För några dagar sedan fick jag hem en råsaftcentrifug genom Buzzador för att få testa. Så spännande!

Jag är en sådan människa som absolut inte kan vänta, jag har knappt tid att läsa bruksanvisningen, allt måste testat och packas upp direkt! Även om de inte få plats, ner med allt annat på golvet för jag måste upp med de direkt!
Min sambo uppskattar inte denna lilla delen av min personlighet med enorm glädje.... Men, men.

Jag lyckades dock hålla mig i två dagar innan jag testade den ordentligt!

Ett av de stora plusen är den stilrena designen som passar perfekt in i vilket kök som helst, något man inte drar sig för att ha framme på bänken, utan tvärtom min hittade sin plats direkt bland mina köksapparater.

Ett annat plus är den enkla designen som gör det superlätt att rengöra, jag är en människa som verkligen avskyr att diska och framförallt när det är svårt att få rent, tar långt tid och krävs stor ansträngning för att få det rent. I detta fallet var det allt annat än jobbigt, sju delar som alla lätt går att dela på, superenkelt att komma åt alla små vrår på maskinen för att få den snabbt ren. Detta är ett enormt plus för mig för det innebär att jag inte kommer dra mig från att använda den då diskningen är så pass snabb och enkel.

Philips har riktigt tänkt till när det gäller denna råsaftcentrifug,med den smarta tappkranen som går att vrida i 120grader så att när man stänger av maskinen och tar bort kannan vrider man upp tappen så slipper man spill på köksbänken! Hur smart? Dessutom att man får till en liten receptbok med förslag på drycker och kombinationer är helt fantastiskt för den som inte orkar mixtra och prova sig själv framåt, man kan få ha sina lata dagar och ändå få färsk juice.

Jag har inte funnit några minus ännu, men jag är långt ifrån klar med att testa och fundera. Så jag återkommer så fort jag hittat fler plus eller minus att dela med mig av.


Idag valde jag att inte testa något recept från boken, mestadels för att jag inte hade några av de sakerna hemma, istället valde jag att testa med de frukter och bär jag hade i mitt kylskåp.

Apelsin & citron
Jag hade i två hela apelsiner och en halva citron, det blev en väldigt mustig smak.
Jag tyckte den kändes lite mesig då citronen inte riktigt kom fram,
så en hel citron är något jag kommer testa med nästa gång.
Denna blev sambons favorit han vill absolut inte ha i mer citron.

Citron & Jordgubbe
En citron och en liter jordgubbar, denna lite sura men fräscha dryck blev min favorit.
Ett stort tips till dig som älskar det där lite sura.
Jag är en sådan människa som kan äta en citron på samma sätt andra äter en apelsin.
Det var då inget för min sambo som gjorde en grimas över den lite sura smaken,
däremot var han sugen på att frysa in den som en isglass.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments