Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Imorse överraskade jag R med en kantarellfrukost med blåbär. 
Dagen har innehålla tvätt, städ och lite mera tvätt av både bil och hus. Vid halv två begav jag mig till mamma för att sminka henne till en 50/60-tals fest. Hon som inte har några ögonbryn eller ögonfransar fick plötsligt allting i ansiktet med ett par rosa läppar och prickig klänning. 

Hennes sambo som blev mindre vacker med peruk och målat skägg med mascara stod inte jag för... De fick han stå för själv. Hon blev super vacker, och kunde inte undvika verken kameran eller spegeln efter sminkningen. 

Ikväll ska vi på bio med R's kompisar och broder. 

Likes

Comments

​Igår spenderade jag hela min dag i Karlshamn, med lite shopping, resturang och fyra timmar hos friören. 
När jag flyttade från pappa till R var de som dag och natt på vattnet. Mitt hår har under ett och ett halvt år blivit totalt förstört, de är grönt och trassligt. 

Vårt vatten är så fullt av metaller att de missfärgat mitt hår och gör så att jag inte kan slinga det utan att bränna sönder de till en grön sörja. Så efter fyra timmar hos frisören är mitt hår nu slingas i rosa toner. 

På kvällen begav vi oss hem till bästisarna Mattias och Lina för ytligare ett resturang besök på Boket som fortsattes hemma hos Lina och Mattias med lite dricka och mys. 

Likes

Comments

​Jag är bilägare!!!! 
Efter många timmars letande och ännu fler på att köra och testa olika hittade jag min favorit i stan, en Skoda Superb. Tyvärr en bensinare men efter många letande på kvällen hittade jag en likadan vit, disel. Och nu är den min!!! 

De känns som man tar ett ännu större kliv in i de vuxna livet när man skriver under bilpapperna och äger en bil, pratar med försäkringsbolag och förhandlar till sig ett bättre pris. Super spännande och jag har lärt mig så mycket av dessa dagarna! Framförallt att man aldrig ska vara rädd för att ifrågasätta saker och ting man tycker är konstiga eller inte förstår. 

Likes

Comments

​Tänk! Om en vecka sitter jag där igen!!! 
Om en vecka lyfter vårt plan till Grekland för en vecka i värmen, slippa tänka på att hundarna ska ut, tvätten ska tvättas och att mat ska lagas och huset städas. 

Imorgon ska vi en sväng till Tosselilla med Linas familj, super mysigt! 
På torsdag ska jag och R på en liten speciell utflykt. På Fredag har vi bord bokat på resturang tillsammans med Linas familj än en gång, på lördag en roadtrip inplanerat och söndag en massa mys. Hur bra?? Hur mysigt?! 


Likes

Comments

Idag startade vi dagen med städning. Efter några timmars slö städning fick vi ta en snabb runda till affären för att handla in lite mat då kylen ekade tom. Efter att ha lagat mat och ätit begav vi hos till hundbadplatsen för att låta hundarna svalka sig.

Nu spenderar vi kvällen på delade våningar av huset, jag i sängen framför One Tree Hill med kanin och Theo, Robert framför tvn med tvespel och Elsa. Till och med kvällsmaten har intagits i sängen med en Theo vid sängkanten som förgäves försökte få sig en smakbit.

Imorgon jobbar R sista veckan innan semestern och jag ska spendera förmiddagen i stan med lillasyster.
I veckan väntar resturang, tosselilla, mys med Lina och Mattias samt att packa de sista inför Grekland!

Likes

Comments

Vi har turen att vara försedda med två fantastiska människor som våra vänner.
Inte nog med dem så har de fyra barn som är underbara på alla sätt och vis.

 Igår efter R slutat jobbet körde vi hem till Lina och Mattias för att grilla och bada i deras tillfällige pool. Jag tror vi alla har en mental ålder på 6år.... Så fort alla var i badet, de vill säga familjen på 6 stycken + en kompis till äldsta dottern och där på mig och R. Så när alla nio var i denna runda pool sjönk allting som hade med ålderns siffror att göra. Vi var alla sex år igen och de fanns ingenting förutom denna pool.

Deras son frågar plötsligt "kan vi göra virvelvinden? Vi springer alla åt ett håll?"
De var där de hela började, plötsligt springer vi alla, fyra vuxna och fem barn runt, runt, runt i en pool för att skapa virvelvinden, mitt i allt skriker någon "andra hållet" och de fortsätter, de fortsätter tillsammans med att hoppa upp och ner för att skapa stora vågor som får poolen att svämma över. De fortsätter med att hålla sig i poolkanten och spraka så mycket man bara kan med benen för att skvätta. De höll på i två timmar, alla var som russin och egentligen hade ingen viljan till att gå upp, förutom klockan som tickade på.

Så gissa vilka som ska till Tosselilla sommarland nästa vecka? 

Likes

Comments

Idag är en sådan dag som är svår att beskriva med känslor.
Dagen innan jag fyllde fjorton fick jag min första mens, jag minns att jag inte skämdes de minsta. Tvärtom jag flög ner allt försent om natten ner till soffan där mamma låg och snarkade och berätta, frågade "vart finner jag en binda?" innan jag sprang upp igen och efter de somnade om. Inget konstigt.
Men efter ett år med mens blev min mensvärk allt kraftigare och de hela slutade med att de dagar jag hade mens somnade jag gråtande för att jag hade så ont, jag kunde inte stå upprätt utan sitta hukande i fosterställning och krampa var mitt alternativ. Med alla sortis smärtlindringar och vetebot fungerade de trots inte.

Jag fick P-piller i femtonårsåldern för att kunna stoppa värken. Detta funkade ett tag, men för lite mer än ett år sedan fick jag en ytlig blodpropp i handen och min barnmorska tyckte inte jag skulle fortsätta med p-piller utan vi bytte ut mot en p-stav. Rena drömmen, slippa tänka på klockan och piller, inte ha mens och förlita sig på en pinne i armen.

Men i torsdags fick jag plocka ut den då mitt humör svängde, mina känslor blev 0 till 100 på en sekund och de förändrade min kropp. Idag kom värken från helvetet tillbaka.

Vi åkte till Kristianstad tidigt imorse för att kolla på lite bilar innan jag skulle gå på mitt pass på jobbet, inne hos ena bilhandlaren vek hela min kropp sig i en våg av smärta och jag tog bilnyckeln i högsta hugg och försvann ut i bilen. Jag är inte någon som gråter när de gör ont, jag har en hög smärttröskel men detta är så högt ovanför mig att de inte går att hålla tårarna borta. Jag fick skriva ett sms till min chef att jag inte kunde komma och jobba.

R tyckte så synd om mig men han var tvungen att ha nya skor till Grekland så vi skulle göra ett snabbt stopp i centrum innan vi skulle hem. När jag satt där inne vikt över min egna kropp och tittade på skorna som fanns mesans han rände på ovanvåningen efter skor så hittade jag ett par adidas jag ville ha. Jag visade dem för R och sa att de är nästa skorna jag ska köpa. Jag menade inget mer med detta än att jag ville höra om han sa "snygga" eller "fula".
Fem minuter senare lämnade han mig till sin bror där han skulle tvinga i mig mat innan vi skulle hem, och försvann. Toa antog jag men när han kom tillbaka, kom han tillbaka med en påse med mina skor. Ett plåster på såren kallade han de.

När vi kom hem bäddade han ner mig framför One Tree Hill och cyklade iväg till affären, tillbaka kom han med mitt favorit godis och min favorit läsk.


Likes

Comments