Skulle säga att de är en döskalle liknande sminkning med mycket rosa och svart!

Jag började med en ganska ljus rosa och skuggade vid ögonen ut på tinningen, och ner mot näsan, skuggade pannan och gjorde skuggning vid kindbenen och skuggade ner mot munnen och hakan, senare byggde jag på med mörkare rosa, mörkare och sedan lite svart/lila vid ögonen och där jag ville att de skulle sjunka in mer. Efter det tog jag en svart eyeliner och gjorde munnen och drog två sträck ut mot kinderna, sedan gjorde jag fejkade ringar med svarta eyelinern och en vit eyeliner över, lite mer åt sidan och smalare. Och näsan gjorde jag med den svarta eyeliner sedan tog jag highliter över

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Denna look fick bli idag! Inte så blodig som jag oftast brukar göra. Utan Jag satt mest och kladdade med en orange/brun ögonskugga och en svart, la sedan till lite svarta och vita detaljer. Vet inte riktigt om de liknar en pumpa mest eller en döskalle, men jag blev ganska nöjd med resultatet.

Likes

Comments

Det börjar närma sig halloween, den bästa tiden på året, kommer lägga ut lite tips på halloween sminkningar. Här är den första, vet inte riktigt vad man ska säga att de ska likna, men tog latex och bomull runt och gjorde som en ring runt ögat, sedan tog jag och la dit en pads och la ett till lager bomull och latex så det satt fast, sedan lät jag det torka och började att lägga foundation på hela ansiktet, och gjorde min bas som jag brukar, sen gjorde jag en svart sotning på ena ögat.
Efter det kom jag till det roliga, att experimentera med färger, jag använde först en röd och druttade på med en makeupsvamp, sedan blanda jag blå och lila och dutta på, sedan tog jag en lite smalare pensel och la svart där jag vill att de skulle sjunka in mer. I slutet tog jag och hällde över lite blod sedan är sminkningen klar!

Likes

Comments

Dagens look! Vet inte riktigt hur jag ska beskriva den. Fick inspiration av en bild från Google sen gjorde jag bara lite allt möjligt. Vet att fransarna sitter jätte dåligt men de va så mycket blod överallt så va svårt, men är ganska nöjd faktiskt.

Likes

Comments

Idag ska vi ha skolfotografering, och de här får bli min sminkning! En ganska vanlig bas med foundation, concealer, puder, och lite foundationpuder där jag vill täcka lite extra. Sedan jobbade jag ganska mycket med contouring och ganska mycket bronzer för att värma upp ansiktet, sedan ganska mycket highlighter. På ögonen började jag med en varm orange/röd i globlinjen och sedan gick jag över till en varm brun i yttre ögat. Sedan la ett "banan puder" från en contour palett på hela locket, sedan ett par fransar och mascara. Mina ögonbryn gjorde jag som jag brukar och ja, så va min sminkning!

Likes

Comments

Här är hur jag lägger min contour och highlighter, för att forma och minska ansiktet!
Under första bilden har jag bara foundation puder och ögonbryn på. Då kan man se ganska platt ut eftersom man tar bort alla naturliga skuggor, på andra bilden visar jag vart jag lägger den brun/grå väldigt kall färg för att trycka in partiet. När jag gjort det går jag på med en gul/beige färg och får fram partier jag vill ska sticka ut mer! Sedan efter det tar jag ett solpuder som är lite orange/brun väldigt varm färg och lägger i delar av ansiktet och ner mot halsen, solpudret lägger jag inte i mitten partiet av ansiktet utan det vill jag hålla med ljusa färger för att forma in och minska ansiktet! Efter det tar jag ett rouge med en orange/korall färg på kindäpplet, efter det tar jag en highlighter med skimmer och lägger på ställen jag vill få fram ennu mer!

Likes

Comments


ÖGONBRYN

Jag börjar dra ett sträck med en fuktig snedskuren borste med brynskugga under brynet, drar sedan ett sträck över och fyller i, efter det tar jag en ögonbrynsborste och borstar ut dom två stycken som blev längst fram. Då blir de oftast lite suddigt runt om så då tar jag bara en foundation på en liten borste och tar runt om brynen!
EYELINER

Jag börjar dra ett sträck ut från ytterkanten av ögat lite snett uppåt, beror på va man vill ha för typ av eyeliner, när jag gjort de tar jag och drar längst med hela ögat så långt in jag kan, sedan drar jag från sträcket i början, längst ut på det och drar in i samma riktning för att få till en vinge som jag sedan fyller i.


Hoppas ni gillar tipsen :)

Likes

Comments