Lite update sen sist, jag har festat mer än vanligt, jobbat mycket, bokat en resa tillbaka till nyc, skrivit högskoleprovet, svettats på bootcamp, ansökt till högskolan, börjat planera sommaren och pussats med mina människor. Annars då? Tisdag idag och jag ska snart springa iväg till jobbet. Min jobbmotivation är på noll och jag vill ha semester nu nu nu, 19 dagar kvar och sen är jag påväg till min stad igen. Äntligen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jacket// PelloBello

Skulle egentligen vart iväg och drinkat ikväll men min kropp sa nej. Känner mig trött, sliten och snuvig. Imorgon har jag äntligen en ledig dag och jag är så glad för det. Nu ska jag sova utan att ställa någon klocka, imorgon sover jag precis hur länge jag vill. 

Likes

Comments

Kom precis hem från middag hos pappa, att få spendera tid med mina två favorit killar är en lyx i vardagen. Jag och lillen tog sällis därifrån, han var påväg till en hemmafest och jag hem till sängen. Livets kontraster. 23.17 och jag signar ut. Gnight!

Likes

Comments

Milen på gymmet. Läkarbesök. Lunch. En inspirationsboost. Bra ledig dag. Nu ska jag springa iväg till yogan. X

Likes

Comments

Suttit framför weheartit och blivit inspirerad. Slängde ihop lite favoriter till en röra som numera agerar bakgrundsbild, pepp! Annars har den här dagen passerat obemärkt förbi, jobb, fix och trix, träning och sen vart det kväll. Gnight!

Likes

Comments


En vecka har gått. En vecka av 52. Jag tror jag har haft svårt att fatta att det är nytt år för jag har inte riktigt velat säga hejdå av det förra. 2014 var ett minst sagt ett omvälvande år för mig. Jag hade min allra deppigaste period i livet hittills men hittade tillbaka till mig och var mitt allra gladaste jag från juli till december. Jag reste mycket i början på året och i somras. Skaffade mig en håll-käften-bränna, skrattade med mina bästa, såg nya platser och drack vin. Sen kom September och jag flyttade över atlanten helt ensam och blev helt head-over-heels-kär i en stad. Jag vet liksom inte riktigt vad som kan toppa det och inte vad framtiden har att erbjuda. Men nu, såhär en vecka försent är jag exalterad och lycklig, 2015 du är välkommen.

Likes

Comments