Godmorgon! Idag är det fredag och jag är ledig hela helgen. Om man bortser från mina semesterveckor så har detta inte hänt på ett år, så det känns otroligt skönt. Just nu sitter jag nyvaken hemma hos Emil och ska strax börja fixa mig. Ska ner till kicks en snabbis och sen till skolan. Börjar 12 idag så fick äntligen sova ut och vakna av mig själv vilket var så himla välbehövligt.

Ha en toppen helg! :-)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Denna skönhet ligger verkligen högst upp på min "vill ha-lista" just nu hehe <3 Inte den billigaste dock. Någon som vill swisha en slant eller?? ;-)

Likes

Comments

Titta vad vackert! Igår på förmiddagen var vi vid vattenfallet med hundratals andra turister (vi lyckades ju självfallet timea vår ankomst med alla bussar..) och sedan bar det av till en söt liten bergsstad med fin utsikt.

Likes

Comments

Gav bloggandet en chans för ett tag sedan men la av med det ganska snabbt. Nu tänkte jag ge det ett nytt försök så vi får se hur länge det håller.

Just nu befinner jag mig iallafall i Spanien i Alicante/Altea tillsammans med min familj, pojkvän och vänner till oss. Har hyrt hus här som är så stort och fint, älskar det! Vi var här allihopa förra året också.

Hittills har vi hängt en del i huset vid poolen men mest på stranden. Har även haft en shoppingdag inne i Alicante. Imorgon är planen att åka på utflykt till vattenfall och någon stad i bergen. Myysigt! Det blir faktiskt vår näst sista dag här också. 1 vecka går alldeles för fort :(

Likes

Comments