Header

1. Vilken mobil har du? iPhone 6, guld

2. Vilken bakgrundsbild har du?

3.Vilket skal har du just nu?

4. När fick du mobilen? Sommaren 2015

5. Hur gammal var du då? Antagligen 2 år yngre.. alltså 24

6. Har du några mobiltillbehör? Nej, bara skal

7. Vilken är din ringsignal? Radar

8. Favorit funktion med din mobil? Typ ingen

9. Visa/berätta om din tidigare mobiltelefon iPhone 5.. finns väl inte så mycket att säga om den

10. Skulle du rekommendera din mobil? Ja de skulle jag väl

11. Om du kunde ha en annan mobil, vilken skulle det vara då? Ingen, väntar på iPhone 8 👍🏼

12. Hur ofta använder du din mobil? Typ hela tiden

13. Vad finns det för nackdelar med din mobil? Batteritiden

14. Har du fått någon spricka på din mobil än? Nej, har tappat den 7 miljoner gånger men har klarat mig 👌🏼 *peppar peppar*

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments


Detta är nog det roligaste klippet jag har på min kanal..
skrattar så jag gråter varje gång jag hör hans skämt!

kolla reklamen som kommer,
om där kommer någon​
..


Likes

Comments


Klicka på bilderna för att

komma till serierna


One tree hill

Tree Hill är en liten stad. Kanske för liten för två halvbröder, Lucas och Nathan Scott som har samma pappa men som leder helt skilda liv. Nathan är pappans ögonsten medan Lucas är den övergivna sonen och nu är båda med i samma basketlag. Den här bonusutgåvan innehåller alla 22 avsnitt från det första året och är full av brustna hjärtan, utmaningar, lögner och kärleksförhållanden som uppstår när Lucas och Nathans öden möts. Med tanke på deras bakgrund får pojkarna nog så svårt att jobba tillsammans. Ytterligare ingredienser är romantiska komplikationer med tre vackra flickor och känslomässiga uppror för de vuxna som återupplever (och ibland ångrar) de beslut som de fattade för länge sedan - livsöden är garanterat på kollisionskurs.


Desperate housewifes

Hemligheter och sanningar kring några väninnors liv som bor i en förort kommer fram efter en grannes mystiska självmord.


Devious maids

Vi följer fyra målmedvetna kvinnor som arbetar som hemhjälp åt de rika och berömda i Beverly Hills. Deras dagar är fyllda av barnpassning och städning, men i takt med att marmorgolven bonas, barnens walk-in closets arrangeras och drinkarna serveras smids planer för att de själva en vacker dag ska ha den makt och rikedom deras arbetsgivare besitter.


The mysteries of Laura

( Ladda ner popcorn time HÄR )

Den ensamstående mamman Laura Diamond försöker balansera familjelivet med sitt jobb som kriminaldetektiv hos New York-polisen.


The mentalist

Patrick Jane är The Mentalist, ett före detta TV-medium som bytt bana efter att hans familj mördats brutalt. I dag jobbar han med att hjälpa CBI, California Bureau of Investigation, att lösa mordgåtor. Hans unika förmåga att genomskåda människor har visat sig ytterst värdefull trots att han ofta möts av skepticism.

Likes

Comments


Gotham

Thrillerserie som utspelar sig i Gotham City innan Bruce Wayne förvandlades till den förklädde brottsbekämparen Batman. Vi får följa den unge polisen James Gordon vars första fall som kriminalinspektör blir mordet på lille Bruces föräldrar. Vi kommer också att få träffa unga versioner av ökända figurer som Pingvinen, Catwoman och Jokern. I rollerna: Ben McKenzie, Camren Bicondova, David Mazouz, Donal Logue, Jada Pinkett Smith.Orphan black

Föräldralösa Sarah råkar se en kvinna - som ser precis ut som henne själv – kasta sig framför ett tåg. Besatt av tanken på att hon har en dubbelgångare övertar Sarah den döda kvinnans identitet – och inser snart att de är många fler än så.Santa clarita diet (netflix)

Familjen Hammond försöker vänja sig vid sin nya tillvaro. Abby får en insikt när hon bläddrar i en serietidning, och Joel bjuder Sheila på en riktigt dyr måltid.Secret and lies
( Ladda ner popcorn time HÄR )

Under en tidig morgonjogg finner tvåbarnspappan Ben Gundelach en mördad pojke. Det visar sig vara fyraårige Thom i huset mittemot och det dröjer inte länge förrän Ben är polisens huvudmisstänkte. Efter den dagen blir ingenting sig likt i Bens liv. Han får finna sig i att bli övervakad av polisen, förföljd av journalister och utstött av grannarna. Dessutom knakar äktenskapet i fogarna. Ben försöker med alla medel rentvå sig själv. Men är han oskyldig?


Stranger things

Stranger Things är en kärleksförklaring till 80-talets filmer med övernaturliga inslag och handlar om en pojke som försvinner spårlöst. Medan vänner, familj och polisen söker svar dras de in i ett märkligt mysterium med topphemliga experiment, skrämmande övernaturliga krafter och en väldigt underlig liten flicka.


Real detective

Varje avsnitt är ett brott lösning återskapande av en verklig mord. Den faktiska detektiver erbjuder kommentar i hela bildspelet .


Likes

Comments