Hej!

Sedan min 18årsdag i somras har jag önskat mig en cross body bag, alltså en mindre väska som man kan ha typ det viktigaste i och som går över överkroppen, och gud vad jag har letat. Jag har blivit lovad en liten finare märkesväska (första riktiga!!) och har väl mest varit inne på en svart, ganska enkel väska från Michael Kors eller Marc Jacobs men...har ni sett senaste kollektionen från Coach?!? Suuuperfin! Kanske inte riktigt vardagsväskor, vilket är det jag letar efter, men de är så fina och har det där lilla extra som gör att man tittar en gång extra om man ser de på stan. Den svarta väskan med vita blommor är min favorit, dock ligger den utanför budget så det lutar mot den röda lite mer rundade i mitten, det blir nog en sådan tror jag ;)

Det bästa av allt? Eftersom det är en födelsedagspresent så slipper jag betala- studentekonomin är ju en aning knappar utan jobb!

Vi ses /S


Kollektionen heter Coach 1949 och finns på deras hemsida för den som är intresserad!

Coach / Hemsida

Likes

Comments

Bild som jag tog från senaste resan (som jag precis kommit hem från- därav jetlagen) till Miami, Key West och Cape Coral. Palmer gör mig alltid så glad av någon konstig anledning så har en del bilder på de haha

Hej igen!

Eftersom jag just nu ligger sömnlöst i sängen och försöker få bukt med jetlagen och uttråkat scrollar i instagram flödet så kom jag på att jag finns där i fall att ni skulle vilja försöka få en bättre bild av mig- även om man kanske inte är sig själv till 100% på insta ;)

Har iaf lagt in några länkar på bloggen så ni borde kunna klicka er vidare längre ner på sidan, annars kommer det här:

Instagram
https://www.instagram.com/sofiagrahn/

VSCO
http://vsco.co/sofiagrahn

Vi ses/ S

Likes

Comments

Tjenare!

Sofia heter jag, 18 från Sthlm och intresserad av det mesta som handlar om mode, att resa, design och kultur

Ingen aning vad denna blogg kommer att få handla om, tänker låta det vara lite fritt ett tag till iaf. Rider just nu på en självförtroendesvåg eller vad man ska säga och tyckte att blogga verkar kul. Så tänkte inte försöka begränsa mig här utan istället vara kreativ

Kul att du hittat hit och hoppas du kommer hit igen snart ;)

Vi ses/ S

Likes

Comments