Va ute och åt middag i stan igår med mamma och några "friendos". Riktigt mysigt faktist, kul att gå ut ibland och bara umgås. Efter en väldigt god middag drog vi ner till baren för ett glas champagne:))) Stod och sköta ett tag tills mamma ville hem. Det var piss kalt ute så skönt att sätta sig i en varm bil. Runt kl:1:00 låg jag i sängen helt utmattad och sugen på sömn. Nu är det onsdag och nya tag, ska bort ikväll igen så vilar mig nu på dan så jag orkar. Värmen ute suger men inne duger. :/

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I måndags var jag ensam hemma till typ halv 12 på kvällen. Det var jätte skönt att inte ha någon som var på en 24/7, så jag passade på att sätta på musik i högtalaren. Jag skruvade upp till högsta volym och sjöng så jävla fult ni skulle hört min voice crack den var inte rolig haha. Nej men ni ligger jag i sängen vi är lediga imorgon så jag tänkt se en film och kanske käka lite midda. Är sååå sugen på något sött men mamma orkar inte köra mig till affären och cykla kan jag ju stryka direkt orkar inte det hahah så lat jag vet men men. 15 bast och sugen på rast.:))) Så dålig.  Här har ni veckans favvis!

Likes

Comments

Allt började med att vi hade en vanlig konvo på snap. Sen frågade han efter bilder och jag var dum nog att skicka. Det tog inte långt tid förens några visste om det, och sett några av dom. Jag kan säga så här du är lika dum som skickar dom som han är att visa dom. Min kompis gjorde samma sak och skyllde på att hon var inne i the moment. Det finns inget jävla moment det är du som är dum nog att skicka bilder. Du tror att han är snäll och inte kommer visa för någon. Lova mig bilderna du skickar finns säkert kvar nånstans på telefonen. Ett tips till alla tjejer/killar gör det inte!

Likes

Comments