Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


Detta är nog det roligaste klippet jag har på min kanal..
skrattar så jag gråter varje gång jag hör hans skämt!

kolla reklamen som kommer,
om där kommer någon​
..


Likes

Comments


Klicka på bilderna för att

komma till serierna


One tree hill

Tree Hill är en liten stad. Kanske för liten för två halvbröder, Lucas och Nathan Scott som har samma pappa men som leder helt skilda liv. Nathan är pappans ögonsten medan Lucas är den övergivna sonen och nu är båda med i samma basketlag. Den här bonusutgåvan innehåller alla 22 avsnitt från det första året och är full av brustna hjärtan, utmaningar, lögner och kärleksförhållanden som uppstår när Lucas och Nathans öden möts. Med tanke på deras bakgrund får pojkarna nog så svårt att jobba tillsammans. Ytterligare ingredienser är romantiska komplikationer med tre vackra flickor och känslomässiga uppror för de vuxna som återupplever (och ibland ångrar) de beslut som de fattade för länge sedan - livsöden är garanterat på kollisionskurs.


Desperate housewifes

Hemligheter och sanningar kring några väninnors liv som bor i en förort kommer fram efter en grannes mystiska självmord.


Devious maids

Vi följer fyra målmedvetna kvinnor som arbetar som hemhjälp åt de rika och berömda i Beverly Hills. Deras dagar är fyllda av barnpassning och städning, men i takt med att marmorgolven bonas, barnens walk-in closets arrangeras och drinkarna serveras smids planer för att de själva en vacker dag ska ha den makt och rikedom deras arbetsgivare besitter.


The mysteries of Laura

( Ladda ner popcorn time HÄR )

Den ensamstående mamman Laura Diamond försöker balansera familjelivet med sitt jobb som kriminaldetektiv hos New York-polisen.


The mentalist

Patrick Jane är The Mentalist, ett före detta TV-medium som bytt bana efter att hans familj mördats brutalt. I dag jobbar han med att hjälpa CBI, California Bureau of Investigation, att lösa mordgåtor. Hans unika förmåga att genomskåda människor har visat sig ytterst värdefull trots att han ofta möts av skepticism.

Likes

Comments


Gotham

Thrillerserie som utspelar sig i Gotham City innan Bruce Wayne förvandlades till den förklädde brottsbekämparen Batman. Vi får följa den unge polisen James Gordon vars första fall som kriminalinspektör blir mordet på lille Bruces föräldrar. Vi kommer också att få träffa unga versioner av ökända figurer som Pingvinen, Catwoman och Jokern. I rollerna: Ben McKenzie, Camren Bicondova, David Mazouz, Donal Logue, Jada Pinkett Smith.Orphan black

Föräldralösa Sarah råkar se en kvinna - som ser precis ut som henne själv – kasta sig framför ett tåg. Besatt av tanken på att hon har en dubbelgångare övertar Sarah den döda kvinnans identitet – och inser snart att de är många fler än så.Santa clarita diet (netflix)

Familjen Hammond försöker vänja sig vid sin nya tillvaro. Abby får en insikt när hon bläddrar i en serietidning, och Joel bjuder Sheila på en riktigt dyr måltid.Secret and lies
( Ladda ner popcorn time HÄR )

Under en tidig morgonjogg finner tvåbarnspappan Ben Gundelach en mördad pojke. Det visar sig vara fyraårige Thom i huset mittemot och det dröjer inte länge förrän Ben är polisens huvudmisstänkte. Efter den dagen blir ingenting sig likt i Bens liv. Han får finna sig i att bli övervakad av polisen, förföljd av journalister och utstött av grannarna. Dessutom knakar äktenskapet i fogarna. Ben försöker med alla medel rentvå sig själv. Men är han oskyldig?


Stranger things

Stranger Things är en kärleksförklaring till 80-talets filmer med övernaturliga inslag och handlar om en pojke som försvinner spårlöst. Medan vänner, familj och polisen söker svar dras de in i ett märkligt mysterium med topphemliga experiment, skrämmande övernaturliga krafter och en väldigt underlig liten flicka.


