagt mig.

Hoppas dagen blir bättre idag! Börjar i alla fall skolan 10 pga snökaos, å det är jag rätt glad över! Då får jag ta en tupplur nu innan jag drar.

Ta hand om er nu i kylan!
Tiddi <3

Likes

Comments

Hej vänner!

Sista dagen på höstlovet är snart slut, men oj vilket lov jag haft. Vi hade studiedagar torsdag och fredag så lovet blev extra långt, men jag klagar inte.

- Torsdagen gjorde jag inte mycket alls om jag minns rätt. Tog mycket tid till att se om jag kunde hitta lösningar till koreografiproblem jag stött på sen all feedback jag fick från Jeannine dagen innan och lyckades tillslut lösa det och bli sjukt glad!

- Fredagen gjorde jag inte mycket heller förutom en SKU-träff på kvällen. Vi blev gästade av ett gäng au-pairer och såg minons och åt glass.

- Lördagen dock, stack in och träffade Daniel i stan och va hemma hos honom tills vi stack till Malins fest. Stack hem ungefär vid 00 och gick och la mig direkt, så trött var jag.

- Söndagen, jag stack till kyrkan och möttes av ett par av mina ledarkollegor och en före detta klasskompis. Vilken surprise, det var jag inte beredd på! Hängde med mina kusiner också hos mormor och morfar.

- Måndagen, halloween! Hängde med Frida på stan och käkade lunch i kungshallen. Efter vi silkes åt tog jag mig till sickla för å få komma in på Malins gym (shhhh gratis). Vi körde ben den här gången och jag kände mig så spänstig att jag gjorde massa splitthopp runt på gymmet. Mina benhinnor mår mycket bättre nu tack! Kommer nog fortsätta vara försiktig så jag inte överanstränger de igen nu såhär efter lovet. Jag vill ta alla mina dansklasser igen, men jag får känna efter vad jag klarar och om de säger ifrån. Måste lyssna på de i sådana fall. Hängde under kvällen med kusinerna igen och firade halloween. Hängde med min bror och min kusin Sara å vi gick bus eller godis och därefter stack vi upp till mormor igen och käkade godis.

- Tisdagen spenderades med Lexiie. Vi sminkade oss i halloween-smink, och jag fortsatte koreografera till en låt jag fått tipsat om dagen innan, lyssnade på musik å hade dansparty i köket, såg videos, och sen bestämde vi oss för att dra hem till Lexiie å jag fick sova över. Vi kom fram å satte oss vid tvn å kollade på vänner och big bang theory. VI fick mackor och te, spelade yatzy och blokus (heter det så?) å sen ungefär vid 00 nånting stack vi å la oss.

- Onsdagen, vaknade upp hos Lexiie, åt frukost och därefter filmade vi in koreografin jag gjort för minnets skull, jag fick låna duschen och därefter skulle det komma lite folk och kolla på lägenheten de bor i. Vi fick ta en tur med bilen runt kvarteret några varv och sen när vi kom in igen så hade jag å Lexiie vårt dansparty i köket igen, haha! Hon hade stämt träff med en annan kompis vid 2 så vi hade sällskap till tunnelbanan, sa hejdå och så begav jag mig till rådmansgatan och väntade på Jeannine. Vi sågs å satte oss på espresso house och bara satt å babbla om allt och inget i typ nästan två timmar! Sedan begav vi oss till Farsta och hennes kyrka för bönemöte och därefter hem å sova.

- Torsdagen spenderades med Ingrid, å vi möttes upp på saltsjö pir å delade på en pizza, vi åkte hem till mig å satte oss vid tvn och såg lie to me, flätade varandras hår, spelade bordsfotboll och en ordlek, snackade, å sen satte vi oss å gjorde konstiga gubbar och historier. Ni vet när en börjar på huvudet och viker undan men lämnar början på halsen så den andra kan fortsätta, och samma med historierna. En börjar skriva och lämnar ett ord på sista raden den skriver så den andra kan fortsätta. Blir extremt kul när historian ändras helt plötsligt! Vi satte oss å såg videos å sen stack hon hem ungefär vid 20.30.

