Ikväll var jag ute o käkade lite najs food med ett av mina favoritpar Stephanie o Jolle! Älskar att umgås med par. Ger mig ett bra tillfälle att blicka ner i helvetets djupaste krets. SKOJA SKOJA SKOJA. Det var bara ett citat från scener ur ett äktenskap.

Jag käkade i vanlig ordning moule frites och drack lite chablis.

Sen drog vi vidare till tillsammans o tog några bärs/drinks och lyssnade till vad som kan ha varit stans mest oavslappnade band. Vad är det med elgitarr o trummor som e så osoft? Jag bara ställer frågan. Mysig kväll var det iaf. :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vanligtvis när jag slutar jobbet brukar jag cykla hem och laga lite käk. Jag skojar bara. Men idag gjorde jag det och slängde ihop en käck liten kantarellpasta! Jag är väldigt intresserad av lyx och överdåd därför passar det ju att käka kantareller eller skogens guld som jag brukar kalla det

I denna pasta hade jag färsk lök/vitlök, kantareller, grädde och färsk parsley. Givetvis var pastan färsk. I salladen är det bara the usual salad stuff men inget fel på det va? Gott

Likes

Comments

Igår drev jag runt och hade some major fun på morgondagens bekostnad. Först var vi på tillsammans och chillade med en bit mat.

Därefter chillade vi vidare till bulls.

Sedan blev det hot flaming shots. Hur kul som helst.

Likes

Comments

En årlig tradition jag har är att åka med några vänner/vänninor till Köpenhamn. Oftast åker vi vid midsommar men i år blev det nu i helgen.

Vi hyrde cyklar av en sjukt cool dude. Anna ser lite skeptisk ut men det kan bero på att hon tänkte på sin drömkille hon fick syn på tidigare på Malmö station.

Vi bodde i en sjukt lyxig lägenhet. Därför passade det ju bra att inleda kvällen med att poppa en flaska dyr champagne.

Första kvällen åt vi på en favorit i repris, fedte greven. Jag tog entrecote + sallad + grilled veggies + Mac and cheese som jag delade med min kompis björne (han betalade).

På andra bilden är mina kompisar Jakob o sandra. Visst är de lika Linda Lindorff o hennes man Jacob??

Messi tog burgare och Hanna tog lamb chops.

Senare på kvällen hängde vi med vår danska kompis esben. Han jobbar som modell. Bland annat spelade vi tärningsspelet snugg.

Andra kvällen startade vid med en fördrink i ködbyen.

Senare åt vi på en restaurang med trevlig inredning men dessvärre lite sämre mat. Inga sura miner för det som ni kan se på Hannas glada look. Vi cyklade vidare till Österbro och gjorde kaos med en för mig helt ny del av Köpenhamn.

Allt på resan var kanonkul och vi va blessed med sjukt najs väder hela helgen. En av de roligaste delarna av resan var när Jakob härmade olika skamkaraktärer. Bland annat härmade han Jonas "det norska samhället är ett kapitalistiskt samhälle", trodde jag skulle dö av skratt 🤣🤣

Likes

Comments

Ikväll tittade Adam o lellko förbi i stugan. Vi inledde kvällen med grill/chill. Vi delade upp det så att Adam skötte grillen, jag salladen, lelle vete fåglarna vad hon gjorde. :)

Sedan cyklade jag och Adam in för att ta några groggs på tillsammans. Jag tog en bärs o en bitter, Adam tog en bärs o en klassik mojito.

Sedan slöt jolle upp! Den killen är ju bara för skööön. Han bjöd på första rundan. Nu bara sitter vi bara här har d så gött.

Likes

Comments

På jobbet brukar vi ofta gå ut och käka på lunchen. Det är skönt att komma ifrån det vanliga lunket o komma ut o fylla på energidepåerna litegrann.

Idag tog vi cyklarna och trampade bort till ett ställe i en park som heter Rotundan. En rotunda är ett slags runt byggnadsverk fick jag lära mig, en känd rotunda är tex pantheon i Rom.

Deras specialité är smörrebröd vilket är bland det godaste jag vet. Det jag gillar med smörrebröd är att det är danskt och att man får flera olika smaker i en och samma rätt. Jag tog en variant med halloumi och en som hette taco macko.

Likes

Comments

Ikväll var jag ute och krubba med min main homegirl Anna. Så kul o träffas o tugga lite. Vi var på stans bästa shack o käka moule frites. Självklart blev det champagne till det.

På vägen hem sprang jag på två sköna kollegor som precis gått av sitt kvällspass och skulle ta en kall i parken. Självklart hängde jag på. Därefter gick vi vidare till ett par ställer till och drack lite drinks. Sommartider, am i rite?

Likes

Comments

Jag tänkte berätta lite om vilka som är mina favoritskivor this year (såhär långt....)

Den skiva jag lyssnat på absolut mest under 2017 är utan tvekan Kendrick lamars DAMN. Finns många sjukt fly tracks på denna skiva. Mina favoriter är duckworth, DNA och element. Även loyalty är dope, speciellt rihannas verse. Det jag gillar med K dot är hans känsla för flow och att han är så varierad i tempo.

Skiva 2 är lorentz lycka till som droppade i mitten av juni. Tyvärr har inte denna platta lika mycket vibe som den förra, kärlekslåtar, men jag älskar ändå loso. Han är som Håkan Hellström, om Håkan hade vart rolig och cool.

Mina favoritverser är från när allt det här är över: jag tror jag måste crasha ditt bröllop till det här
Han verkar fett Najs men han är inte det här
Jag tror jag måste crasha ditt bröllop tyvärr
Stå på dansgolvet sjunga nothing compares
Nothing compares 2 u

Och från schnip schnip:
Inte många kvar det blir klipp klipp
A jag klipper av det blir schnip schnip
Jag vill inte ha deras guilt trip
E på en annan trip trip yea
Osv...


Den tredje o sista skivan är Young thugs beautiful thugga girls som kom häromveckan. Inte hunnit grotta ned mig i denna så mycket ännu men spontant känns den helt sjukt bra. En låt som snurrar mycket hos mig just nu är get high med snoop som gäst.

Likes

Comments

Nu såhär när sommaren pågår som bäst är det många som gärna lyssnar på sommarprat. Själv har jag i år bara lyssnat på ett sommarprat. Tycker ofta det är tråkiga personer som sommarpratar som tex olika entreprenörer eller mediapersonligheter, vilket jag är emot. Egentligen tycker jag att Ingmar Bergman är den enda som borde få sommarprata men tyvärr är detta omöjligt då han ju är död.

Det sommarpratet jag har lyssnat på i år var dock väldigt bra. Det var Linda Boström Knausgård som pratade om sin egen upplevelse av psykisk ohälsa. Makalöst berättat om bipolär sjukdom. Rekommenderar det starkt!

Likes

Comments

Idag var jag ute och sänkte några kalla efter jobbet med min kollega mli. Så soft.

Alltid härligt att ta några järn snacka lite shit like a bauws.

Likes

Comments