Detta kaffet var välbehövligt för lilla mig nu. Slutade vid tre så jag har ju vart hemma ett tag nu och jag har under denna tiden hunnit få i mig lite nudlar och ska dricka mitt kaffe för att kanske få lite mer energi. Är fortfarande så fruktansvärt trött efter igår när jag jobbade 8-19, är nog till och med tröttare idag för jag fick inte riktigt den sömnen jag hade behövt inatt. Det slutar nämligen alltid med att jag ligger och kollar på tv till jääättesent eller ligger och spelar något fjantigt spel på mobilen...

Nu ska jag sätta igång tv:n och gosa ner mig lite, och även försöka hålla ögonen öppna några timmar till innan jag ska sova. Jag känner på mig att ögonen kommer att slockna x antal gånger innan dess dock.

Likes

Comments

View tracker

Alltså herregud, ni förstår inte hur trött jag blev igår när jag väl kom till ro i sängen efter den långa arbetsdagen på elva timmar. Jag trodde att mina ögon skulle slockna väääldigt många gånger. Det gick iallafall bra och det var inte allt för ansträngande på eftermiddagspasset, så skönt. Det kommer kännas tidigt att sluta vid tre imorgon och på fredag men också väldigt skönt att få lite ledigt. På fredag ska förmodligen jag och mamma ha en liten tjej-roadtrip dessutom, om planerna går som planerat. Supermysigt att avsluta fredagseftermiddagen på ett sånt sätt!

Nog om det, planerna för helgen får vi ta då. Nu är det dags för mig att tjäna en kosing genom att jobba lite så hörs vi senare i eftermiddag. Puss.

Likes

Comments

View tracker

W

Hej på er! Jag har precis slutat jobba på jobb numero 1 och ska precis åka in till stan. Jag jobbar ju inte bara här i Ramdala idag utan ska ju in och jobba i stan nu direkt. Börjar som ni vet redan klockan 14 på jobb nummer 2 och är där till klockan 19. Det blir något nytt det också, ska få testa på att vara på nattis vilket jag aldrig varit på tidigare och knappt visste existerade. Men det ska bli spännande och se hur det är, jag kanske stormtrivs.

----------------------------------------

Nu måste jag iallafall rusa fort som bara den in till stan så att jag kommer in i rimlig tid. 30 minuter från ett ställe till ett annat är inte alltid den bästa marginalen utan det känns lite stressigt just nu, haha. Ska dessutom hinna slänga i mig min proteinmilkshake medan jag kör så att jag kanske står mig ett tag och orkar med dessa sista timmarna.

 ♡ Wish me luck  

Likes

Comments

Första dagen i förskoleklassen jag är i är nu över och jag har äntligen kommit till ro i sängen. Jag åkte direkt hem efter jobbet och fick i mig lite mat sedan blev jag upphämtad av pappa för att ta hans bil resten utav veckan.

Jag tycker att dagen har gått väldigt bra och det har rullat på hela tiden. Tiden går ju ganska fort när man sysselsätter sig själv och barnen hela tiden, det är nästan aldrig en lugn stund. Men det känns skönt, bättre det än att minuter ska kännas som timmar pga att man inte har något att göra! Imorgon är jag tillbaka på samma ställe klockan 8 och slutar där vid 13.30 sedan åker jag vidare på nästa jobb där jag börjar redan klockan 14. Det är jag inte van vid så vi får se hur morgondagen kommer att sluta.

Vi hörs vidare imorgon, puss.

Likes

Comments

View tracker

Eftersom att det är jobb som står på schemat hela dagen idag så har jag inte möjlighet att uppdatera er så mycket under dagen men jag ska försöka så gott jag kan. Jobbar 8-17 idag och har 30 minuters rast så ni kanske förstår att jag inte hinner med så mycket på den korta tiden mer än att få andas lite själv. Det kan ju trots allt bli en ganska hektisk dag med alla barn. Men som sagt, jag ska göra mitt bästa och förhoppningsvis kommer jag att kunna komma in och säga hej senare ikväll. Så får ni veta hur min första dag här har gått.

Här ser ni i alla fall en utav mina favorit outfits nu för tiden. Ni vet ju att detta är mina favoritjeans och att även jag har fastnat för den randiga trenden. Me like.

Likes

Comments