Header

2017

Söndagen är snart slut, och imorgon är det back to reality. Solen sken idag så vi tog en runda i närområdet. Det har varit milt väder de senaste dagarna, inte alls så kallt. Det var skönt, jag hade inte ens en jacka på mig. Vem vet, vi kanske får en mild vinter som förra året. Det snöade knappt, jag har varit med om vinter i Malmö redan i oktober, jag hoppas vi inte får mer av det igen, jag föredrar det milda vädret☺️
Tarzan var iallafall på toppenhumör, han älskar den bäcken, han hoppar alltid i. Han är för söt, vår lilla björn.

Nyfiken hund

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

2017

Jag glömde visa er min present som jag fick igår av mina syskon. Det blev ett armband från Dyrberg/Kern som är ett danskt märke. Den var jättesnygg, perfekt till vardag och fest. Jag blev väldigt glad över armbandet för jag hade nog aldrig unnat mig det själv, perfekt present att ge bort!
Jag fyller 29 år på fredag, sista tvåan sen blir det en trea framför nästa år😱 jag börja tycka det är jobbigt att fylla år. Jag känner mig yngre än vad egentligen jag är, hur stoppar man tiden?🙈

Likes

Comments

2017

Vi har precis kört från Göteborg. Vi åkte hit imorse och jag har haft en heldag med mina syskon. Både min bror och syster bor här. Vi har haft en riktig mysig dag! Alltid kul att träffas, det är synd att vi bor så långt ifrån varandra. Barnen somna nu i bilen på 2 min, dem var helt slut, det är helt tyst och stilla i bilen.
Vi började dagen på Liseberg, dem har Halloween tema i hela nöjesparken. Woow säger jag bara! Det var så fint, det var min första gång när de har detta tema. Allting var öppet även karusellerna. Jag blev så chockad att det var så mycket folk.
Om man verkligen vill bli rädd i parken så ska man dit efter 17-tiden då går det runt läskiga typer och skräms i parken, men våra barn är för små för det.

Dagen i bilder

Då jag fyller år på fredag så blev jag även firad i förskott av mina syskon och fick en jättefin present! Hoppas er lördag har varit lika bra som våran!

Likes

Comments

Likes

Comments

Contains affiliate links 2017

Julen närmar sig och snart är det hög tid att leta efter julklappar. Om man inte orkar tränga sig i affärerna så vill jag tipsa om lekmer.se som har massa för barn, alltifrån barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker, inredning m.m.

Just nu får mina läsare 100 kr rabatt om man handlar för 1000kr. Gäller ordinarie och även nedsatta priser. (gäller t o m 2017-11-.12). Rabattkod: kdy4jd82gd
Innehåller adlinks

Likes

Comments

2017

Min äldsta dotter har tjatat om att vi ska köpa pumpa i flera dagar. Det är roligt nu när dem blir äldre för dem förstår så mycket. Nu är det inte bara jag som tycker det är roligt utan hon uppskattar det också. Så under kvällen tog jag med mig flickorna och körde till Vellingeblomman. Dem har ju dekorerat nu till Halloween med allt möjligt. Det är så mysigt där ute, där finns även cafe. Nu till jul är det extra fint. Det finns även massa inredning, jättefina saker.
Vi hitta iallafall en pumpa och det var min första gång att skära ut den själv. Det blev helt okej för att vara första gången☺️

Vår kväll

Lite av inredningen

Our pumpkin

Likes

Comments

2017

Här försöker man vara nyttig på vardagar men på jobb är det alltid något som det bjuds på😩 bara massa socker, man kan ju inte låta bli att smaka. Idag firar vi iallafall Malmö FF på jobb som tagit guld. Inget jag hade koll på då jag inte gillar fotboll speciellt mycket. Jag tittar bara när det är stora mästerskap, då kan jag tycka att det är ganska roligt att följa. Speciellt när Sverige spelar. Lite tråkigt nu när Zlatan har slutat, han är ju bara bäst. Jag förstår inte hur man kan ogilla honom, Sveriges bästa spelare genom tiderna. Men grattis till Malmö iallafall, det är roligt när det går bra!

At the office

Likes

Comments

2017

Dagarna är sig lika, jobb och hem. Man får en annan rutin i vardagen när man jobbar. När man är hemma bestämmer man lite hur man vill själv att ens dag ska se ut. Jag tycker faktiskt det är skönt med rutiner om jag ska vara helt ärlig.
Idag har jag inte hunnit blogga så mycket, jag har knappt varit hemma. Full rulle med barnen, Vi har varit iväg under kvällen, det var skönt och komma iväg och umgås med familj.

Carolina Gynning

Jag har nu kopplat min instagram till bloggen. Jag är så oteknisk men jag lyckades till slut. Ni hittar den längst ner på sidan!☺️

Likes

Comments

2017

Affärerna har redan börjat med jultema, idag hittade jag pepparkakor i hyllorna, jag köpte dem för barnen älskar pepparkakor men personligen tycker jag det är lite konstigt att de börjar så långt innan. Man kan åtminstone vänta tills Halloween är över, oktober är ju Halloweens månad 🎃👻

Jag trodde jag skulle hata mörkret och hösten nu när jag började jobba men jag kan tycka det är mer mysigt! Alla serier är igång, man vet inte vilken man ska börja följa först. Just nu är det Empire som gäller hos mig. Man måste bara älska Cookie Lyon, ni som följer serien vet vad jag pratar om, hon är bara för cool!
Nu är det dags för ett avsnitt☺️

Likes

Comments

Instagram@melidemir