- Fredagen, träffade Malin i stan efter lunch och vi stack till TC för å hitta presenter till hennes pojkvän. Vi hittade det vi sökte efter å jag blev pank på å köpa nagellack, fika och ett linne (och hårfärg shhhh). Vi hade extremt kul å snackade lite med en snygging vi träffade randomly på Åhlens när vi letade parfym. Den dagen gjorde jag inte mycket mer. Hittade en snygg tröja, men köpte den inte.


- Igår var jag på skogsö kyrkogård och delade ut korv och glögg till besökarna. Det var kul först å en del av ungdomsgänget var med, men sen blev det kallt å sent så jag stack hem å tog mig en varm dusch. Gjord inte mycket mer den dagen.


- Idag har jag nästan inte gjort någonting. Förutom å fundera på en fråga om Gud som jag funderat på sen i fredags tror jag det va. Nu har jag fått svar i alla fall så nu får jag ta tag i andra teologiska frågor. Bakade kladdkaka som jag och familjen käkade nu efter middagen å nu sitter jag å skypar med Klara och Filippa.

Imorrn börjar skolan igen, ska bli extremt skönt å komma igång med vardagen igen och alla dansklasser. Dessutom några fler dansklasser på BA å pass på gymmet här i saltis för å ge intryck på vem jag är å vad jag kan göra innan jag söker yrkesdansarutbildingen och till dansinstruktör.

Ta hand om er!
Tiddi <3

Likes

Comments

Hej vänner!

Jag vet inte vad jag ska skriva om. Har inte jättemycket att göra i veckan i och med studiedagar å lov sen, men två dansklasser går förlorade. I och för sig gör det inte så mycket i och med att jag bara tar 6/10 ni den här veckan. Bara.. det är väl inte så bara? Jo enligt mig! Förra terminen dansade jag 6 klasser i veckan å det var mycket annat som hände då också både i skolan och utanför. Jag borde plugga nu kom jag på, prokrastinerare som jag är..

Jag va inne i strongers nya butik i nacka (woop woop att jag bor nära!) å tightsen...! Det finns inga ord, de va så sköna! Dock var det ju bara det att de kostar 600 spänn så det är definitivt julkapps-material så att säga. Nya favoritmärket på sportkläder! Skulle jag kunna lägga till på min dancer-tag.

Ashärlig butik! Kom ihåg kom ihåg!

Efter i söndags frågade jag mig vad gudsfruktan var, för hade nästan aldrig riktigt pratat om det så eftersom det är ett litet svårare ämne. Konfirmanderna skulle ju inte förstå om jag bara säger gudsfruktan. Jag frågade min församlingspedagog och hon skickade en länk där det basically stod att det är som att ha enoooorm respekt för Gud. En behöver inte vara rädd (det står 365 gånger i bibeln att var inte rädd!!) å respekt är något viktigt! Både att visa sina ledare å lärare (lyssna på vad de säger och göra som sagt) och sina kamrater och medmänniskor. Respekt är ju ett stort ord! Jag märker hur stor respekt en får av de yngre eleverna på skolan nu när jag går i trean. De ser upp till en! 

Wikipedia beskriver respekt såhär: Respekt betecknar i vardagligt tal aktning eller vördnad för en person. Mer konkret innebär detta att man värdesätter en persons egenskaper. Respekt kan även kännas och visas för abstrakta ting, som en nation eller religion. En rad filosofer har gjort olika försök att utreda begreppet.

Men faktiskt! Värdesätta en persons egenskaper, å om man värdesätter alla sina medmänniskors egenskaper så skulle alla nog se alla som värdefulla! Mer respekt åt folket! 

Ta hand om er!
Tiddi <3 

Likes

Comments

Hej vänner!

Min helg, inte en lugn stund.. haha ne men jag har haft riktigt kul! I fredags firade jag min kompis som fyllde 18, igår kom familjen från Norrköping upp och firade min syster som har fyllt år och idag besökte jag en ny liten församling (en vän bjöd med mig) och lyssnade på min kusin och hennes klass konsert i Katarina kyrka.

