Zoek je een leuke persoonlijke poster? Ik maak naamposters op een digitaal pdf (A4 of A3) bestand. Ook krijg je een jpg bestand die je kan gebruiken om er een foto van af te laten drukken. Je kan kiezen uit 3 soorten lettertypes. Het zijn mooie stoere lettertypes wat in elk interieur past.

Voor prijs en info kan je me mailen op thuizop5@gmail.com

●IG THUIZOP5

__________________________________________

Voorbeelden printable naamposter

Dit zijn de 3 lettertypes waar je uit kan kiezen. Geef in de bestelling aan welke dit mag worden. En dan ga ik aan de slag voor je.


Liefs Mariëlle

Likes

Comments

Welkom in een kijkje in ons huis. 14 jaar geleden kochten wij deze tussenwoning. Bedoeld als starterswoning maar uiteindelijk wonen we hier nog steeds met heel veel plezier. Je kan onze huisstijl het beste omschrijven als stoer Scandinavisch. Met het zwart wit hout thema geeft het al gauw een stoere uitstraling. Door bepaalde geometrische vormen en minimalistische accessoires lijkt het Scandinavisch. We hebben ook wat industriële producten in huis. Zoals de steigerhouten eettafel met metalen u frame en de zwarte lampen die erboven hangen. Ook hebben we een aantal plantjes staan. Cactussen zijn de favoriet maar een een pilea of lantaarnplantje staan ook super in het interieur.

Veel kijk plezier in ons thuizop5

●IG THUIZOP5

stoere details zoals het bakkersrek en de lockerkast. Ook de 3 salontafeltjes maken het speels maar toch strak

De vlinderstoel maakt het ook heel industrieel en stoer

Kitchen details! Het wandrekje in onze kleine keuken maakt het net even praktisch maar toch ook een hele mooie eyecatcher. En het speelgoed keukentje van de kids ook gepimpt in de stijl van het huis

De stoere eettafel en tv meubel van steiger hout

Grappige quotes en teksten vinden we ook erg leuk

Het kleine kamertje voorzien van een wereldkaart sticker

En tot slot een paar foto's van wat blauwe details. Dit hebben we momenteel. Staat net iets warmer. Maar door het blauwe houden we het toch nog stoer in huis.

Likes

Comments