Här är hur jag lägger min contour och highlighter, för att forma och minska ansiktet!
Under första bilden har jag bara foundation puder och ögonbryn på. Då kan man se ganska platt ut eftersom man tar bort alla naturliga skuggor, på andra bilden visar jag vart jag lägger den brun/grå väldigt kall färg för att trycka in partiet. När jag gjort det går jag på med en gul/beige färg och får fram partier jag vill ska sticka ut mer! Sedan efter det tar jag ett solpuder som är lite orange/brun väldigt varm färg och lägger i delar av ansiktet och ner mot halsen, solpudret lägger jag inte i mitten partiet av ansiktet utan det vill jag hålla med ljusa färger för att forma in och minska ansiktet! Efter det tar jag ett rouge med en orange/korall färg på kindäpplet, efter det tar jag en highlighter med skimmer och lägger på ställen jag vill få fram ennu mer!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments


ÖGONBRYN

Jag börjar dra ett sträck med en fuktig snedskuren borste med brynskugga under brynet, drar sedan ett sträck över och fyller i, efter det tar jag en ögonbrynsborste och borstar ut dom två stycken som blev längst fram. Då blir de oftast lite suddigt runt om så då tar jag bara en foundation på en liten borste och tar runt om brynen!
EYELINER

Jag börjar dra ett sträck ut från ytterkanten av ögat lite snett uppåt, beror på va man vill ha för typ av eyeliner, när jag gjort de tar jag och drar längst med hela ögat så långt in jag kan, sedan drar jag från sträcket i början, längst ut på det och drar in i samma riktning för att få till en vinge som jag sedan fyller i.


Hoppas ni gillar tipsen :)

Likes

Comments

Vet inte riktigt vad det skulle bli från början, men nöjd blev jag :)

Likes

Comments

Hej! Jag har fått förfrågningar på vad jag använder för sminkborstar och till vad jag använder dom till! Första bilden är min foundation borste, den kommer från wish, den är ganska tät och mjuk, sedan använder jag engångs svampar! Samma som när jag använder concealer, det ligger dock inte med på bilden men brukar använda dom till det oxå! Annars använder jag en vanlig concealer borste, till min contoring använder jag oftast den lila konformade till den mörka färgen och en fluffig liten till den ljusa, kan även använda den lite större avlånga för att få en mer skarp kant. Sedan använder jag en fluffig borste till min bronser. Till löspuder använder jag en stor fluffig borste, och till kompakt puder använder jag en mindre men även fluffig. Till mina ögonbryn använder jag en tunn snedskuren pensel som egentligen är en nagelborste. Men det blir tunna linjer med den, den två lite större snedskurna med en brynborste på andra sidan, rouge använder jag en liten fluffig borste. Highlighter använder jag en liten konformad borste eller en tunn fluffig kommer ej på vad den heter men ser på bilden! Sedan ögonskugga använder jag massa olika! Sedan använder jag dom små tunna till att contora näsan. Det är det jag använder och för mig är det de bästa!

Likes

Comments

Idag har jag gjort ett lätt ögonsminkning. Jag börjar med en grå brun i globlinjen, sedan arbetar jag upp det med en orange skugga. Efter jag arbetat med det ett tag tog jag två olika rödbruna färger och blandade, ja den o globlinjen och arbetade ut, när jag gjort de använde jag en brun o yttreögat och lite in i globlinjen. Slutade med att lägga en ljus på hela loket, sen ta en svart med en fuktig smal borste och lägga precis vid ögonfransarna och göra en fransmarkering. Under ögat tog jag lite av den rödbruna och skuggade ner för att få en helhet.

Likes

Comments

Hej! De är helt sjukt hur mycket smink gör med ansiktet. Idag har jag gjort halva ansiktet sminkat och halva osminkat.

Likes

Comments

Idag har jag testat något helt nytt, jag har använt små pärlor och satt vid ögat, en under och en vid slutet av eyelinern. Vilket jag tycker blev as bra! Jag satt dit pärlorna med lösögonfranslim, några har frågat på instagram vad jag använder för lösögonfransar, och ofta använder jag dom här⬇️ tipps på bra lim⬇️ och bilder på dagens smninkning⬇️ svarar gärna på frågor, så kommentera så svarar jag på alla! Kram

Funderar även på att visa mina favorit sminkborstar i ett kommande inlägg!

Likes

Comments

Ingen är bra i början, ska man bli bra på något måste man träna och träna, annars går det aldrig, samma med sminkningar, vet jag att jag ska göra något speciellt och vill vara extra fin så testar jag mig fram. Men nog om smink. Tänkte bara säga att jag ska börja göra gelénaglar på familjen & mig själv i början och lära mig och kanske ha de när jag går vidare. Men ska jag klara det måste jag öva! Idag har jag gjort mina första gelénaglar på mig själv och resultatet blev helt okej ändå. Men om några månader med mer träning hoppas jag på mycket bättre resultat! Säger absolut inte att dom ser bra ut, men har sätt sämre och mycket bättre. Tumnageln är inspirerad av marmor, sen resten är en grå lila färg!

Likes

Comments