Hej alla fåtal/ental ;) läsare där ute.
Tänkte dela med mig av kvällens alkoholiserade sanningar och lögner.

1. Sök inte bekräftelse hos människor som du egentligen inte gillar eller människor som inte är dina vänner. Det känner man inget på, man går minus

2. Folk beter sig oftast mer som det egentligen är och lägger mer fokus på den de vill imponera på när de är fulla. Vi vet nog hur våra kompisar blir när de är fulla.
Vem skiter i dig och vem finns egentligen där?

3. 1 extra shot gör allt antingen bättre eller sämre

4. Om du ska spy, gör det snälla i (iiii!!!!) toalett och inte utanför. Om du gör det utanför, torka upp för Guds skull. Eller be iaf någon av dina vänner att göra det

5. Vill du komma någon vart med dig själv och livet måste du också våga lite på dig själv och skira i livet och alla andra

//S

  • 0 readers

Likes

Comments

Vem är du? Vem är jag? Levande charader.

I mitt första inlägg tänkte jag berätta lite om mig själv och blogg antar jag.
Det här är min andra blogg, hade en förut men tyckte det blev skämmigt tillslut och tog ner den.
Å det är väl på något sätt anledningen till den här bloggen. Som jag skrev i bloggprofilen så har jag den här bloggen mer för mig själv och mina tankar än för att få status eller bli berömd. Jag har väl känt att jag tappat mitt självförtroende senaste tiden och vill hitta tillbaka till mitt lite modigare jag. Därför var jag innan på dagbok först men blogg känns lite roligare, har dessutom som mest tankar i skallen på tunnelbanan och då pallar man inte dra upp en dagbok ur väskan. Så att skriva här blir lite som terapi för mig har jag tänkt, ni vet...bara få ut allt det där som fångats i ens hjärna under dagen.

Ni kommer få lära känna mig som S, det är också mest för min skull. Jag kan känna mig tryggare att skriva under pseudonym och jag antar att fler kanske kan känna igen sig om man ibland bara har tankar från personen bakom dem. Ett ansikte eller yttre kan associeras ihop med fel saker.

Så jaa, iaf. Jag har inte mycket att klaga på. Livet är allmänt bra. Inga ekonomiska problem hemma, blir inte mobbad. Äter och dricker som jag ska, tränar regelbundet. Har vänner och fritidsaktiviteter som jag älskar. Jag är lagom lång, lagom smal, lagom trevlig. Få bra betyg i skolan. Är inte för blyg men inte för på heller. Bara helt så där normal. Eller det är åtminstone så jag tror de flesta uppfattar mig. Snäll, normal, kanske lite tråkig.

Och det är väl just det. Jag tror de allra flesta av oss ungdomar känner att det lever ett annat liv i skolan. Sedan finns det några som är självsäkra och populära och det är dem man vill vara.
När jag började på gymnasiet så började jag också anpassa mig mer efter hur jag trodde att alla andra vill att jag skulle vara. Men nu när jag tittar på tillbaka så känns det bara fel. Jag är jag. Men det känns också försent att "få bort" den stämpel som folk har gett mig. Jag är den personen nu. Därför är det också jobbigt att gå till skolan. För jag känner att jag inte kan vara mig själv. Och det handlar ju mest om att jag kan ändra på mig. Jag kan försöka vara lite modig och vara mer av mig själv. Så det är det jag gör nu.
Välkommen att följa med mig på min resa tillbaka till mig själv. Fylld med självförtroende.

  • 1 readers

Likes

Comments