Header

1. Vilken mobil har du? iPhone 6, guld

2. Vilken bakgrundsbild har du?

3.Vilket skal har du just nu?

4. När fick du mobilen? Sommaren 2015

5. Hur gammal var du då? Antagligen 2 år yngre.. alltså 24

6. Har du några mobiltillbehör? Nej, bara skal

7. Vilken är din ringsignal? Radar

8. Favorit funktion med din mobil? Typ ingen

9. Visa/berätta om din tidigare mobiltelefon iPhone 5.. finns väl inte så mycket att säga om den

10. Skulle du rekommendera din mobil? Ja de skulle jag väl

11. Om du kunde ha en annan mobil, vilken skulle det vara då? Ingen, väntar på iPhone 8 👍🏼

12. Hur ofta använder du din mobil? Typ hela tiden

13. Vad finns det för nackdelar med din mobil? Batteritiden

14. Har du fått någon spricka på din mobil än? Nej, har tappat den 7 miljoner gånger men har klarat mig 👌🏼 *peppar peppar*

Likes

Comments


Detta är nog det roligaste klippet jag har på min kanal..
skrattar så jag gråter varje gång jag hör hans skämt!

kolla reklamen som kommer,
om där kommer någon​
..


Likes

Comments


Klicka på bilderna för att

komma till serierna


One tree hill

Tree Hill är en liten stad. Kanske för liten för två halvbröder, Lucas och Nathan Scott som har samma pappa men som leder helt skilda liv. Nathan är pappans ögonsten medan Lucas är den övergivna sonen och nu är båda med i samma basketlag. Den här bonusutgåvan innehåller alla 22 avsnitt från det första året och är full av brustna hjärtan, utmaningar, lögner och kärleksförhållanden som uppstår när Lucas och Nathans öden möts. Med tanke på deras bakgrund får pojkarna nog så svårt att jobba tillsammans. Ytterligare ingredienser är romantiska komplikationer med tre vackra flickor och känslomässiga uppror för de vuxna som återupplever (och ibland ångrar) de beslut som de fattade för länge sedan - livsöden är garanterat på kollisionskurs.


Desperate housewifes

Hemligheter och sanningar kring några väninnors liv som bor i en förort kommer fram efter en grannes mystiska självmord.


Devious maids

Vi följer fyra målmedvetna kvinnor som arbetar som hemhjälp åt de rika och berömda i Beverly Hills. Deras dagar är fyllda av barnpassning och städning, men i takt med att marmorgolven bonas, barnens walk-in closets arrangeras och drinkarna serveras smids planer för att de själva en vacker dag ska ha den makt och rikedom deras arbetsgivare besitter.


The mysteries of Laura

( Ladda ner popcorn time HÄR )

Den ensamstående mamman Laura Diamond försöker balansera familjelivet med sitt jobb som kriminaldetektiv hos New York-polisen.


The mentalist

Patrick Jane är The Mentalist, ett före detta TV-medium som bytt bana efter att hans familj mördats brutalt. I dag jobbar han med att hjälpa CBI, California Bureau of Investigation, att lösa mordgåtor. Hans unika förmåga att genomskåda människor har visat sig ytterst värdefull trots att han ofta möts av skepticism.

Likes

Comments