Header

2017

Beach day!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

2017

Jag har haft världens sämsta natt! Känner mig sjukt trött, vill bara sova bort halva dagen. Pojken sov för mycket på kvällen så han var jättepigg mellan 3-6 inatt. Jag skippade frukosten idag så jag kan få lite extra sömn. Vi ska strax ner när han har vaknat.
Försökte platta håret igår kväll, det håller i sig idag. Jag älskar mitt hår här, det är helt lent och mjukare på något sätt. Varför är det inte såhär hemma också?
Såhär ser jag ut idag!

Likes

Comments

2017

Här kommer lite bilder från hotellet!

Hotellet är ganska stort, vilket är bra då man inte blir uttråkad. Vi har fortfarande inte hunnit utforska hela. Mycket folk från alla världens länder men mest turkar, albaner och ryssar, lite otippat.
Här är en liten "stad"/by utanför. Det får bli en tur ut i staden i veckan.

Likes

Comments

2017

Nu är vi tillbaka i rummet en stund. Barnen är inte vana med sådan värme, det kan vara lite jobbigt för oss alla emellanåt så jag tar upp dem i rummet en stund så vi kan svalka oss lite. Inte ens ett dopp hjälper, man torkar direkt och en stund senare är man varm igen. Men barnpoolen är ganska sval så dem har tänkt till.
Imorgon får vi testa stranden, vi vill ju trots allt till havet.
Annars är våra dagar ganska lika här, bada, sola och vila.

Snackbar, såhär såg lunchen ut idag. Barnens favoritställe, hur mycket pizza, pommes och nuggets som helst. Inte konstigt dem äter bäst på lunchen☺️

Det är inte lönt att fixa håret🙈 det blir inte alls bra.
Från middagen igårkväll.

Likes

Comments

2017

Det är något speciellt med hotellfrukost. Jag tycker det är det bästa på hela dagen. Inget slår en god frukost, perfekt start på morgonen.
Vi är nöjda med maten här, bra variation.
Inatt regna det faktiskt, men inget man märker av nu på morgonen. Lite svalare dock vilket är skönt men klockan är 10 här så det lär bli varmare under dagen🙈
Våra dagar kommer vara ganska lika här sol och bad. Vi ska bara njuta av ledigheten.

Likes

Comments

2017

With this picture I say good night!

Likes

Comments

Då vi klagade på balkongen och de flesta rum är upptagna så fick vi ett jättestort rum. Det var de enda lediga som är anpassat för små barn. Gissa om barnen blev glada när dem nu har jättemycket plats att röra sig på. Skönt för oss alla!
Idag känns värmen lite bättre, man behöver någon dag för att komma till rätta. Igår var vi nog trötta och att jag hade en tröja på mig gjorde inte saken bättre. Jag ska aldrig följa en prognos mer!🙈

Gissa chocken när vi öppna dörren. En jacuzzi i rummet😱

Vår utsikt!
Hade jag varit rik så hade jag köpt ett hus vid stranden. Tänk att vakna varje morgon och se havet. Vilken dröm!

Likes

Comments

Vi kom fram igår eftermiddag. Det kändes som en evighet. Transfern tog 2 timmar. Men vi hade tur med barnen. Dem satt jättefint hela vägen.
Internet är jättesegt, därav seg uppdatering. Vi får se om det blir bättre när vi byter rum. Balkongen har mycket mellanrum mellan balkonräckerna, livsfarligt för barnen, så vi får se vad vi får för rum.
Jag som trodde det skulle regna🙈 det är allt annat än kallt! Jättevarmt! Jag hade inte räknat med detta. Det slog som en bomb. Kvavt är det också.
Men vi ska inte klaga! Det är skönt att få sola och bada, vi njuter verkligen!

My girls in the pool

Lobbyn

Likes

Comments