Hejsan!

Vilket underbart väder vi har i dag!☀️ Har spenderat i stort sett hela dagen ute i dag. Har bland annat fixat nya pallkragar till min lilla odling jag har ute och satte även lite potatis. Och nu har jag precis kommit in efter en liten promenad med Affe och han börjar äntligen på att acceptera koppel och halsband, första gångerna ja va ute med han sprang han 10m och sen stannade han för att klia sig... men nu traskade han på hela vägen och de gav verkligen en energi boost när de va så fint😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan!

I dag bytte jag ut kallblodstravaren ett litet tag mot en riktig fin äkta bruksnordis😍 Endigo är endast 3 år gammal så jag har suttit på honom tidigare men i dag var premiären ute i skogen. Han var duktig och skötte sig exemplariskt, han tog även några travsteg för första gången.

Likes

Comments

Hejsan!

I dag har varit en hyfsat lugn dag, började dagen med att släppa ut hästarna för att sedan åka hem och lägga mig i sängen ett tag till och mysa med Samuel och Affe. Sen drog jag och syrran lite ris i våran hage som vi ska tända på i morgon så hagen blir lite vårstädad och vi får en liten maj brasa. Sen blev de en snabb sväng hos Turbo innan de bar iväg till dollar store i torsby för att inviga den nya affären. (bilder på vad jag köpte kommer i morgon för er som är intresserade) ;) Sen har det bara varit allmänt lugnt.


Affe har varit en riktig tröttis i dag, har försökt att ta ut honom flera gånger men han har bara gått ut för att göra sina behov och sen sprungit till dörren och velat gå in igen. Vet inte om han kanske är i en liten vät period så han behöver vila lite mer för så här lugn har han inte varit på hela veckan.

Nu ska jag bara lägga mig i sängen och kolla på ex on the beach och vänta på att Samuel ska komma hem för han är nämligen chaufför ikväll åt grannen ;)

Ha en underbar kväll!

Likes

Comments

Hejsan!

Ända sen våran gamla hund Hunter dog har jag verkligen saknat att ha hund.. Så jag har kollat runt på hundar ganska länge men jag har ju gått i skola och alltid haft saker i vägen som hindrat mig från att skaffa hund. Men för två veckor sen kom min dröm i uppfyllelse och sötaste lilla Affe flyttade hem till mig. Och livet med valp är inte alltid en dans på rosor har jag fått lära mig under dessa två veckorna. Det blir kiss på golvet, saker och ting blir sönderbitna, man blir väckt tidigt på morgonen och man måste alltid kolla vad den lille stoppat i munnen... ja listan kan göras lång, det är ett väldigt passande med valp men samtidigt så ÄLSKAR ja de!

Även fast det är krävande och tar mycket tid så får man tillbaka så mycket kärlek! Och man märker lite nya framsteg varje dag och jag måste verkligen säga att jag har haft sån tur med Affe gällande rumsrenheten under dessa två veckor har han endast kissat inne ca 5 gånger! Det är så himla duktigt av honom! Samtidigt är ju jag extremt noga med att se till att han kommer ut minst varannan timma men jag tror verkligen att jag får igen på de i sluttampen. Men det bästa av allt är ju såklart att han sover hela nätterna! Jag är ute och leker med han och verkligen ser till att han får göra slut på sin energi runt 20-21 tiden på kvällen sen är jag ute och kvällskissar honom mellan kl 22-23 tiden och när jag har varit ute med han en gång på kvällskissen så går jag in i ca 10 min och sen ut igen för det gör att han kissar två gånger och sen väcker han mig allt emellan kl 6-9 på morgonen då han vill gå ut och kissa igen. Är så himla stolt över min lilla pälskling.

Likes

Comments

Contains affiliate links
Här är två bilder på mina nyaste inköp som jag verkligen ÄLskAR!
  • ögonskuggspalett från makeup revolution som just nu bara kostar 89kr som jag blev helt kär i! Du hittar paletten HÄR!
  • Nästa produkt är en ögonbrynspenna från Nyx. tyvärr tog jag den i fel färg.. men jag älskar hur lätt den är att jobba med! Klicka HÄR! för att komma till produkten.
  • Sen kommer vi till min favorit foundation från elf, nämligen deras acne fighting foundation! Denna foundation gör verkligen under på min hy och du hittar den HÄR!
  • Sen beställde jag även ett nytt puder som jag aldrig testat förut som är ett transparent puder från Isadora som jag längar efter att få prova. Klicka HÄR! för att komma till pudret.
  • Och sist men inte minst ett shampo och balsam från Bed Head. har använt deras produkter ett tag men inte just detta shampo och balsam så ska bli spännande och se vad mitt hår tycker om denna produkt. Klicka som vanligt HÄR! för att komma till produkten

Likes

Comments

Hejsan!

Nu är jag tillbaka igen i bloggvärlden och ska verkligen börja om från början. Har precis suttit och tagit bort ALLA gamla inlägg och fixat en ny header så det verkligen ska kännas som en ny start! Så jag börjar mitt första inlägg med att skriva lite info om mig själv så att alla kan lära känna mig!

Jag heter Thyra Lövkvist och är bosatt i värmland. Jag hoppade av gymnasiet två gånger för att jag aldrig kände att jag hamnade rätt, så i dag är jag vikarie på dagis som jag verkligen stor trivs med! Sen är jag även återförsäljare för Forever Living. Hela min fritid går åt mina djur, jag har 2 hästar, en katt, en hund och 2 kaniner. Jag har även en liten youtube kanal som jag uppdaterar ibland för jag tycker det är så kul med att redigera videos men älskar även att pyssla med bilder så därför tänkte jag att jag tar upp bloggandet igen för att kunna visa saker och ting i bild format också. Mina framtidsplaner är att åka ner till skåne för att utbilda mig inom hästpsykologi hos Mikkel som driver ett företag med sin fru Stefani som heter hearts and horses.


Likes

Comments