FALL FASHION

Som jag tror de flesta har märkt och håller med om så är ju hösten påväg nu och det betyder ju även att butikerna byter ut sitt utbud och börjar sälja alla de där kläderna och skorna vi behöver för att klara av hösten även detta året. Jag är inte så jättemycket för just höstvädret med de kalla vindarna men jag tycker det är så kul med alla höstens kläder då de är så himla mysiga. Har dessutom fastnat för denna trenden med stickat och overknee boots, vad tycker ni om det? Hissar eller dissar ni trenden? Jag äger tyvärr inga overknee än så länge men de ser så skönt ut att dra på sig ett par lårhöga boots och slippa frysa om benen men samtidigt vara snygg!

Supersnyggt att matcha denna typ utav sko med en poncho eller en lite större stickad tröja och bara ett bar strumpbyxor. Också sååå snyggt med ett par blåa jeans och en snygg kappa eller pälsjacka till det. Perf  

Likes

Comments

By Malene Birger

Såhär ser mitt nya skal ut som slank ner i min brevlåda i torsdags. Det är ifrån By Malene Birger och jag har velat ha ett så himla länge så nu passade jag på att klicka hem ett. Skulle nog vilja ha ett i det svart/vita också men det får nog vänta till nästa lön. Nackdelen med det är att färgen lossnar snabbt och det blir lätt missfärgat, utav mina egna erfarenheter iallafall. Det är så himla tråkigt men bag gillar det ändå. Det är köpt ifrån Nelly.

Likes

Comments

Budget VS lyx shoes

Älskar ju att kolla skor och kläder osv på internet och ​tycker det kan vara så kul att jämföra lite budgetprodukter och lyxprodukter. Båda "lyx" varianterna ( de högra) tycker jag är såååå snygga! ​Älskar ​de mörkgråa ifrån Nathalie Schuterman. Skulle så gärna vilja ha ett par själv men min plånbok tillåter inte det för tillfället. Istället klickade jag hem de jämte ifrån NA-KD som jag tycker liknar ganska mycket. Och för att tillägga så är ju ordet "lyx" olika i prisklass för alla och man får såklart köpa det man själv vill. Jag personligen tycker oftast att lyxen är snyggare, dock tycker plånkan att budgeten passar bäst...

Brukar ni jämföra som en kul grej eller köper ni alltid antingen det ena eller det andra? 

Likes

Comments

Nu är det snart bara en månad kvar tills jag och min vapendragare åker till Cypern. Så exalterad inför den resan, det ska bli så himla kul. Och så skönt att få komma iväg till lite riktig värme och fin miljö.
Det enda svåra är vad man ska packa med sig och framför allt HUR MYCKET. Jag brukar vara ganska duktig på att packa med mig för mycket vart jag än ska.
Här har jag iallafall fått ihop en lista på endel grejer jag (och ni såklart) kan packa med er inför en resa.

Likes

Comments

Jag älskar denna bikiniunderdelen ifrån H&M. Svart som passar till allt. Älskar överdelen också men ni se ju bara en liten skymt utav den men jag kommer visa er mer utav den senare. Ni kommer definitivt se mycket utav den när jag åker utomlands nästa månad. Wiho.
Jag gillar egentligen inte underdelar som man knyter men dessa sitter så snyggt så det gör inte mig så mycket. Har ett par andra nyinköpta som jag kommer att visa er så snart jag kan. Så snygga, även dem är svarta.
Vad gillar ni att ha för färger/mönster på era badkläder? För mig är det SÅ viktigt att det matchar. Allra helst ett helt bikiniset egentligen.

Likes

Comments