Hej alla fina! På fredag ska jag och mina tre bästa vänner till Göteborg! Hur kul ska inte de bli??
Var där denna sommaren med min familj och älskar verkligen den staden.
Så kul att komma iväg från lilla Karlskrona.
Så här är lite bilder från den trippen, puss!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Outfits

Godmorgon! Vaknade upp idag till blå himmel och sol! Så underbart härligt, det är ju en sån höst man vill ha. Utan all regn och blåst.

Likes

Comments

Mat

  • Filed under: Mat

Likes

Comments

Mat

Hej babes! Hoppas er dag varit kanon. Min dag har varit väldigt skön då jag slutar klockan 12 på måndagar. Sen så sov jag några timmar efter skolan till pappa va tvungen att väcka mig för att jag skulle hänga med han att handla. Pussili puss!

  • Filed under: Mat

Likes

Comments

Mat

Har haft en så mysig helg som avslutades med att min pojkvän Erik sov hos mig igår. Vi kollade på film och va så pigga hela natten så vi somnade inte förens kl 04 haha! Har verkligen så kul med denna killen. Sen va vi och fikade på espresso house för en stund sen! Puss

  • Filed under: Mat

Likes

Comments

Hej hörni! Igår så hade jag och mina tjejer myskväll med idol och popcorn.
Nu sitter vi och kollar på hockey sen får jag se vad som händer ikväll. Vi hörs! Puss

Likes

Comments

Hej på er! Idag har jag varit på gymnasie mässan. Och det säger sig lite av sig själv vad man gör där haha! Men man kunde iallafall fråga lite och se ifall man fick lite tips om vad man kan välja för gymnasie linje. Men håller nog fortfarande kvar vid det jag hade ställt in mig på innan, samhäll beteende! Tycker det verkar som en vettig och spännande linje faktiskt. PS, dessa coola byxorna som jag snodde från sistra mi är från HM!

Likes

Comments

Godmorgon!! Är nu påväg till skolan. Så skönt med lite sovmorgon idag verkligen! Haha ser jätte suddigt med det ena ögat nu märker jag då jag fick mascara på linsen.. haha typiskt! Hoppas iallafall att ni får en bra dag, puss och kram!

Likes

Comments