Här har ni lite bilder från sommaren. Har jobbat otroligt mycket denna sommar men, vilken sommar jag haft när man tänker efter. Brännbollsyran, midsommar i Umeå, besök från mina fina vänner, en fantastisk födelsedag, utekvällar med mina kollegor som jag tycker om så mycket och några härliga golfrundor på det. Allt jag kan konstatera efter denna sommar är att jag är så otroligt tacksam för alla människor jag har runt om mig. ❤️ Nu är jag redo för hösten och alla nya utmaningar som väntar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Flygningarna hem gick bra, sov som en stock på båda flygen (vilket har lett till att jag ligger vaken nu). Har haft en sån bra vecka hos Jessica och jag känner att det verkligen var något jag behövde, bara få komma iväg lite och träffa henne! Måste försöka somna om nu börjar jobba klockan 7 idag. Vaknade av mig själv vid kvart i 2, dygnsrytmen är väl inte den bästa nu.. Nä nu måste jag försöka somna igen, godnatt!

Likes

Comments

Efter en dag med shopping och jobb åkte vi till Yard House och åt middag. Verkligen ett toppenställe! På vägen hem svängde vi förbi matbutiken och handlade ansiktsmasker och chips. Som pricken över i:et har solen lyckats skina hela dagen för första gången sen jag kom, vilken härlig dag!

Likes

Comments

Vet inte hur många gånger jag försökt mig på att blogga, men varför inte ge det ett sista försök? Känner att jag saknar någonstans att lägga upp bilder(förutom instagram då). Är iallafall i Chicago nu och åker hem igen på onsdagkväll. Är så himla kul att äntligen få träffa Jessica efter 10 månader ifrån varandra, har saknat henne.

Likes

Comments