Hoe leuk zijn deze retropics van Clixxie.

Je kan deze foto's naar eigen wens samen stellen. Ik heb er voor gekozen om een aantal andere foto's te laten maken...

Zo heb ik het spreukje die op onze dochter haar geboortekaartje stond gebruikt. De fiets staat voor dat ik elke dag op het fietsje naar mijn werk ga. Het kaartje met de plaats rethymnon is van onze mooiste vakantie ever. De foto met bla...staat voor kletsen. Ben een echte kletskont!!!. Madonna....my favorite icon. Ik wilde vroeger altijd haar zijn hahaha. Het kaartje met de tekst welcome to the city of champions....omdat we allemaal kampioenen zijn...het fotootje met het fototoestel....is omdat ik graag mooie foto's maak. En de laatste # tja...omdat ik het gewoon een mooi teken vind. En gebruik hem natuurlijk veel op Instagram.


Mocht je nu foto's willen bestellen bij clixxie? Je krijgt met de code "marielle" 20% korting op je bestelling! Deze is geldig tot 15 Oktober 2017 

Via onderstaande link kom je op de Instagram pagina van Clixxie


https://www.instagram.com/clixxie/?hl=nl

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Zoek je een leuke persoonlijke poster? Ik maak naamposters op een digitaal pdf (A4 of A3) bestand. Ook krijg je een jpg bestand die je kan gebruiken om er een foto van af te laten drukken. Je kan kiezen uit 3 soorten lettertypes. Het zijn mooie stoere lettertypes wat in elk interieur past.

Voor prijs en info kan je me mailen op printzop5@gmail.com


●IG PRINTZOP5

●IG THUIZOP5


__________________________________________

Voorbeelden printable naamposter

Dit zijn de 3 lettertypes waar je uit kan kiezen. Geef in de bestelling aan welke dit mag worden. En dan ga ik aan de slag voor je.


Liefs Mariëlle

Likes

Comments

Welkom in een kijkje in ons huis. 14 jaar geleden kochten wij deze tussenwoning. Bedoeld als starterswoning maar uiteindelijk wonen we hier nog steeds met heel veel plezier. Je kan onze huisstijl het beste omschrijven als stoer Scandinavisch. Met het zwart wit hout thema geeft het al gauw een stoere uitstraling. Door bepaalde geometrische vormen en minimalistische accessoires lijkt het Scandinavisch. We hebben ook wat industriële producten in huis. Zoals de steigerhouten eettafel met metalen u frame en de zwarte lampen die erboven hangen. Ook hebben we een aantal plantjes staan. Cactussen zijn de favoriet maar een een pilea of lantaarnplantje staan ook super in het interieur.

Veel kijk plezier in ons thuizop5

●IG THUIZOP5

stoere details zoals het bakkersrek en de lockerkast. Ook de 3 salontafeltjes maken het speels maar toch strak

De vlinderstoel maakt het ook heel industrieel en stoer

Kitchen details! Het wandrekje in onze kleine keuken maakt het net even praktisch maar toch ook een hele mooie eyecatcher. En het speelgoed keukentje van de kids ook gepimpt in de stijl van het huis

De stoere eettafel en tv meubel van steiger hout

Grappige quotes en teksten vinden we ook erg leuk

Het kleine kamertje voorzien van een wereldkaart sticker

En tot slot een paar foto's van wat blauwe details. Dit hebben we momenteel. Staat net iets warmer. Maar door het blauwe houden we het toch nog stoer in huis.

Likes

Comments