En av mina första inlägg handlade om hur viktigt ett välkommen är, och den tanken slog mig idag igen när jag var i min väns församling. Det första jag möts av när jag kommer in hos pastorn är en kram och ett varmt välkomnande från både honom och nästan alla andra, dessutom fick jag jättemånga kramar!

I mitt inlägg skrev jag : "Jag har inte tänkt mycket på vikten av ett välkommen, men jag kom till insikt att det är jätteviktigt!! Vad skulle vi göra om vi går runt och inte känner oss välkomna? Jag tror vi alla i slutändan skulle må väldigt dåligt av det, man vill liksom inte bjuda in sig själv. Jag i alla fall skulle må dåligt av att veta att jag bara har bjudit in mig själv hela tiden och inte varit riktigt välkommen. Ett välkommen kan bli sagt på så många olika sätt! Det kan vara att man rent ut säger välkommen, eller bara ett hej, eller glatt släpper in nån genom sin dörr, ler vänligt, kramas... En kram är en så bra välkommen-handling, den säger välkommen utan att säga det med ord, som jag ser det i alla fall! Mer kramar åt världen!"

Jag kände mig verkligen välkommen, och även om det var en väldigt annorlunda stämning och hur man gör än i svenska kyrkan kände jag mig välkommen att vara med! Nästan så jag tycker att det e lite roligare, kanske för att det är nytt också. Alla där var som en stor familj! Sen lyckades jag träffa på min före detta skolkompis kompisar också, helt galet vad världen är liten!

Ta hand om er, å massa kramar!
Tiddi 💖

Likes

Comments

Hej vänner!

Min torsdag har varit skön. Började 9.45 så jag sov till 7, hade sånglektion, å efter lunch svenska och sen balett som jag var med och dansade på. Dansade iofs balett igår men hade då inte dansat balett på typ två veckor så det var riktigt kul! Jag börjar känna mig mer och mer säker med tekniken som både Ola och Christina använder och jag tycker det är allmänt kul! Satte mig sen och pratade med en kompis i telefon, köpte nagelfilar, stack hem och fick middag, och nu har jag lyckats städa rummet och slagit in en present till en kompis som fyller år imorgon! Känner mig avspänd någorlunda. Mina benhinnor är fortfarande inte helt vän med mig, men det går långsamt framåt. Frågan är, borde jag säga till om jag börjat känna av mina benhinnor på dansklass? I alla fall så känner jag inte av dem när jag e uppvärmd och faktiskt dansar men sen efter kan de bli stela och känns när jag går :/ det e ju sånt som e typiskt. Jag hatar å vara överansträngd, men kroppen har ju sina metoder för å berätta att en ska chilla lite. Jag måste börja lita på mig själv mer och min kropp.. på tal om det ->

-> Jag var ju som sagt på läger förra helgen, och när vi gick en frälsarkransvandring och stannade upp vid en kärlekspärla så fick vi frågan om hur en kunde bli bättre på tillit. Jag sa då att det handlar mest om sig själv, att om en känner att en kan lita på sig själv och är sann mot sig själv har en nog lättare att tro på det andra säger.. Alltså, till exempel om en skulle få en riktigt fin komplimang å sen tvivla på om personen i fråga menade det eller inte så tror jag att en inte riktigt har varit sann mot sig själv och tycker egentligen inte jättemycket om sig själv. Jag själv har inte haft det lätt för att lita på folk i och med att jag inte vart helt ärlig med mig själv alla gånger, men det är en övningssak och det blir bättre märker jag själv om jag är ärlig med mig själv och därmed ärlig med andra.
I alla fall sa prästen då som ledde oss runt att helt riktigt så bör en älska sin nästa som sig själv. Det är lika viktigt att älska sig själv som att älska sin nästa. Vi skulle inte må bra om vi alla gick runt och inte tyckte om oss själva. Håller ni med? 

Ta hand om er!
Tiddi <3 


Likes

Comments