Real detective

Varje avsnitt är ett brott lösning återskapande av en verklig mord. Den faktiska detektiver erbjuder kommentar i hela bildspelet .


Likes

Comments


klicka på bilderna för att komma

direkt till seriens sidaShadowhunters

Clary Fray är en vanlig tonårstjej som en dag möter på Shadowhunters (hälften människor, hälften änglar). Clary får veta att även hon är som dem och tillsammans ska de hitta och besegra sina fiender.


The 100

Nästan 100 år efter att jorden ödelagts av ett kärnvapenkrig befinner sig de få överlevande ombord på några rymdstationer i omloppsbana kring jorden. I ett sista desperat försök att se om jorden fortfarande är befolkad skickar de ner 100 tonåringar som dömts för olika brott.


Grimm

Nick Burkhardt arbetar som mordutredare i Oregon och har en besynnerlig hemlighet: han är ättling till en grupp jägare vid namn Grimm, som har till uppgift att stoppa spridningen av övernaturliga varelser i världen. Bröderna Grimm skrev sagor som barn har älskat i flera generationer. Men föreställ dig nu att skurkarna är verkliga, och att Nick är den enda som kan stoppa dem. Folksagor är inte berättelser... de är varningar.The vampire diaries

I den första säsongen av Vampire Diaries får vi följa vampyrbröderna Stefan och Damon, Elena som är dubbelgångare till den skönhet som de båda bröderna älskade 150 år tidigare samt många andra oförglömliga rollfigurer - levande eller döda - i en härva av hemligheter, passion och fruktan.


Shades of blue

The series stars Jennifer Lopez as the main character Harlee Santos, a single-mother FBI agent, who is forced to work in the FBIs anti-corruption task force, whilst dealing with her own financial problems.


Pretty little liars

Stadens fyra snyggaste tjejer delar en smutsig hemlighet. För ett år sedan försvann Alison, gruppens ledare, och tjejerna slutade vara bästisar. Nu får tjejerna läskiga meddelande med saker som bara Alison skulle kunna veta. Är hon tillbaka?


Likes

Comments

Har tråkig, så...

👥 Skolkat: Ja det har alla gjort någongång
😵 Sett en död människa: Ja
🇪🇸 Varit i Spanien : Nej
🚑 Åkt i ambulans: Ja
🗽 Varit i Amerika: Nej, men vill
🇳🇴 Varit i Norge: Nej, men vill
⛲ Varit i Asien: Nej, men vill
🌍Varit i Afrika: Nej, men vill
🌏Varit i Australien: Nej, men vill
🇩🇰 Varit i Danmark: Ja
🚉 Besökt Disneyland: Nej, men vill
🏁 Besökt Legoland: Ja
🚁 Flugit i en helikopter: Nej
☔ Dansat i regnet: Ja haha
📱 Tjuvringt: Haha det kan jag garantera att det har ALLA gjort
😂 Gråtit av skratt: Ja herregud, Haha
❄ Fångat snöflinga med tungan: Ja
😺 Hade/har husdjur: Ja, 2 katter & 1 hund
⛷ Åkt skidor: När jag var liten, typ 5 kanske
🏍 Kört moped/motorcykel: Ja, kompis moped
🚌 Åkt buss eller tåg: Men da, ja
✈ Hoppat ut ur ett flygplan: Nej
🐫 Ridit på en kamel: Nej
📺 Varit i TV: Ja
📰 Varit i tidningen: Ja
💉 Donerat blod: Nej
👂 Har piercing: Ja
👣 Har en tatuering: Ja
🏊 Kan simma: Ja
🚓 Åkt i en polisbil: Ja
💊 Brutit någon kroppsdel: Ja

Kopiera gärna och lägg upp din version för att underhålla dina vänner

Likes

Comments